rozi55
|
Čer! Ja tale april je pa čista revščina, tako s posti kot z lulanjem Ampak saj smo komaj na začetku, je šele plača bila, zdaj ko so pa prišli denarčki za testke, no limits Jaz ful navijam za vas, zase pa sem kar na izi. Če ne bo ta mesec, bo pa naslednji, vem da 1x bo in da bo kmalu in je prav fino. Oreh, to ni pa za nikamor, da greš na petek v službo kaj tem dr. ni jasno No, bo pa hitro podaljšan vikend, kar pa tudi ni švoh. Curly, upam da so pirčki pomagali foliklčkom in bodo ju3 dobre novičke. Držim pesti!!! Monstera, lepo da si se javila, se te jaz tudi spomnim, bi morala biti tudi decembrka, pa nas je pikica zapustila, sem vas potem še malo brala, potem pa ugotovila, da je to čisto mrcvarjenje in sem nehala. Sem pa zelo vesela, da je vse supertruper in da navijaš za nas. Sisley, pa to je ena odlična novička, zdaj pa samo še veselo vsidranje pikici in sta zmagala Pa zakon je, da si tako zaposlena, ko se posvetiš drugim stvarem, se vse poklopi. Witch in Štrumfek, navijaaaam in polivam rozaaaaa Mal more špikat, tetka naj se pa nikar ne prikaže. Čakam lepe novičke
|