Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)

večstanovanjska hiša (
16%)

blok (
30%)

dvojček (
1%)

vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!