|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiValentinovi posladki brez pečenjaKo vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
Recept: Medena tiramisu kremaMed je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...
Zadnje s foruma
Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?Varuška.Ljubljana100 - 150 (
53%)

200 - 250 (
30%)

300 - 250 (
12%)

400 (
2%)

480 in dalje (
3%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!