|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero nosilko izbrati?
10.7.2012 23:04:11   
Matejusska
Imamo 4. tedne starega fantka, mučijo ga krči in ga veliko prenosimo, poleg tega sploh ne mara vozička in je v njem zelo nemiren in postane ves znerviran. user posted image Zato razmišljam o nosilki, mi lahko prosim svetujete, katero? Vem, da jih je veliko, nekaj sem že sama prebrala, ampak nimam prav veliko časa, ker je mali ves čas na rokah. Gledla sem Boba carrier (mehko nosilko) ampak ta se mi ne zdi primerna za dojenčka, ki še ne kontrolira glavice. Ali mi lahko katera pove kako se obnese tale vreča: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=353&detailID=839&ime=Hotsling_Adjustable_Pouch

Ali pa je boljši sleepy wrap (npr. Boba wrap): http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=904&ime=Boba_Wrap_(Sleepy_Wrap)

Tista vreča se mi zdi zelo enostavna za uporabo, ker ni treba nič zavezovat, ne vem pa, kako se obnese v praksi, zato bi bila vesela vsake informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero nosilko izbrati?
10.7.2012 23:57:51   
piskrček
sleepy wrap - to vam najbolj priporočam!!! In verjemite zadovoljni boste vi in otroček!!! Zavezovanja pa se naučite tik tak. Boba carier je za malo večje otroke, ne nudi toliko udobja kot sleepy wrap... Sama imam oboje in oboje ne menjam za NIČ! Za težave s krčki pa kot sem rekla sleepy je ZAKON!

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: katero nosilko izbrati?
11.7.2012 8:45:39   
_martina
Boba carrier je za malo večje res zakon!user posted image

(odgovor članu piskrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: katero nosilko izbrati?
11.7.2012 8:57:57   
Matejusska
Ja, Boba carrier imam nagledanega za kasneje, ko bo večji. Je katera uporabljala omenjeno vrečo (pouch)? nekako se mi zdi pri vreči manj blaga kot pri sleepy wrapu in je mogoče zato tako za mamico kot za dojenčka zdaj poleti manj vroča kot Boba wrap. Kaj pravite?

(odgovor članu _martina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: katero nosilko izbrati?
11.7.2012 9:02:20   
karin412
Jaz imam tri - še ta staro štorkljo, trak in Hoppediez sling, ki sem ga kupila zdaj za tretjega otroka v mojemu škratku. Sling je sigurno dobra naložba.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: katero nosilko izbrati?
11.7.2012 11:27:23   
_martina
Matejusska, predlagam, da kontaktiraš Uršo iz Mojskratek in bo sigurno znala svetovati! Imajo tudi nosilke na posojo in lahko probate. Meni je super pomagala.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: katero nosilko izbrati?
7.8.2018 11:34:55   
lisicka4
Mi smo vzeli v otroški trgovinici Silly za malčka Boba Wrap Bamboo. Pa sem poleti spodaj nosila samo nedrček in eno čisto tanko majčko brez rokavov, pa nama je bilo okej :) po 6mesecu smo pa zamenjali za Ergobaby Omni 360, tudi top nosilka, malčka lahko nosiš v 4 različnih položaji, je pa primerna tudi za novorojenčke. Imamo srečo ker se mali res rad nosi. user posted image

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: katero nosilko izbrati?
7.8.2018 11:44:48   
lola85 RR
Za tako majhnega priporocam Boba Wrap, kasneje pa Boba 4g. Govorim iz lastnih izkusenj. Tudi moj starejsi je bil grozno bogi kar se krckov tice in sva z nosilkami lepo shendlala :)Priporocam spletno trgovino Moj škratek👌

(odgovor članu lisicka4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: katero nosilko izbrati?
21.11.2018 8:54:14   
maca83 RR
Za enomesecne katerikoli elasticni trak za nosenje, ko malo zraste pa mehke nosilke. Moj trak je iz Amazona in se ze drugi otrocek srecno nosi v njem pa se na izposoji je bil pri dveh drugih dojenckih. Mislim da so elasticni trakovi precej podobni, pac 5 m eleasticnega blaga potem ga pa sam bolj ali manj zategnes, da je otrocicek varno namescen. Mene bolj strasijo neelasticni - izgledajo super, lepi vzorcki, razlicne gostote tkanja, ampak me ze ob pogledu na zavezovanje vse mine :)

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?