Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pozabimo na vse in postanemo začetnice in gremo v prvi krog

!
. pa srečno in brezskrbno naprej.
.
PRIČAKUJEMO:
(2. krog)
. Sem bila v postopku s pingvinčkom in sem potihem upala da nama bo uspelo. No v skrinji jih imamo še 4 pa ne vem ali bom šla že s to
v ponoven postopek al bomo morali en mesec izpustit. Imamo namreč že plačano prvomajsko morje in ne če bo padel ETZ ravno tiste dni bomo pač en mesec preložili. Z Lošinja ne bom hodila domov, malčice pa tudi ne bom prikrajšala za morje.
... Drugače pa, se spomnite ko sem pisala kako sem lepo imela ovulacijo (končno) in kako sva ravno tisti dan midva veselo
.. no in sm bla kr vsa navdušena.. sploh zato ker sem imela ovulacijo, no in potem itak podzavestno začneš UPATI! in vse lepo in prav.. dokler nisem bila v sredo pri ginekologu, ki mi je povedal rezultate od mojega dragega... ojoj.. zelo zelo slabo, čist majčkeno število plavalcev, še slabše kot pred jemanjem Astasana..
.. Sicer šele jutri je dan NEBODI GA TREBA, samo vem da bo prišla, joškice bolijo.. Najhuje je pa to, da sta dva tedna v mesecu super, vzdušje in vse, dva pa totalen polom, samo kar ne padem v depresijo. In še huje, zgubljam upanje..
. Kot ti je že monsy napisala: UPANJE UMRE ZADNJE.
mesecev!
. hudirja je pa pasalo!!!
.