Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan :-) Danes pa se je začela moja porodniška končno! Sedaj sem si kosilo segrela, ker pol šibamo na lušno , zvečer pa je tak fuzbal! Sma pa šle z Lijo v porodnišnico se naročit (no, jaz sem se šla, ona me je spremljala) pa sem že dobila v petek termin ob 3h. Je moja mami rekla, če bom vzdržala do takat. V četrtek pa pride patronažna na obisk. Ne vem zakaj ampak okej, pri Liji je ni bilo, ker sem bila takrat še v Lenartu prijavljena, živela pa tak v Mb. A ve vete zakaj pride mesec dni pred poodom? KAj pride gledat če mamo vse pripravljeno al kak? Ker pol pride za brezveze ker postelje še nimamo, v omare pa verjetno nebo gledala Je pa tudi sestra danes v P ko je Lijo vprašala če imamo že posteljco pripravljeno in ko ji je rekla da ne bila full začudena?! PA me je tak malo čudno pogledala kao v smislu: a še nimate, kaj pa čakate?! Pa ji je Lija rekla, da ima pa ona kolo in se s kolesom vozi Full povezava kolo in kinderpet Nič babe žabe, šibam jest, mislim da je Evica lačna, ker je grozno nemirna. Prej ni nič brcala pa sem jo malo z čokolado vzpodbudila sedaj pa mira ne da... čao bao kakao! K meni patronažna ni prišla ne prvič in drugič pred porodom, ampak baje naj bi prišle ja. Sam moja je bila tak smotana, da sem bila vesela, da ni prišla! Je bila pa pri prijateljici (z dvojčicama) in se je ona tut spraševala, če bo kaj gledala ipd... pa je rekla, da sta sedeli v kuhinji, pili kavo in se pogovarjali. Tak da to je to, kar vem. Čuj, če bi bilo kot prvič, bi danes morala rodit??
|