|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e 2011
1.9.2012 21:25:23   
bubu_bibi
rakica82 - user posted image . Naj bo ta noč mirna in prespana.

**M**, ne vem, očitno sem te zamešala z eno drugo Julijko2011, pardon.

Lep večer in lahko noč.



_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Julij(k)e 2011
3.9.2012 9:07:31   
**M**
Dobro jutro,
kako ste preživele vikend?


IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

**M**, ne vem, očitno sem te zamešala z eno drugo Julijko2011, pardon.




user posted image


rakica82...upam,da ste dobro spali.


Vikend smo preživeli, prehitro. V soboto si je mami privoščila šoping, je pasaloooooo. Je ati delal dopoldne pol je pa rekel, naj se spokam, da mal zadihamuser posted image  In sem si privoščila par cunjic in spodnje perilo. Se prav boljše počutimuser posted image

Sva pa danes zaspala oba, jaz sem ugasnila budilko misleč, da bo mojemu zvonila, moj pa ravno tako. In smo imeli jutranje dirke, dobro, da se še tamala ni zbudila. Sem bla zrihtana v rekordnih 20 minutah, v glavi se mi pa še zdej vrti.user posted image  Lep začetek tedna aneuser posted image

Naša tamala že 2 tedna hodi spat šele ob 23huser posted image  Pa je včasih že čist fertik, da se kar spotika, ampak ona ima tok delauser posted image user posted image  jo tudi po 3x neseva spat, ampak ne in ne. Sej ona zjutraj lepo spančka midva sva pa kot dva zombija, ni čudno, da nemorva riti dvignit.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Julij(k)e 2011
3.9.2012 11:24:57   
rakica82
hej mamice,

najprej velik objemček user posted image vsem pogumnim malčkom ,ki so danes prvič šli v vrtec pa seveda mamicam, ki jim je verjemem težko ob takih prelomnih trenutkih user posted image

Mi še vedno ne spimo najbolje, še precej zbuja ponoči, jaz prav res mislim da so zobki, ker je ponavadi ne moti, če zgubi dudo, zdej se pa zbudi vsakič ko je nima in je ne more najt. Tudi danes je od polnoči naprej bil jok vsako uro ali še manj do 4h ko je potem spala do pol sedmih zjutraj user posted image . midva pa temu primerno zmatrana, včeraj smo šli vsi spat čez dan

Pa še dopust smo mogli prestavit, bi mogli bit že na morju pa tati še dela. No vsaj vreme služi temu in upam na lepše drug teden


Aja pa pozabila sem povedat, da naša Sara hodi user posted image , že od prejšnjega tedna.

M ste pa res pozni pozni s spanjem, pri nas je najkasneje ob 20h v postelji. Koliko ti ša čez dan spi? ker pri nas gre enkrat spat okoli 12h in je potem zvečer hudo zmatrana, večerja zobki, kahlica, kopanje in postelja. prav prosi ,da jo dava spat.



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Julij(k)e 2011
3.9.2012 22:02:01   
bubu_bibi
rakica82 - čestitke Sari za naslednjo prelomnico! user posted image

Najin Mišek se tudi že enih 14 dni spusti in naredi par korakov ali pa prime koga od naju in gre. Če pa je predaleč ali ni siguren, gre raje po vseh štirih, kar mene niti malo ne moti. user posted image

V vrtec (v igralnico) je prikorakal sam; najprej z mamico za roko, potem za ovinkom je opazil stopnice in gasa po njih. user posted image Je bil tako priden, dobre volje - moj cuker mali. Midva sva se odločila za postopno uvajanje in potem bova šele videla, kako bo s spanjem - ne bi rada, da ima občutek, da sva se ga znebila in da bi imel travme samo ob pogledu na vrtec (je blizu našega doma); seveda že letijo pripombe, češ - ti si tak človek, da z ničemer nisi zadovoljna (wtf user posted image sem si mislila ob izjavi sosede), pa kompliciraš, pa - moja nova najljubša cvetka - pri naslenjem boš vidla, kako si za brezveze komplicirala. user posted image Ej, čakaj malo, rada si mislim, da tudi če bi imela 10 otrok pri najpomembnejših stvareh ne bi popustila - ok, verjetno dudo bi imeli, verjetno se mi ne bi dalo se iti blw, verjetno bi tudi kakšno minutko dalje jokali, pa mogoče ne bi nosek jim mogla brisati takoj, ko se v njem pojavi smrkec, pa verjetno kakšno čokoladko bi dojenček prešvercal, ampak halo! No ja: sto ljudi, sto čudi pravijo. Pa naj vsak vzgaja svoje otroke. (Daj, rakica82, mi napiši kakšno spodbudno, ker res včasih mislim, da sem zadnji mohičan.)

