Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(.)(.)pa me še tako zelo bolijoda joj pa toti beli izcedek se spet pojavlja,...
vem da je hudo, ampak tako razočaranja ne bo, ker je res še malo prehitro, da tudi če si noseča bi lahko bil še - tako hmalu. potrpi
no saj ne mislim do kome, ampak mal mi je mimo da se "zavestno" spravma delat
pol pa tko neodgovorno ravnam. čeprav vem da nebi blo nč narobe. ampak vedno tisti "kaj pa če"
,
jbg
pa napihnjena sem - vsaj občutek mam tak.
, bolijo je (.)(.) pa nekaj me ščipa pa spet ta beli izcedek se pojavlja,...
. vsak mesec me joški bolijo ko hudič, ta mesec pa nič. trenutno sem zelo pod stresom zaradi službe in mogoče tudi to vpliva da mi zamuja. Se pa že nekaj dni zelo slabo počutim..neke čudne vrtoglavice, na momente mi hoče srce raznest, slabost (ko je treba v službo), tako da mogoče se je res kaj prijelo, mogoče pa so mi živčki malo ponoreli.
smo imeli zelo naporen mesec in sva bila ob večerih čisto zanič. Ampak dejstvo, da M ni bi lahko pojasnilo zakaj so bili folikli na 13 dan cikla tako majhni. Joj kako močno stiskam pestke. Čeprav ne vem kako je potem z hormonskim testom na 22 dan cikla, če je bila O kasneje. Ali se vidi, da je bila ali kako