ronja
|
Ojla, mi smo spet zdravi!!!! Kar pomeni, da se Svit ne doji več na vsake pol ure ponoči in sem jaz spet naspana, lubi je spet v službi, ma, life is beautiful! Sicer je mali dobil v sredo svojo PRVO KAŠICO!!! Bučkino. IN jo je kar lepo jedel:) Včeraj je spet dobil bučke in danes bojo spet, jutri pa verjetno kaj novega:). Pa ni več samo dojenček, hehe. Včeraj sta šli punci na obisk k Ronjini prijateljici in sva šla z lubijem na sprehod - sama (no, s Svitom v vozičku, ampak 1 otrok skoraj ne šteje.D). Je bilo prav čudovito! Sicer še nisva čisto prebolela svoje sanjske hiške, ampak j* ga, gledamo dalje. V tor. je imela tudi Lejla pregled za rokico in bo imela gips predvidoma samo 3 tedne , ne 4 kot so najprej rekli:). Sicer niso nič slikali niti kaj pogledali, ampak sem za, da bi bilo vse ok. Mala tudi res ni nič jamrala, tudi zateklo ji ni kaj dosti, pa res kar dobro prenaša, edino malo bolj ej bila tečna, sploh vroče dni. To je zdaj tudi ful boljše. Danes gremo v knjižnico, popoldne pride Ronjina prijateljica in bomo delale domače kornete za sladoled,v hladilniku pa čaka, da ga zamrznem (oz. da kupim smetano) temno čokoladni sladoled, v zmrzovalniku pa ostali: stračatela, pistacija, kikirikijevo maslo in breskov zmrznjeni jogurt. Tako da računam, da bojo zadovoljne:).