Kako ste kaj ostale? Kako je šlo vašim Malčkom/Malčicam? Kako jih ve uvajate?

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Julij(k)e 2011
3.9.2012 22:20:42   
frufru

No, zdaj pa še naš raport.
Mali je bil zelo dobre volje zjutraj. V vrtec smo prišli 5minut pred 8h. Še dobro, ker so bili vsi jokci že v igralnici. Me je kar stisnilo. 4 pri eni, 4 pri drugi, vsak z vklopljeno sireno v svoji intonaciji. Vzgojiteljici je sprejel z nasmehom. Smo se zmenili, da je danes do 11ih. Če bo prehudo pa nas bosta poklicali. Zunaj vrtca je mene zvilo, tako da je malo deževalo.
Pred šolo se me je L tiščal kot klop, še s svojo Ajdo ni hotel govorit, pa je prav k njemu prišla, da ga pozdravi. Potem smo šli v šolsko jedilnico. Otroke so posedli v polkrog, starše pa na stole ob steni. So jih "počastili" z bonbončki. ravnateljica jim nekaj razlaga, pa naš mulo dvigne roko. Sem si mislila, kaj bo pa zdaj prijavil. Pa mu da ravnateljica po kakšni minuti besedo, Lovro pa: Tile
bonboni so zelo dobri, samo če jih bomo toliko pojedli, nas bodo trebuhi boleli, pa ne bomo prišli v šolo jutri"
Potem se je pa oglasil telefon. Jao mene je kar vrglo. Pa sta iz vrtca klicali, da je vse OK.
Pol so pa otročke povabili v razred, mi smo pa še tehnične zadeve glede prihajanja v šolo in podaljšanega bivanja dobili. Ob 10.30 smo jih šli a (ob)iskat v razred. So poslušali pravljico o šviga zajčku in je vsak enega dobil za domov. Pa jedli tortico in pili sok. In se slikali.
Potem smo šli pa po našega metuljčka. Pridemo tja, je šla vzgojiteljica/vodja vrtca ravno na WC. Da je bil zelo priden, ko so šli 3 največji jokci po 1 uri domov. Je tudi on jokal, ampak da dude ni maral (sta pozabili, da jo ima samo za zaspat)Da je celo z njima sodeloval, se na prigovarjanje uslegel na ležalnik . Jest ni hotel. Pol me je pa zagledal, pa v jok, češ mami, kje si me pa pustila. In kar samega. Se je stisnil in potolažil. Potem mu je pa Nataša dala kifeljc od malice, se je pa celo nasmejal in ga sam vzel iz njenih rok. ♥ ♥ ♥ Tako, da za prvi dan je bilo super. Jutri bo do kosila tam.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Julij(k)e 2011
4.9.2012 12:40:52   
rakica82
Punce super za uspešen prvi danuser posted image , pridni malčki res.

Škrpijonka, soncek kako je šlo pri vas?

Frufru kok dobra izjava. tvoj Lovro je pa res faca. sem se prav nasmejala. Tud Samo bo začel jest v vrtcu, sej je to velika sprememba se morejo pač navadit.

uvajanje je itak stresno za vse, in po moje je najbolje, da se vsak prilagodi otroku in sebi. Če imaš čas, zakaj ga ne bi uvajal lepo počasi. Se spomnim ko sem neki delala v jaslih pa je blo neki otrok ki so bli v vrtcu samo do kosila. Pač so iemli starši čas, da so jih prišli iskat prej. zakaj pa ne.

