|  zaspancek1 
   | Mi imamo pa v hiši okoli 23 stopinj. Ponoči v spalnicah pade temperatura na 20 stopinj (drugje je nekje 21). Jah, smo bolj zmrznjene sorte in meni to, da sem oblečena v jopo iz flisa, roke in nos pa imam ledeno mrzle nič ne pomaga. Razen dragemu, ki je itak v kratkih hlačah in kratki majici (ne glede na letni čas  ), tudi otrokom bolj ustreza toplota (sta stalno na tleh, ponoči pa sta tudi že večrat kašljala, če je bilo prehladno). Skratka - pri ogrevanju pač ne bom varčevala - zeblo me v svoji hiši ne bo.  Imamo pa sicer fasado s 25 cm izolacije, tako da strošek ogrevanja niti ni hud zato pa poleti res občasno odpiramo okna, da pride toplota v hišo  ). Jah, kaj čmo - zima pač ni za nas... Imamo pa v službi stalne debate glede temperature. Kao naj bi sedaj bilo v pisarnah max. 21 stopinj. Ja, valjda - za pretežno sedeče delo za računalnikom to ni dovolj. No, na srečo je v moji pisarni večinoma malenkost več, so pa v sosednji že večkrat namerili 15 stopinj! Ja, pa imamo sodoben ogrevalni sistem s kroženjem zraka
  - v glavnem totalen jajc, kjer imajo višja nadstropja 28 stopinj, nižja pa 18, okna (jasno,sodobna, stara 4 leta, ko je bila cela stavba prenovljena) pa puščajo kjer češ (oz. se prav dobro vidi, kje je umazanija okrog okvirjev). Ah, ni da bi govoril  .... Poletje, kdaj že pride? 
 < Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 10.2.2012 11:47:08  >
 |