drejca007
|
hja, moja izkušnja z dr. Strahovo, je že nekaj časa stara in sicer iz 2009, ko sem bila pri njen na morfologiji v prvi nosečnosti, pa nimam nič dobrega za povedati o njej. na pregled me je spremljal mož in ker sem močnejše postave, sva bila nad odnosom dr. Strahove oba z možem tako šokirana, da niti nisva nič rekla. Namreč ne samo, da je na zelo nekorekten način komentirala, da nama videa ne more posneti, ker sem predebela in se itak nič ne bo videlo, (plačala sva 110€), kot prvonosečka, bi bla vesela vsakega obrisa svojega otročka. Po drugi strani pa je imela na obrazu izraz kot da se ji gabi, da se me mora dotikati. Padlo je še nekaj komentarjev, ampak zaradi šoka, noben od naju ni rekel ničesar in sva se pobrala ven ko dva klošarja. No letos smo v pričakovanju druge otročka in sem se za nuhalno odločila pri dr. Pušenjaku. njegov komentar glede moje teže je bil le, da se malo slabše vidi, ker je dojenček v malo večji globini. O vsem se je normalno pogovoril, lahko sem se zaradi starosti tudi posvetovala glede možnosti AC in bil je res prijazen in v kolikor ga bom lahko izbrala še za morfologijo, ga definitvno bom. Da pa povem da sem sedaj bila že tudi na AC pri dr. Šajini in tudi ona je pokomentirala le da je dojenček globlje in da se malo slabše vidi. In to je bilo vse. Nobenih neprimernih komentarjev. Prijazna sta tako bila oba zelo. Iz tega lahko samo povzamem, da dr. Strahova veliko da na zunanji videz in se v primeru, da nisi po njenih standardih vede popolnoma neprofesionalno in neprimerno. Dolgo sem molčala, a me je zdaj sveža izkušnja z dr. Pušenjakom prepričala, da povem, da k dr. Strahovi, ne bi šla tudi če bi bila prava trlica. Saj ne zaupam njeni profesionalnosti. Morda da je strokovna, ampak vse to se zgubi, če ne opravi dela v celoti, zaračuna pa klju temu. Zato definitivno priporočam NS v porodnišnici ali pri dr. Pušenjaku. Lp
|