Bubu_bibi user posted image ne sekiraj se preveč, vem da je včasih težko. Meni se vćasih zdi ,da govorim skozi zid res. Pol pa še poslušam izjave ala, joj Sara revica kdaj prideš kaj k meni na počitnice? BI alhko prišla pa te mamica ne pustiuser posted image . Še ena lušna moje tašče. Mi je blo da bi res neki zabrusila ven, sem bla res jezna. še dobro ,da sem pol zadnjič govorila z neno mamico, ki ima podobno mišljenje kot jaz in je isto rekla, da ko je bla nejna čisto mahna je ni dajal v varstvo, če ni blo nujno. ker pri nas, če je bil mož doma jo je imel logično on. Pa sem tudi tu slišala prepričevanja tašče skupaj s kolegico kako je ena njea znanka mleko črpala, da je lahko imela otroka babica ona je pa okrog hodila. in kako je ta otrok navezna na babico, pa pa jo po imenu kliče...ni šans, mi je zelo žal.

namreč res ne maram tega, da se pred otrokom take stvari govori, če koga kaj moti , naj pove nama, ne pa Sare tko zastrupljat. In itak da me potem še bolj mine, da bi jo tam pustila.

pa itak nas spet čakajo pripombe, ker odkar sme zanosila vsem razlaga samo to ,da zdej bo pa ona Saro mela ko bomi meli še enega. Ps as, sem mojemu že rekla da ni govora, ja ko bom šla rodit pa tko ampak ko pridem domov bomo sami skupaj doma, sej ne bova mela še enga otroka zato ,da bova Saro dala stran.

Kompliciranje pa je, verjamem, da pri drugem otorku gledaš drugače, damo pri bistvenih stvareh pa ne vem no. Midva že zdej veva, da bova kar se tiče prehrane, pa tega da smo ob uri za spanje doma in obiskov po določeni uri ne maramo,sto tečna tud zdej. pač taka sva čudna, kaj naj.

Aja mi smo danes končno lepo spali, nisi enkrat se ni zbudila in spala je od deset do osmih zvečer do sedmih zjurtrajuser posted image . To je že bolj podobno spanju kot smo ga vajeni.

koraki pa šibajo, je samo na nogah več ali manj, pa gre iz dnevne v kuhinjo ali sobo ko raketa. Sej kdaj še hoče da te prime za prst samo malo, več ali manj sama. Pa po stopnicah samo še tako da ji daš roko in gre po dveh, nič več plazenja.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Julij(k)e 2011
6.9.2012 9:36:46   
**M**
rakica82... bravo za Saro user posted image user posted image user posted image

Moja čez dan spi cca 2 uri včasih tudi manj, vstaja pa med 6 in 7:30. Zdaj ma pa še neko mami  fazo in pri atiju noče zaspat, moram bit jaz z njo. A en čas je bil samo ati dober. Kdo bi razumel te male škratkeuser posted image  Včeraj sva se uspavale 45 min, je že skoraj spala, ko je pila mleko pol se je pa kr vrtela po postelji od enga konca na duzga, seveda v miže. Še 3x je hotla s postelje dol, včasih je projekt našo žabo dat spat. Jaz grem čez dan kar z njo spat, pa sem vseeno zmatrana kot konj. Se je navadila, da jo dam na atijevo mesto in skup zaspančkave. Sej paše, samo ona tok na hitro vstane, da se meni še pol ure v glavi vrtiuser posted image



Punce, kako kaj kakajo vaši user posted image ? Pri nas je obup odkar smo prišli z morja. Prej je kakala vsak dan, zdej pa ne. Pa lepo papa in spije veliko tekočine, no saj mislim- koliko kaj vaši spijejo? Moja minimalno pol litra pa tja do 1l, odvisno od dneva. No v glavnem tudi zelo trdo kaka. Imate kakšen nasvet? Namočene slive sem probala, sladke kamilice tudi. Jo požene ponavadi drugi dan, samo potem je spet isto.

user posted image user posted image user posted image  za malčke v vrtcu in malo večje v šoli.


