Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tako da me kar pobarvajte v modro. Za vse ostale držim pesti in upoam da vsaj vam uspe.
in res je boljše pol kot prej, je tisto praviloma stran vržen dnar, pa to sploh ni najhujše. Huje je buljit v tisti prazen prostorček in iskat sled črtice... in tista tolažba, da je pa mogoče prehitro in potem čakat ponovitev je bolj slaba tolažba.
, ki se pa na žalost ni odvila do konca. Takrat je bu test pozitiven šele po skorej enem tednu, zato sem si rekla, da tokrat ga ne mislim prej delat. Zato ne vem, kej nej ti rečem, če ti zamuja zdej 2 dni.....jast bi počakala vsaj 5 dni. In tut bom. 5 dan je jutre...... Sej pravem, če ne bo prej
Moj je izgleda zelo obremenjen s temi postopki in je verjetno tudi zaradi tega seme slabše. No, zdaj, ko ve da je svoje opravil, je kar boljše volje, čeprav je bil v petek vidno razočaran nad svojimi plavalčki. Je šel v lekarno po Astasan. Ima katera izkušnje s tem (oz. od katere partner)?
Bom sedaj počakala, da vidim, če pride
na 28 dni. Očitno je to vse na psihi, ker mi je maja zamujala 4-5 dni, naslednji mesec pa je prišla tolk prej oz. je prišla na datum kot bi morala, če bi prejšnji mesec imela normalno. Sm že bla čist navdušena drugi dan in delam test, rezultat -. Pa sm počakala še dva dni in ponovno naredila test pa spet -, proti večeru pa se je že prikazala
, prav tako pa vse, ki še čakat na dan D.
. Po pravici povedano samo 15-ga