|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtizem - alternativna zdravljenja
30.4.2012 10:29:53   
Ana009

moj sin (skoraj 4 leta) je bil februarja diagnosticiran kot avtist. Sama sva takoj sla v akcijo in nasla alternativno zdravljenje z DAN! zdravniki. Sin je zdaj slabe 3 tedne na brezglutenski in brezkazeinski dieti in ucinki so ze dobro vidni. Ni vec veliko v svojem svetu, komunicirati je yacel z nami in vrstniki, celo prve besede je v tem casu izrekel. Vsekakor pozitivno. Ker sem videla, da je kar nekaj starsev na forumu, ki so sli/gredo podobno pot, bi bilo vesela, ce bi si lahko malo izmenjali izskusnje in znanja. Je kdo za?

Lep dan vsem skupaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
30.4.2012 18:23:47   
naja17
Poišči zaro13 na RRju user posted image

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
11.6.2012 14:13:39   
shpeeluh
tudi mi smo bili navdušeni nad učinki brez mlečne in brez glutenske diete. nasa 4 letna punčka se je kmalu po uvedbi diete umirila, izboljšača očesni kontakt in začela kazati s prtom na stvari (hrano), ki jo je želela. Potem smo dodali še vitamin B12 (kobalamin) v  Methyl obliki (Methyl B12 - methylcobalamin) in stvari so še bolj drastično izboljšale. Ko smo se bolj poglobili v literaturo, smo ugotovili, da je splošna praksa (ameriških) DAN! zdravnikov, pogojevanje GFCF diete (gluten free casein free) za obravnavo. Zraven svetujejo še eliminacijo sladkorja in načeloma vse predelane hrane in vseh umetnihdodatkov (še posebej barvih in konzervansev).

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
19.6.2012 9:29:46   
zara13
Tudi naš je na GFCF dieti + na dodatkih, ki jih predpiše avstralska DAN zdravnica. Kmalu bomo zopet poslali urin in lase na preiskavo tako, da nas zanima, kakšno je stanje sedaj. Dieta mu vsekakor pomaga, ni pa naredila nekega boom-a, če se tako izrazim. V ZDA je zelo popularna GAPS dieta. Mnogi se poslužujejo tudi homeopatije in pa NAET terapij, ki je nam najbližje v Avstriji in na Hrvaškem, potem je tukaj še zdravljenje s hiperbarično kisikovo komoro, z matičnimi celicami v Nemčiji, The Listening program, Tomatis, MMS, kelacija...skratka terapij je ogromno, ki pa seveda vse stanejo in tudi različno delujejo na otroke. Enemu bo pomagala že samo GFCF dieta, drugemu bo ta dieta premalo, skratka starši izbiramo med tistimi pristopi, ki se nam zdijo najbolj učinkoviti. Mi smo na GFCF dieti, doma izvajamo son-rise, HBOT in pa na terapije senzorne integracije bomo začeli hoditi v kratkem. Več zaenkrat ne zmoremo, niti časovno in tudi denarno ne.

(odgovor članu shpeeluh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
20.6.2012 9:31:20   
Anonimen
Mene zanima, kaj več o zdravljenju z matičnimi celicami ?
Diete so dobra zadeva. Samo kaj ti pomaga, ko ne moreš skoz stati za otrokom in kontrolirati kaj bo jedel.
Ker smo že pri alternativnih zdravljenih, me zanima kaj menite o zelenem čaju.

(odgovor članu zara13)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
20.6.2012 15:51:11   
zara13
...kaj več podatkov o terapiji z matičnimi celicami lahko najdete na linku http://www.ourkidsautismrecovery.com/Stem%20Cell%20_1.htm

Drugače so kliniko Xcell v Nemčiji zaprli, sedaj kakor sem našla, je odprta ta http://www.elisees-stemcell.com/treatments/autism/

Obstaja tudi neka klinika v Panami pa tudi na Tajskem, kjer opravljajo to zdravljenje.

Pri dieti je pa res, da moraš biti dosleden in skrbno izbirati hrano. Problem je tudi v vrtcih in šolah, kjer nikoli ne veš ali bo res jed pripravljena tako kot mora biti ali ne. Naj bi se držali teh pravil, vendar ostaja tisti ali? Pri dieti je potrebno vztrajati, če to res deluje pri otroku in se ne "pregrešiti".