Raznorazne pripombe.....punce ne splača se sekirat, sej vem, da je lahko rečt ampak jaz sem se kar navadla tega sranja. Svoje povem in je. Meni so recimo vsi težili in mi še zdej, da kompliciram za umivanje rok, to je bil cel halo, ker sem jaz obiske poslala prvo v kopalnico, da se umijeo. Kaj hujšega, sploh pri tašči, ki ima itak skos čiste roke. Kaj ni logično, da ko prideš k dojenčku, da se umiješ, nevem, meni je, enim je pa to zgleda španska vas. Pa se sploh ne sekiram, še zdaj to naredim. Tudi s tamalo ko pridemo od zunaj, se sezujemo in rokice umijemo,  res nevem kaj je tle čudnega. Če za koga kompliciram, tudi prav, mi dol maha, to je moj otrok in tko bo, kakor bova midva rekla. Jaz v takem primeru svoje povem in me briga kaj si kdo misli. Kako bomo delale/komplicirale/nekomplicirale pri drugem, tretjem,... otroku je pa tut naša stvar, a ni tako. Vsak ima svoje kriterije o tem, kaj je za njega kompliciranje. Sploh nevem kako enim na pamet pade take komentarje dajat, nevem no jaz tega nikoli ne delam, vsak dela kakor sam želi. O tašči in njenih bednih forah lahko pa knjigo napišem, pa raje nebom smetila tle. Sam tolk, da smo do tamalinega 1 leta bili 2x pri njih, ne rabim več pisat ane. No ko smo bili drugič sva se pa usekale in sem svoje povedala, moj pa tudi. Itak je jokala, da dihat ni mogla in kaj hujšega, ko sem rekla, da naj se vpraša zakaj nas ni. No zdej ko smo šli dojenčka gledat ( dobil brat, ki živi z njimi) je bla pa čist druga pesem, končno so se vsi obnašal normalno. Ker jaz sem itak najslabša snaha, ker sem sina odpeljala od doma in ker imava svoje življenje. Aja pa pomaga nam itak kolikor se pač da, kaj nama je pomagala v 9 leti nebi vedla, ampak ok. Za kozlat...pa sem vseen malo zasmetila, več pa raje nebom, ker se mi kadi samo, da se spomnim.



(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Julij(k)e 2011
6.9.2012 13:50:15   
rakica82
Še dobro da imamo forum, da se malo izkašljamo user posted image . Tema o komentarjih, pripombah, taščah, babicah..je pa itak večna.

M naša kaka po večkrat na dan, vsaj trikrat, poje vsak dan jabolko, ponavadi še preden poje celega, je že pokakana, za zajtrk ima navaden jogurt in ovsene kosmiče, kar je tudi super za prebavo, tudi drugače je precej sadja in zelenjave. Spije pa ne vem, jdt ji skoz ponujam ,samo ne verjamem da spije toliko kot tvoja, je res pridan da ti tok spije.

Spanje pa ,ne vem da ne bom zdej pameti solila. Samo mi smo uvedli rutino spanja ko je bila stara 3 teden, po dojenju v posteljo in je zaspala sama, nikoli je nisva uspavala na rokah ,ali z njo hodila spat, razen izjemomo, ko nismo bili doma ali ko ji je kaj falilo. TUdi prej sem jo dala spat, ona pa v luft pa metat stvari okrog, pa petje, vpitje,,,čez neki cajta sem jo šla pogledat in je spala.

Skratka pri nas je pailo to ,da je imela zvečer svojo rutino ,da smo ob uri za spanje doma ,da se v miru zrihtamo. Sej bomo vidli kako bo pri drugem ,samo pri Sari to laufa super user posted image .

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Julij(k)e 2011
7.9.2012 5:59:26   
škrpijonka
Uvajanje pri nas poteka TRKAM super, včeraj je bila sama do kosila, ona in še 3 so najbolj pridni. Danes pa cel dan. Je bila pohvaljena da je pridna in da pomaga posprvaljat. V sredo sem bila z njo 1 uro, potem pa sem jo pustila 1 uro. So pa vsi jokali da me bilo starh kako bo. Ko jo pridem iskat so mame navalile na vzgojiteljico in meni je pa samo rekla naj jo grem iskat. Jo dobim na blazini samo kako joka, me je pogledala in mama, meni je šlo kar na jok. Me je pa potem včeraj vzgojiteljica in še ena mama potolažila, da je bila pridna in da ni nič jokala, ko sem prišla jaz je bila utrujena in zaspana in da zato jokala. Tudi včeraj je rekla da jo je 15 minut imela na rokah in da ni hotla zaspat, samo počivala da je. Tako da danes jo bodo še pripravile do spanja. Je pa res da njej ko se kaj dogaja tako težko zaspi. Bila je tudi pohvaljena, da pridna sama je.
Ji pa že teče iz nosa. V igralnici je zelo vroče, otroci in starši in se takoj segreje. Naša je imela dva dni čisto mokro glavo, seveda potem pa prižgejo klimo, sedaj pa že imamo zamašen nos.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Julij(k)e 2011
11.9.2012 12:39:09   
škrpijonka
No pa konec dopusta, včeraj sem si privoščila frizerja in doma čistilno akcijo. Je tak čuden občutek ko je ni doma, vse tiho. Danes sve bile prve v vrtcu user posted image , sem jo pa včeraj šla iskat 14.50 in je potem ostal samo še en fantek, danes pa bo verjetno ona zadnja. Ne vem če drugi ne hodijo v službo ali imajo none in nonote, ki hodijo po otroke.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Julij(k)e 2011
17.9.2012 9:17:26   
**M**
Dobro jutro,
kako ste punce?
škorpijonka super za frizerja, joj jaz moram tut pa se mi kar nekak neda sam bi pasalo.

