Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
še ni. Nimam posebnih znakov, le izcedek imam povečan.
, upanje ostaja kljub negativnemu testu.
šele 10 dni po izostanku M. Sem pa imela veliko izcedka in BT je bila ves čas povišana.
Sicer že včeraj ni bilo dvoma, da si srečka nosečka, ampak danes si pa vsaj za sebe naredila še tisto pikico na i
E
ali
) - itak sem dala zanj okoli 7€, nato ni hotel delat, nakar se je pokazala za lasek tanka črtica (kao plus), ampak si mogel prav pod lučjo pogledat, da si jo videl. Prav razmišljala sem, ali si domišljam ali jo res vidim in sem menda 2 minuti strmela v tisti plus, ki je bil dejansko minus!!! Zato, ker sem bila prepričana, da to zame ni pozitiven test, sem vzela še FS (kupila sem 2 trakca za 3€ v DM-ju) in je takoj pokazal le eno črtico! Takrat sem bila prepričana, da sta oba testa negativna! Resnično sem se odločila, da ne kupim več CB! Razen v primeru, da mi FS pokaže
in bom prepričana, da je to to, si bom za spomin naredila ali CB ali kaj podobnega!
Ampak tudi drugače nimam rednih M, tako da sem zgodba zase.