ursika_ursi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska** ursika_ursi havala lepa za odgovor. Sem pa glih tega naredila baby check zato ker mi je vedno pokazal -. pa črtica se še zdaj vidi pa ne rabin čisto od blizu pogledat. Aja pa lulat hodim pogosto. Samo jaz sem vedno mislila, da me bodo pune prsi bolele pa da bom utrujena,... ampak nimam nekaj znakov. Aja, BC ne CB Vidiš kako šlampasto berem Veš kaj, jaz mislim, da si ti kar srečka nosečka Je pa tako, da je vsaka nosečnost drugačna, ni nujno, da imaš takšne znake kot recimo 100 ostalih Jaz recimo, poleti, ko sem zanosila, mi je bilo grozno slabo, hrane nisem mogla niti videt, bruhala vsake toliko. Pa se je žal vse zaključilo prehitro... Tokrat pa sploh ne vem, da sem noseča, slabo mi ni bilo niti enkrat, jedla bi non-stop in je čisto vseeno kaj, samo da nekaj žvečim, na to, da sem nosečka me opozarja le rastoči trebušček, predvsem kilogrami in pa polna in večja prsa Tako da kar pogumno Če še ne zaupaš, pa bi na tvojem mestu še jutri zjutraj testkala, tisto pa bo 99,9% prav
|