rakica82 ne soliš pameti, sploh ne. Saj zato smo tukaj, da si delimo izkušnje, nasvete. Vsak ma pa itak svojo vzgojo, otroci so pa različni, pri enih pali neki pri drugih kaj drugega.
Tole za spanje pri Sari sem ti pa itak fouš, pri naši ne pali, bi se drla tudi po 2 uri, to  pa nemorem pustit. Tako delamo že od začetka, sva tudi tako probala pa ni šlo. Mogoče sva jo malo razvadila, ampak mi ni teško, je prav luštno, ko že skoraj spi pa ima zraven še vedno tok za povedatuser posted image
No pa da se pohvalim,mi smo začeli hodit spat med 20-21h in mi spi tudi po 11 ur. Jo moram hodit gledat, če še diha, ker res nisem navajena tegauser posted image . Za čajčka se še vedno zbudi vmes, drugače je super. Tudi mi imamo rutino zvečer, nikoli nismo hodili pozno naokoli, ker meni je nekak logično, da to z malimo otroci ne gre. Se pa prilagodim njenemu počutju, utrujenosti. In če vidim, da je od celega dneva res zelo zelo zmatrana potem tudi kakšno kopanje izpustimo, jo malo obrišem in je. Ker če je preveč zmatrana je pol še bolj tečna in se ne pusti, namazat,oblečt...Ne delava nekaj na silo pa da se potem otrok dere, tudi mi kdaj za kakšno stvar nismo razpoloženi, tako tudi otroci niso. Tako kot včasih berem, da eni umivajo zobke tudi, če se otrok dere, jaz to nikoli ne delam, jih itak umijeve tudi čez dan, malo sama, malo jaz, tko čez igro in prav uživa.

Moja nemara ovsenih kosmičev, sem že večkrat probala pa ne gre. Drugače tudi poje veliko sadja, včasih več, včasih manj, no celega mi ničesar ne poje naenkrat. Je pa tudi vse, tako, da res nevem  v čem je problem.


Smo bili včeraj na pikniku in potem smo šli še na sprehod. Nevem kako tamali niso nogice odpadle, je toliko prehodila, da je zvečer samo še dol padla. Sem pa šla v soboto malo v nabavo za zimskimi oblačili za tamalo, pa nisem dobila skoraj  nič. Izgleda, da še nimajo zimske robe, nevem kaj čakajo.  Ima tašča danes rojstni dan, pa ni nič povabila čez vikend, čaka da jo moj pokličeuser posted image  ji bom metlo poslalauser posted image - pa ne me napastuser posted image


Kje ste ostale punce? Dajte se kaj javit pa napisat kako ste, kako so vaši škratki. A ni FB že čist bvuser posted image

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Julij(k)e 2011
17.9.2012 9:50:42   
soncek3
Da se še jaz na hitro oglasim.user posted image

Tudi mi se uvajamo v vrtec. Prvi tedne je bilo OK, edino za spat je problem, joka; pa ko jo zjutraj oddam, tudi zajoka, pol je pa menda OK. Je pa več na meni popoldan, jo moram držat, ne smem stran in jo pustit...user posted image . Ampak to je čist za pričakovat, le upam, da ne bo hujše. Prejšnji teden je imela neko virozo , je bila cela skupinica doma.

Raznorazne pripombe in tašče:: jaz sem srečna da živimo narazen, pride večkrat na teden pogledat, ampak sem najbolj vesela, ko smo sami; zavedam se ,da to ni lepo do nje, ampak taka sem in si ne znam pomagat.user posted image .

Ena je spraševala za kakanje: naša ima zelo hitro prebavo, kaka vsaj trikrat na dan.