Zeleni čaj osebno zelo rada pijem :), če pa ima kakšne pozitivne lastnosti in bi pomagal našemu miniju, bi mu ga pripravljala tudi sama. Žal se nisem nikoli poglobila v zeleni čaj, mu pa kuham bio čaje, veliko popije tudi filtrirane vode, rad ima pa tudi sveže naravne sokove in kokosovo vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
20.6.2012 21:45:15   
Anonimen
zara 13 kje se pa dobi kokosovo vodo ?

lp

(odgovor članu zara13)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
20.6.2012 23:28:38   
Anonimen
Hvala za odgovore.
Pri nas smo prakticirali dieto, kjer smo se izogibali glutena in casseina. Sedaj po nasvetu zdravnika prakticiramo normalno prehrano, ki je zdrava za vse ostale. Enkrat na teden se ponavadi pregreši cela družina in pojemo pizzo, kak hamburger, kebab ipd. Seveda se problem pojavi, ko gre najin sin direkt iz šole, kdaj na kebab ali pa kaj druga. Ko je bil mlajši ni bilo problema, sedaj ko pa mu še hormoni nagajajo je pa res kriza. Pa se skor vsak dan kregamo, ko reče da tega nebo jedel. Naslednji dan ti pa točno tisto hrano je. Zato mu pa račem, če pa nočeš jest, si pa sam skuhaj.
Sploh pa ko si pripravi kaj sam za jest in mu nočeva z ženo tega preprečevati, saj je že to veliko, da si sploh kaj pripravi za jest, pa čeprav pusti kuhinjo v takem stanju, da 1 uro za njim oba pospravljava. Danes sva z ženo bolj pozno prišla iz službe, pa si je sam spekel palačinke iz ovsenih kosmičev in še zraven je dodal merico mojega športnega napitka, ki je v bistvu skor čisti kazein. Še zdaj mi ni jasno, kako je ta napitek našel, ker ga imam vedno skritega. Pa ga vprašam, koliko si pa dal tega v maso. Pa mi reče, toliko kolikor piše na embalaži :) :) :). Speče jih 7, poje pa samo eno. Tako, da sva še z ženo imela kosilo :) :).
Zeleni čaj sem pa izpostavil zato, ker jih vedno od njegove osebne zdravnice poslušam, da je kao škodljiv in je rekla, da je najboljš, da ga začneva siliti še z kavo in še cigarete mu naj ponudiva zraven. Pa ji vedno v šali rečem, da ima vse to na voljo in če mu bo kdaj zapasalo, da si lahko postreže. Pa raje res vidim sina z cigaretom v roki, kot pa da bi mogel jemati neke antibiotike, ki mu prej niso nikdar pomagali. Zdravnik v Nemčiji, pa ravno obratno glede zelenega čaja.

(odgovor članu zara13)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
21.6.2012 10:40:18   
zara13
Anonimen
- kokosovo vodo imaš povsod, v dobro založenih trgovinah, sploh pa v kakšnih specializiranih trgovinah z bio prehrano. Gledat je fajn, da je bio pa seveda, da nima drugih dodatkov, barvil, itd... nekaj o kokosovi vodi
http://www.bodieko.si/kokosova-voda

No naš sine bo šele 4 leta star tako, da lahko vse skrijem in poje tisto kar mu pripravim sama. Dokler ni bil na GFCF dieti, ni maral določenih jedi, že po obliki in kako je bilo servirano, ni hotel jesti. Odkar pa je na dieti poje vse kar je na krožniku. Edino sadja ne mara tako, da mu sama delam sokove, da dobi še kaj teh naravnih vitaminov in ne samo tiste v prahu.

Ponavadi kar sem brala, zeleni čaj priporočajo in je zdrav, verjetno v normalnih količinah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
21.6.2012 11:10:27   
Ana009
Pri nas tudi se nimamo tezav s hrano. Po dobrih dveh mesecih se je veeeeellliiikkkkooo spremenilo. Ravno danes sem videla, koliko je napredoval. Dieta, ki jo prakticiramo pa je naceloma GAPS, samo da ima obcasno tudi brezglutenska zita (riz, koruza, ajda), ker se je v vrtcu tepel za kruh.
Na sreco lahko v skoraj v celoti kontroliramo hrano, ker je v vrtcu samo do 12.30 ure in moramo vso hrano pripraviti sami.
Konec maja smo bili pri "DAN" zdravniku in trenutno cakamo na rezultate testov.

Tudi jaz sem ze gledala SON RISE program, ampak nisem prav dosti resnih informacij nasla. Samo to, da moras v Ameriko na izobrazevanje in knjige. Zanima pa me, ali ima ta metoda ze vkljucene igre in navodila, kako moras to pocet ali ima samo splosna navodila.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
21.6.2012 11:43:32   
Anonimen
zala 13,hvala lepa za izčrpen odgovor.

