ursonok
|
Zdravo, grrr, kakšen grozen dan, sem morala v knjižnico vrnit knjižice od tamale, pa iti v bio trgovino. Vse skupaj mi je zaradi prometa in vsega drugega vzelo tri ure!!! Zdaj bodo pa otroci že kamlu doma. Kdaj bom jaz delala?! Razmišljam, da bi si nabavila "služkinjo", ki bi urejala te zadeve, madona ... Sover, res zoprno, te bolečine in vse to. Mene je samo enkrat res vse bolelo in mi otrdevalo, pa sem bila precej slabe volje. Ti pa povem, da če so ugotovili, da je vse ok, potem se nič hudega ne dogaja. Ne razumem pa izjave - MV skrajšan pri 35mm??!!! To je povsem normalen MV, kakšnega pa bi oni radi, da bi imela, 10cm? Jaz sem imela na morfologiji v 20. tednu dolgega 34mm, se pravi manj kot ti zdaj! Pa skačem, plavam, sem na orbitreku, skratka - počnem vse. Skrajšan MV pomeni 15mm na morfologiji, vse kar se meri pozneje in kar je več, je brez pomena. V smislu napovedovanja prezgodnjega poroda. O tem PUšenjak ogromno piše. Skratka, glede tega mislim, da se nimaš česa bat. Polovica nas ima krajši MV kot ti Glede hoje okoli - jaz, kolikor se poznam, bi ziher šla do trgovine, če bi se bolečina umirila. Sploh glede na to, da je bilo na pregledu vse v redu, kar pomeni, da krči ne povzročajo odpiranja. Ti pa seveda naredi tako, kot boš čutila, da je najbolje. Počivanje pri majhnih otrocih? Misija nemogoče, če mene vprašaš. Razen če imaš kup tašč okoli sebe. Sonce čestitke za orbitrek! Vodo lahko piješ pred, med in po testiranju. Ni ovira. Mora pa biti negazirana, brez vsakršnih dodatkov. Goveje zrezke?! Pazi, da ne bo kaj konjskega notri! Mi bomo imeli bučno juho, potem pa pirine špagete s paradižnikom, bučkami in (morda) artičokami. Sem jih danes prvič kupila, nimam pojma, kaj naj z njimi. Tj. kako jih pripraviti. A tu so ful popularne, pač lokalna zadeva. Pa baje so ful zdrave. Ursika, super za USG! In za velikana :) TI moram pa povedat, da to, da je v 23. tednu na glavici, še nič ne pomeni - obrnil se boš še precejkrat, nekaterim se obrača po večkrat na dan, ker ima še dovolj prostora. Jaz upam, da bo moj v 32. tednu na glavi. Takrat je že manj možnosti, da se prevrne nazaj ... KG jaz sem se malo zapustila zadnje dni ... Ful apetit, kaj čmo. Imam pa čez en teden pregled, tako da se moram malo spraviti k sebi ... Sem pa kupila v bio štacunci suhe slive - debele, mastne, dišeče, mmmm. Sem se mastila na busu za nazaj ... Madonca, sem mislila, da se vozim po nebesih! Božansko Res ne štekam, kako nam lahko v marketih prodajajo v vrečkah pakirane izsušene suhe slive, žveplane, pocukrane itd itd. To je cel škandal! LJudje smo res že čisto pozabili, kakšen okus imajo stvari ... Komaj čakam, da otroke nafutram z njimi, tamalček bo ziher čist navdušen
|