Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jaz sem sicer sedaj se bolj na trnih kot sem bila do sedaj kaj pa ce je tole crtico pokazal zaradi utrogestana
no ja pocasi se blizamo koncu in cez dober teden imam ze krvnega,ki pa upam na najboljsi rezultat ki si ga z mojim lahko le zeliva ze 9 let
Lažen plusek ti menda lahko pokaže le od stop injekcije, kar pa je ti menda nisi imela a ne!? Sem zelooooooooo vesela zate, da ti je končno uspelo

nosečki
res nimam besed ampak vseeno upanje je saj ves da se dogajajo cudezi.tudi pri meni bo en velik cudez ce sem zdaj zanosila(po 9 letih)ampak glavo pokonci in ce ne bo uspelo v nove boje ali pa se boljse kot pravis ce ne bo ze kaj vmes
Če katera ve, naj mi prosim sporoči!!! Mislim, groza, nisem vedela, da tega sestre na ginekološkem oddelku(pa NE v Lj.) ne vedo tega, meni pa tudi niso povedali kaj in kako...