Spanje je pri nas znanstvena fantastika. Mi se še dojimo, včasih celo prespi noč tam do štirih, danes pa je recimo bila celo noč na meni. Tako rahel spanec ima in če jo hočem prenest v svojo posteljico, se predrami in je jokuser posted image . In se gremo spet dojit.....

Se bom zdaj probala več oglasit. Na FB pa nisem nikoli bila, tak da ne vem. Upam, da se še katera tukaj oglasi.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Julij(k)e 2011
17.9.2012 11:57:53   
rakica82
Hej,

ja nismo preveč pridne klepetulje. Samo logično, ker nas tu res bolj malo sodeluje, ostale so vse na FB. Jaz ga isto nimam.

Mi smo končno dočakali naš dopust, tata je celo poeltje delal, da bi bil zdej 14 dni doma, pa nič od tega, je že nazaj v službi user posted image

Smo pa bli na morju, odp rejšnjega petka pa pol do četrtka, ko se je poslabšalo vreme. Z eno besedo naporno user posted image , in še ni bolje.

Že v petek ponoč ise mi je zdela Sara malo topla, v soboto je imela 39 vročine, zaradi zobkov, čeljust je imela celo napeto, ni blo šans da prideš zraven s ščetko. In potem so ji v eni noči prišli ven 3 kočniki, čakamo samo še zgoraj enega, Tako da je bla cel dopust sitna, jokava, spala zelo slabo, jaz tudi ,ker na jadrnici spiva v isti postelji. Še jesti ni mogla kakšen dan trde hrane tok je bla boga.

potem pa pridemo domov in puam da bo bolje. pa niuser posted image . zbuja se ponoč inonstop, zgleda se je navadial da sem bla pri njej, ker vsaj enkrat na noč se zbudi tako ,da ne zaspi nazaj, če nisi zraven oziroma začne takoj nazaj jokat, če grevš ven. Skratka prehitor sem se hvalila kak olepo spimo, nič več, že 14 dni ne vem več kaj je to spanj,e večino noči vstajam vsako uro ven ali še pogosteje. Dnes je blo sploh kruto, ker se je gleda nalezla prehlada od tatija in ji je zvečer začelo nosek štopat. In jo dava v postlejo ona pa že skoraj spi pa v jok, in to tak krčevit da jo je kar dušilo. Sem ji dla fiziološko v nos, pa še operil, pol pa ni blo druge kot še sirup, da je sploh zaspala. Potem pa itak nonstop zbujanje. Noro

uapm. da bo kmalu bolje, mi pohajajo moči

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Julij(k)e 2011
17.9.2012 21:18:34   
bubu_bibi
rakica82 - user posted image . Sem pa mislila, da ste na dopustu.

Joj ti zobki... Mišek je že en teden doma, ker je najprej fasal prehlad v vrtcu, potem še vročino in od tega še zobki so začeli prihajat, kar je super, samo, da je ful bogi. Kar na dva dni mu hodijo kočniki, tako, da nima počitka. Trenutno torej ne je drugega kot malo kruha, pa polento. In grize... Spi kao v svoji postelji prislonjeni na najino (iz katere se je tati začasno izselil user posted image ) in takoj, ko jaz pridem hop, mamika, grem k tebi. V polsnu, na vse štiri in rikverc k meni. user posted image Je pa začel prejšnji teden sam, samostojno in veliko hoditi, tako da tudi to je krasno. V vrtec bo šel, ko bodo zobki zunaj (ti, ki zdaj grejo ven, ne vsi), ko ne bo imel zabasanega nosu in bo brez vročine, ker je brez veze mu še dodajati stres.

Babike, dajte držat pestke jutri zame - imam tazadni izpit (pišem ga prvič in zadnjič, upam!).

Lepo bodite in se beremo! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Julij(k)e 2011
18.9.2012 7:20:56   
rakica82
Bubu_bibi držimo pesti, javi kako je šlo

Pa itak, dokler ni zdrav brezveze v vrtec, vem kakšna je Sara trenutno in je tudi jaz take ne bi dala. Mate podobno kot mi, sao da pri nas so bli 3 v enem dnevu. Bogi naši miški.