(odgovor članu Ana009)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
22.6.2012 13:37:48   
zara13
Anonimen - malenkost ;)

Ana009 - je kakšna velika razlika med GAPSom in GFCF? nekaj malega sem o Gapsu brala, ne pa dovolj. No ja...našla sem tudi knjigo da bi si jo naročila in malo naštudirala tudi to dieto, jo pa družine s katerimi sem bila v Ameriki kar izvajajo doma in jo pohvalijo, da je dobra.

Smem vprašat pri katerem DAN zdravniku ste bili?

Son-rise je TOP metoda za delo z otrokom, ki je na spektru avtističnih motenj. Pri nas neverjetno napreduje in najbolj smo veseli, da lahko to terapijo izvajamo kar doma. Če te bo kaj več zanimalo, mi piši v inbox, ti z veseljem razložim. V Ameriko je zaželjeno iti, da podrobno spoznaš koncept samega programa, ki je zelo podrobno razdelan. Ni pa nujna pot v Ameriko, vsekakor ti pa pomagajo tudi sami američani kako priti do njih, tudi finančno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
22.6.2012 18:34:53   
Ana009
Zara 13, tukaj je nekaj o GAPSu in link od zdravnika.

GAPS:
- zelo dober video, zelo lepo razlaga kaj in kako, samo zelo dolg, cca 1,5 ure.. prve ura razlaga, potem ene pol ure dieta in zadnje par minut pa se nekaj primerov - splaca se investirat toliko casa:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_0NvcJZwa8

- njen blog, kjer na osnovni strani izberes autism in na voljo je tak kratek video, kjer razlaga, zakaj nastane avtizem.
http://www.doctor-natasha.com/gaps-book.php

Nama je vsec, ker je cisto naravna, brez kakrsnihkoli tablet, vse probiotike in raztrupljevalce dobis iz hrane, poleg tega je to tudi financno ugodno.
GAPS je v bistvu GFCF , samo da ima poudarek na zdravljenju crevesne flore in zato morajo jesti veliko zivalskih mascob, jetrca in fermentirano hrano (recimo kuamrice, gobice, ipd..). Dieta ne predvideva nobenih zit, tudi brezglutenskih ne. Samo pri nas, kot sem verjetno ze napisala, tamal je riz in koruzo in ajdo (ne tako redno, recimo en obrok na dva dni), ker drugace se tepe v vrtcu. :))) Absolutna prepoved sladkorja, ker to hrani slabe mikrobe v crevesju!
V njeni knjigi je opisana dieta, ampak ne tako dobro kot v tem videotu, in tudi nekaj receptov je na voljo. je pa tudi kar nekaj spletnih strani z recepti.

Zdravnik: link je tu, je v Nemciji, ni pa cisto po DAN! protokolu. Mi smo bili sedaj prvic pri njem in nas je sprasal in dal delat teste.
http://www.autismus-medicus.de/

Za zanimivost pa se tale video. Ena punca v Kanadi - avtistka - je posnela video, kako dojema obisk v coffe shopu.. Poucno!
http://www.youtube.com/watch?v=KmDGvquzn2k

Za SONRISE pa ti pisem zasebno.






(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
23.6.2012 21:14:36   
zara13
Ana009 - hvala za vse linke. Tega na youtube si moram res pogledat.

To spletno stran od dr. Natashe sem že gledala in ravno tisto rumeno knjigo sem imela v mislih za naročit. Glede zdravnika pa...dr. Faraji, sem že o njem brala, saj na veliko hodijo k njemu zaradi metode Tomatis. Hvala vseeno za spletno stran. No Tomatis nas kar mika, tudi Neurofeedback, vendar letos žal ne bo šlo.



