Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa ko grem na balkon na cigaret, ne sedim več na tako udobnem stolu, ker itak celi dan skoraj sedim..., ampak se šetam zraven, ko kadim.
.
Ko sem imela pod 50, ampak jaz sem manjša verjetno od vseh tu, se mi je še pa vseeno zdelo, da imam veliko rit in debele noge. Ker pač moja mama ima še vedno 43 kg, in nikoli jih kaj več ni imela, še zdaj ji čist vsaka obleka paše - sva pa obe bolj majhne (da ne bo katero kap). Tako da meni se vsaka kila čez 50 fejst pozna. Kolegica, ki je pa velika čez 180 in sva včasih skupaj tekli, je pa pri 60 potem že zgledala kot okostnjak, presuha. Ok za manekenko na pisti, mogoče, ampak one so meni res grozne, se ti zasmiljo, da bi jih poslal na rdeč križ po hrano...
in sem bila skoz slabe volje.