|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše 29.4.2012 9:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
pri carskem rezu oče ne more bit prisoten
|
|
|
|
|
RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše 29.4.2012 10:31:29
|
|
|
|
Katy78
|
Ja, v operacijski ne, je pa s tabo v porodni dokler te ne odpeljejo v operacijsko in po CR mu prinesejo otroka, potem te "zrihtajo" do konca, prebudijo in odpeljejo k otroku in očetu. Potem greš pa na intenzivno. To velja za Lj., medtem ko v Kranju je pa lahko prisoten tudi v operacijski, vsaj do nedavnega je bilo tako. Drugače pa sem že dobila info., da res potrdilo velja 5 let.
|
|
|
|
|
RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše 29.4.2012 13:36:12
|
|
|
|
naia
|
Katy78, pa imajo kako evidenco, da se ne bom potem še s tem ukvarjala, ker nimam potrdila. Čez tri mesece pričakujemo drugi CR v Lj. in me zanima, kako in kaj. Sicer so pri prvem CR-ju tudi hoteli potrdilo o obiskovanju materinske šole za očeta, načeloma je to prispevek porodnišnici, tako so mi rekli...
|
|
|
|
|
RE: prisotnost očeta pri CR in šola za starše 30.4.2012 10:56:05
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem 27. decembra 2010 rodila v Lj. s CR in ni potreboval nobenega potrdila. Me ni niti vprašal noben po njem. Imela sem pa napovedan CR.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
SladoledF*R*Ukateri okus sladoleda vam je najljubši?čokolada (
24%)

vanilija (
18%)

jagoda (
9%)

lešnik (
19%)

stračatela (
18%)

gozdni sadeži (
11%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!