(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
25.6.2012 11:26:38   
Anonimen
Ker je ravno debata o razno raznih metodah. Pri najinem sinu je bil od kakega 6 leta pa do 10 leta največji problem v komunikaciji. Ponavadi se sploh ni hotel pogovarjati ne z nama, ne z vrstniki.
Seveda tega vrstniki niso sprejeli, ker pač tak ne morejo tako mladi otroci vedeti, da je to "bolezen". Z leti se je to uredilo in sedaj se dobro vklopi v družbi in tudi kdor ga ne pozna, skorajda ne ve da ima avtizem. Res da pride obdobje, da je bolj kot ne tiho in samo na kratko odgovarja. Večinoma je pa kar zgovoren in se da normalno pogovarjati z njim. So pa še vedno prisotni vedenjski problemi.
Zna biti zelo hiperaktiven. Do sedaj še res ni koga namerno udaril ali pa se poškodoval. Hitro se razjezi pa tudi hitro mine tista jeza.
Doma je zadnjič igral igre na računalniku, seveda mu na koncu levela ni uspelo zmagati. Pa se razjezi in začne z brisačo mahati pa udarjati po mizi in tekat po stanovanju pa kleti ( na tem področju je resnično nadarjen :) ). Ponavadi samo zadostuje, da ga po imenu pokličeš in se umiri. V šoli ko nima brisače, pa ponavadi uporabi kar jakno in z njo tako udarja po mizi da jo raztrga.
Na srečo se to mogoče zgodi po 2 ali 3x na mesec. Pa ga lahko pride v razred miriti kdorkoli pa ne zaleže nič. V razredu ima pa eno sošolko, ki ga pa lahko takoj umiri.
Zdaj ko je zaključil osnovno šolo, pa se odločamo, da bi se v tem letu bolj posvetili zdravljenju. Saj je kar velik problem uskladiti zdravljenje in šolske obveznosti. Ker zdravljenje poteka v Nemčiji, je ponavadi po 1 teden ali 14 dni odsoten. V času počitnic to ni problem. Sej nekatere zadeve sva uredila z ženo, vendar pač vsega enostavno ne zmoreva. Praktično je vedno eden od naju doma, tako da nisva oba v službi. Kar se pa pozna na finacah. Pred leti je še v tistem napadu hiperaktivnosti pljuval po tleh. To nama je po kar veliko mukah uspelo preprečiti. Pač sva ga postavila pred dejstvo in mu dala v roke krpo za brisat po tleh in vedro vode in je za kazen mogel pobriasti
tla. Seveda si je med tem posodabljal bazo kletvic v glavi. Pa je le čez čas ugotovil, da to ni prav, da pljuva po stanovnju in je z tem odnehal. Zato me pa malo zanima, katera metoda bi bila najbolj primerna za hiperaktivnost. Osebni zdravnik je rekel, da bi mu predpisal pomirjevala. Vendar nama z ženo to ni všeč, ker se pač to ne dogaja dnevno. Sam je drugače zelo trmast. In če sam ne bo ugotovil, da določena stvar ne gre tako kot si je zamislil nebo mira. Zadnjič sem ga peljal kupit grafično kartico. Sam si jo gre kupit, jaz ga pa čakam v avtu in jaz sem tak vedel, da nebo delovala.
In ko je sam to ugotovil, sem ga spet peljal v trgovino in me prosil naj grem zraven njega. Pa mu sam rečem, sam si jo kupil in sam povej, kaj si ugotovil, pa boš dobil denar nazaj. In potem je bil kar se tiče računalnika mir. Sedaj ko je zaključil OŠ, mu bova tak kupila nov računalnik, da bo lahk igre nabijo.

(odgovor članu zara13)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
29.7.2012 20:17:50   
ely*
Anonimen, a potem to obdobje sramežljivosti mine? Ker naš je star 9 let in ima največji problem ravno pri socializaciji, z nama se pogovarja veliko, z drugimi pa ne. Oziroma le takrat, kadar je pri volji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
3.8.2012 23:59:26   
Zdrav.ko Dren

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Mi smo na GFCF dieti, doma izvajamo son-rise, HBOT...

Pozdravljena Zara13,
mene pa zanimajo vaše izkušnje s HBOT.
Kje pa to izvajate - ste komoro nabavili?
Po kakšnem protokolu delate?
Koliko časa že?
Rezultati...

LP

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
10.8.2012 9:53:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ely*

Anonimen, a potem to obdobje sramežljivosti mine? Ker naš je star 9 let in ima največji problem ravno pri socializaciji, z nama se pogovarja veliko, z drugimi pa ne. Oziroma le takrat, kadar je pri volji.


To je težko odgovoriti. Ker si niso 2 osebi z avtizmom isti. Pri našem je bil od 6 do 10 leta problem, da sploh ni veliko govoril. Če si ga kaj vprašal je samo kimal, ali pa zelo kratko odgovarjal. Z leti se je to vsaj pri nas popravilo in se z nama lepo pogovarja, isto tudi z vrstniki. Vendar je tako, da če ima slab dan, bo bolj kot ne tiho. Še recimo mačka ali psa ne pokliče. Pol pa kar naenkrat se začne normalno pogovarjat in je že na koncu prav tečen. Tak, da gre iz ene skrajnosti v drugo. Ampak se zato ne sekiram.

