Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 16.8.2012 18:48:29
Julija08
Čeprav po pravici povedano, meni kot igralka ne potegne...mislim, ne zdi se mi dobra igralka....drugače pa je ful simpatična....ampak kdo sem jaz da ocenjujem...
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 16.8.2012 19:20:31
Felicita
Pa 4 prizore nej bi odigrala...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 17.8.2012 18:12:52
mateyka
ne vem no, za teh par minut (pa kerkoli hollywoodski režiser že) se mi res ne zdi vredno teme za čestitanje odpirat. mislim, Željko Ivanek ful raztura na sceni (ima tri Tony Award-e), pa noben o njemu ne piše na veliko..
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 18.8.2012 0:19:45
Anonimen
jah to je pa tko: Judi Dench je za 8 minut v Shakespeare in Love dobila oskarja
Vsaka minuta v high profile filmu se zelo pozna, ker je skavtov (teh lovcev na talente) vec in se s tem nove vloge odpirajo. Meni je Katarina simpaticna ampak kot igralka mi ne potegne. Kar se dela z M. Scorsesejem tice...cestitke. Zdej drzim pesti, da je na koncu ne izrezejo...
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 18.8.2012 0:26:27
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ne vem no, za teh par minut (pa kerkoli hollywoodski režiser že) se mi res ne zdi vredno teme za čestitanje odpirat. mislim, Željko Ivanek ful raztura na sceni (ima tri Tony Award-e), pa noben o njemu ne piše na veliko..
joj on je men ful zanimiv karakter, ga rada gledam ampak lastimo si ga tezko...je odsel iz takratne Jugoslavije ko je bil star 8 al neki tacga. Nima naglasa, studiral na Londonski Academy of Dramatic Arts...je mal drugac, ma za sabo ze neki institucij, priporocil, agentov...me pa zanima, ce zna slovensko :)
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 18.8.2012 10:53:19
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: liliana ..in zelo dobro prijateljico Angeline Jolie, Tanjo Ribič......
jup, takih zelo dobrih prijateljic ima angelca čez 200
IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba ...me pa zanima, ce zna slovensko :)
mene tud je kr konkretno dosleden pri izgovorjavi svojega imena - lepo pove kako se izgovarja in ni ga poagležil, tako da lahko da aktivno govori slovensko..
RE: Katarina Čas z M. Scorsesejem 18.8.2012 17:22:07
liliana
Jaz pa ne razumem zakaj je takšen uspeh se nekaj sekund pojaviti v holivudskem filmu......na tisoče in tisoče igralke se recimo pojavlja za nekaj sekund v holivudskih filmih, uspejo pa itak le nekatere.....tako kot se je tisoče trudilo vženiti Donalda Trumpa, uspelo pa je le eni.....
Meni je recimo to, da ena slovenska igralka dobi na Berlinskem filmskem festivalu nagrado za mladega, perspektivnega igralca večji uspeh, kot pa se za nekaj sekund pojaviti v holivudskem filmu, pa čeprav gre za Scorseeja......
Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem.
razni Tuši in bovlingi izvzeti!
res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva
Priporočam bazenu (kje?) (11%) Priporočam na prostem (kje?) (21%) se tudi sama zanimam in iščem (5%) iščemo sami (4%) nikoli se ne udeležujemo (8%) nisem iz vašega konca (51%)
Število vseh glasov: 224
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!