MI tudi danes nismo spali, poleg vsega iam še zabasan nos in sva ji ob 4h zjutraj pucala, pol je bla pa do petih budna, zdej še drema. Jat pa pokonci od šestih, ko da sem v službi user posted image , mam pa že skor skuahano piščančjo juho za danes, ko smo vsi bolj na pol v naši hši. zdej mam še jst poln nos, ni čundo ko celo noči pohajam po mrzli hiši, iz postelje do Sare pa nazaj...pa spim v kratkih, včasih ne najdem copat pa smo tam

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Julij(k)e 2011
18.9.2012 7:35:02   
škrpijonka
Bubu_bibi držim pesti.

Ah ti noseki in zobje, tudi pri nas imamo s tem težave.

Se je pa navadila na vrtec in danes, tudi zjutraj ko sem jo oddala ni zajokala, mama je pa pred vrtcem od sreče malo zaplesala. Saj tudi do sedaj ni bilo problemov, le zjutraj ko sem jo oddala je malo jokala. Se je pa lepo vklopila in tudi s spanjem nima težav. Jo pa zbudim ob 6 in do kosila nič ne spi, tako da pri kosilu se je tudi že zgodilo, da jim je zaspala za mizo (to bi rada videla).

Kar se tiče fb, ga imam vender doma ni čas za računalnik, ko pa mala zaspi, to je sedaj že ob 19 (vrtec dela svoje), pa se lotim pospravljanja ali likanja.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Julij(k)e 2011
19.9.2012 9:13:06   
soncek3
Rakica in bubi_bibi naspite se in naj ti zobki hitro pridejo ven. Naša ima tudi tako otečene dlesni, da sem že pred dvemi tedni mislila, da zdaj pa bo ja kaj prišlo ven, pa še zelo sitna je bila, ampak nič. Mi smo bili prejšnji teden prehlajeni, kašljala je, zdaj pa itak pričakujem, kaj bo spet iz vrtca prinesla, pa itak je tako vreme, da ne veš kje kak virus pobere. user posted image

Spanje vem kako je; no naša ta večja je pri treh letih začela res lepo spati in jo težko zbudiš sredi noči. user posted image

Tudi jaz brez facebooka, ma ne vem, kje bi našla čas še za to, že to ko grem kaj pobrskat na internet, ti tak čas mine...

Rakica, trebušček pa je zdaj že kar lep okrogel , kaj? Ena blizu nas ima tudi novembra rok in vidim, da je že kar lepo okrogla. Kaj pa druge, mislite kaj na novo nosečnost?user posted image user posted image .

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Julij(k)e 2011
19.9.2012 9:39:40   
juhica
Zdravo punce!! Evo javlja se ena julijka, mamica Julijana, čista odvisnica od FB-ja user posted image , edin ringarajevske smajlije pogrešam...  vidim da ste pridne in lepo čvekate še naprej.... Julijan ne hodi v vrtec, njega in starejšega bratca imam doma, je pa zelo navihan plezalec, čisto povsod ga je polno, skoz stole pod mizo umikam, ostale pa obračamuser posted image . Lep pozdrav!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Julij(k)e 2011
19.9.2012 13:51:55   
škrpijonka
Jaz bi imela še enega, pa spet preveč gledam na druge stvari in odlašam, me bo čas povozil.

< Sporočilo je popravil škrpijonka -- 19.9.2012 13:52:56 >


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Julij(k)e 2011
19.9.2012 20:50:02   
bubu_bibi
Hejla babike, hvala za vzpodbudo (in glede izpita, javim, ko zvem rezultat, in glede spanja). Juhica, tebe sem pa res rada prebrala - daj, javi se še tu bolj pogosto, velja?

Jaz se pa ne morem in ne morem otresti prehlada in kašlja, ki sem se ga nalezla od mojega Miška - in potem najprej me zbudi on, ki bi malo grizel med spanjem, potem pa še jaz njega, ker me v grlu praska in srbi. Ampak dobro je vsaj to, da mi ni treba vstajat - se obrnem k njemu in je. Čeprav počasi bom začela spet vstajat, da se navadi, da spi v svoji postelji, ker jaz brez Možija ne morem več. user posted image

Rakica82 - tudi mi bi tebe (no vas) radi videli, kako rastete - saj potem boste želeli mir za nekaj časa in vam ne bo do obiskov (ki jih lahko odklonite), ne? Ko se tile prehladi in zobki končajo, se kaj dobimo, velja?

Škrpijonka - kako kaj pri vama? Še naprej vse dobro?

