Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 21:53:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čisto normalna cesta. Če ne maraš ovinkov, se pa pelji do Trojan in nato čez Izlake-Kisovec-Zagorja do Hrastnika. Od Troojan dalje so še vedno ovinki, ampak lep kos poti se jim pa ogneš. Lahko še dodam - meni je kot domačinki cesta simpatična (poznam vse ovinke), ampak moj dragi pa, kadar gremo v Trbovlje (tudi iz LJ) nikoli ne pelje za Savo - pravi, da mu je cesta zoprna. Tako da stvar okusa
|
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 22:06:00
|
|
|
|
funšterc
|
Sem iz Zasavja in ti povem tole, odloči se pa sama: Ob povprečnem dnevu porabim iz vzhodnega konca Ljubljane normalne vožnje (ne čisto po omejitvah ) čez Litijo 50 min, čez Trojane pa 40 min. Vendar tudi cesta od Trojan do Zagorja v poledici ni ravno udobna, najbolj pazi od Izlak do tovarne YTONG (cca. 5 min vožnje), tam je v slabem vremenu zelo spolzko. Pa tudi s Trojan dol je nekaj serpentinastih ovinkov. Od Trojan do Zagorja porabiš 15 min. Če greš pa čez Litijo se pa cesta "vleče", veliko je prehitevanj - kar je malo srhljivo, malo pred Litijo je tudi malo več ovinkov. Od Litije naprej imaš pa cesto in na eni stani Savo, na drugi strani pa strm hrib - skale in zato se nekateri na tej cesti slabo počutijo. Tudi če greš čez Trojane boš morala del poti za Savo, vsaj od Zagorja naprej (ali Trbovelj).
|
|
|
|
|
RE: cesta Ljubljana - Hrastnik 2.2.2012 22:14:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan V soboto moram biti okoli 11h dopoldne v Hrastniku. Doma me strašijo tudi zaradi snega....je cesta res tako ovinkasta in nevarna? Kako je v primeru snega? Hvala Predlagam vlak. Čeprav v soboto povezave niso tako idealne kot med delovnim tednom
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.2.2012 22:20:43 >
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
kdaj greste najraje na poletni dopust?Sparkjunij (
13%)

julij (
38%)

avgusta (
31%)

sovražim dopust (
4%)

rad sem vse tri mesece na dopustu (
14%)
Število vseh glasov: 276Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!