(odgovor članu ely*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
10.8.2012 9:54:50   
Anonimen
Da še nekaj dodam: To po moje ni neka sramežljivost, ampak prej simptom avtizma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
22.10.2012 1:12:01   
borkoss
Mi smo do sedaj izvajali ali še izvajamo: dieta GFCF, DAN protokol, MMS, vključno z MMS klistiranjem in kopelmi, kmalu bomo pričeli s parasite protocol, HBO smo že in bomo še, trenutno pavza, kelacija, pride na vrsto čez kakšna dva meseca, SON RISE part time izvajamo od marca, filtriramo vodo in uprabljamo posebno blazino proti magnetnemu in drugim sevanjem. pred tem smo imeli sinka tudi na terapiji slovenskea društva za avtizem -3 mesece.

Vse zgornje pomaga, MMS fenomenalno, pričakujem, da bomo čez leto, največ dve ven iz avtizma.

Pozdravček



Za vse zgornje mi Slovensko zdravstvo ni povrnilo niti centa.... je bila pa Dr Macedoni v različnim dodatno plačanih komisijah, ki so znanstveno potrdila, da moj otrok potrebuje v vrtcu ne 24 temveč 23 otrok
...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
1.4.2013 10:59:40   
bambi2013
Mi imamo sina, starega 5 let. Izvajamo vsee terapiji, ki so mogoče. Prehrana je ključna, vendar se nam je na določeni stopnji ustavilo. Nato smo poizkusili in opravili določeno število terapij v HIPERBARIČNI KOMORI s tlaki nad 5 metrov globine. Poizkusili smo tudi v mehkih z nižjimi tlaki, pa ni bilo efekta. TOREJ: svetujem staršem, da preizkusijo tudi to metodlo, ki je nam rešila otroka.
V nekaj dneh je postal zbran, vizualni kontakt je bilo normalen, hiperaktivnost se je znižala na praktično običajen nivo, začel je govoriti (najprej posamezne besede, nato zloge, sledili so stavki s vprašanji).
Seveda smo ob komori uporabljali tudi ostale terapevte. Smo navdušeni.

(odgovor članu borkoss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
16.4.2013 20:30:17   
Anonimen
Rada bi izvedela kaj vec o zdravljenju v Nemciji in tej hiper... Komori.

Mi smo s prehrano vztrajali cca. 2 leti, nek napredek je vil, cudez pa ne. Sin Ima diagnozo MAS, sum na aspergerjev sindrom, diagnostika ni bila do konca izpeljana.

Se vedno spusca brnece zvoke in pade v svoj svet, drugace pa se lepo socialno vkljucuje, tudi govor se je izboljsal.

V vrtcu je vzgojiteljica rekla, da naj bi poteeboval v soli
I stalnega spremljevalca, je to mogoce?

(odgovor članu bambi2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
16.4.2013 22:14:03   
bambi2013
Anonimna, ta komora ni v Nemčiji, ampak v Mariboru v zasebni oz. osebni rabi, kot aparat, s katerim zdravijo svojega otroka doma. Poglejte na spletu, kjer je gospod tudi obrazložil osnove tega zdravljenja s primeri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
10.9.2013 12:57:18   
Vrdla
DELAVNICA ABA - Metoda in njena uporaba, Ljubljana, 12.10.in 13.10.2013

Vabimo vas, da se udeležite prvega cikla dvodnevnega uvodnega izobraževanja obravnave Aplikativne vedenjske analize - ABA (Applied Behavior Analysis) in njeni uporabi pri otrocih z motnjami avtističnega spektra in ostalimi motnjami v duševnem razvoju.

Izobraževanje je namenjeno terapevtom, šolskim delavcem na vseh stopnjah, psihologom, vzgojiteljem, ter staršem in sorodnikom, skratka vsem ki se pri svojem delu in v vsakdanjem življenju srečujejo z otroki z motnjami avtističnega spektra in ostalimi motnjami v razvoju.

Več o delavnici si lahko preberete na www.drustvo-tata.si

(odgovor članu bambi2013)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Avtizem - alternativna zdravljenja
20.2.2014 13:55:14   
miškica1
zdravo,
vprašanje za borko ss.
Zanima me vse v zvezi z MMS, precej gledam in se vedno bolj nagibam da bi poskusili. Trenutno smo 8-teden na DAN protokolu in opažamo pozitivne učinke, otrok kaka abnormalne količine
parazitov.. sploh ne morem verjet, da je kaj takega mogoče.

(odgovor članu Vrdla)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?