Lepo dobite in se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Julij(k)e 2011
20.9.2012 12:57:45   
škrpijonka
Pri nama je še vse dobro, le zjutraj je jokave ker jo zbujam ob 6. Se mi kar smili ko jo vidim kako sladko spi in jaz jo budim.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Julij(k)e 2011
20.9.2012 13:30:45   
rakica82
pri nas je skoraj spet vse dobro, danes smo spali že skoraj normalno. Enkrat ji je šel tati dat dudo, še dvakrat sem jo slišala da se oglaša, ampak je sama zaspala nazaj. Tako da še ma loba bo .Nosek je že boljši, sicer še puišča ampak manj, pa malo kašlja.

Je itak zdej cajt za te prehade, bo treba delat na odpornosti, mi smo veliko zunaj, dpopoldne svable skoraj 2 uri, pa še popoldne neki takega, če ne drugače smo na terasi. Pa sadje in zelenjeva. več pa skor ne moreš, ji ne bi dajal kakšnih sirupov za odpornost pa takih reči, se mi zdi to vse tko umetno.

kako pa druge gledate na to?

Juhica lepo, da se ogasli tudi kakšna zgubljena duša. večkrat pridi

Bubu_bibi jaz sem samo na morju spala s Saro pa je je blo dost, ni šans, meni tko manjka moj ljubi zraven v postelji ,da to ne gre. Pa še težko spim zraven nje, ker se skoz guzi pa premika. Ne jst rabim gragega, pa močen roke da me objame user posted image

Škrpijonka sej je rs hudo, če te budijo zjutraj, itka da je jokava, samo kaj hočeš, če ne gre drugače.

pa punce ne preveč oklevat z novo nosečnostjo, veste kok je lepo. Naša mala tko lepo ve, jo vprašaš kje ma mami dojenčka, pa me poboža po trebuhu, lepo dvigne majico pa da gor rokico user posted image . NI lepšega.

Sploh midva imava željo imet 3 in sva zato malo pohitela, leta pač ne čakajo user posted image

Soncek3 ja trebušek je že kar trebuh, konkreten, moj me skoz heca naj se malo važim ,ker mam večjega kot prvič, čeprav tisti, ki me ne poznajo ,pravijo da imam majhen.
Je pa pravi razgrajač ta dojenček, omo videli kako bo zunaj, notri je veliko več miganja kot pri Sari ,pa je bla Sara od rojstva dalje pravi živec, čez dan malo spala, skoz obračala...Uf kaj nas čaka tokrat še 10 tednov pa bomo videli user posted image




_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Julij(k)e 2011
21.9.2012 10:33:17   
soncek3
Meni je tudi tako hudo, ko jo moram budit zjutraj, pa včasih tako trdno spi, da jo še dvignem, pa še kar spiuser posted image , A ni druge. Naša zjutraj pojoka, ko gremo v vrtec. Ko se pripeljemo pred vrtec, pa v garderobi in ko jo oddam. Pa za zaspat je problem. Je pa fino pri nas, ko je zdaj na začetku samo 6 otrok. Še 5 jih pride do konc leta. user posted image

Rakica res je nekaj najlepšega, ko te otroček poboža po trebuščku, no naša starejša je bila stara že 2,5let in je že toliko razumela. Najlepše pa je ko jih zdaj gledaš, kako se imata radi. Zadnjič so mi kar solze prišle v oči, ta večja je sedela na kavču, manjša pa ji je ležala na kolenih in pila mleko, starejša pa jo je božala po glaviuser posted image . Vajine bodo pa še bolj povezane, ko bosta tako na blizu, bosta praktično skupaj rasle.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Julij(k)e 2011
21.9.2012 21:03:57   
bubu_bibi
Babike!

Moram se na hitro pohvalit in se tudi zahvalit za podporo: jap, naredila zadnji izpit pa še z 8! Statistiko! Hura hura jeah!

Zdaj pa dajte še držat za diplomo, da bom leto 2013 začela kot diplomirana ft (ok, lahko tudi do marca, samo ne kasneje;).

Res sem vesela, prav odleglo mi je. Pa fora: na koncu izpita je pisalo vprašanje: koliko točk mislite, da boste dobili na izpitu? In sem se prav ocenila! Prvič (in verjetno zadnjič).

Lep vikend vsem, se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Julij(k)e 2011
24.9.2012 7:10:47   
škrpijonka
Super za 8 user posted image

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?