Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, zanima me sledeče......je katera imela/ima težave s zanositvijo zaradi partnerjjevega slabega spermiograma pri katerem je vrok za to operacija v otroštvu zaradi nespuščenih mod?
.........hvala

. Tako da kar pogumno do androloga
, pa vso srečo vama želim!
. Zaradi specifike najine situacije, je predlagala da naj bi šel partner v androloško ambulanto testirat seme (z napotnico od osebnega zdravnika). Zanima me, kako to izgleda? Nekoliko butasto se sliši, vendar nisem povsem prepričana, kako postopek poteka in če je to dosti neprijetno z vidika moškega? Testiranje je G predlagala zaradi partnerjeve operacije v zgodnjem otroštvu (1 nespuščeno modo) in zaradi varikokele. Drugo opravilo pa bom morala opraviti sama, ker se ne ve, ali je pregrada moteča ali ne - spet dva taka sva se našla.
Sicer še vedno močno upam, da bo vse ratalo po naravni poti ... če pa ne bo, bomo pa tud mi na tem...
. Ampak vsi ki pridejo v ordinacijo, so na istem, a ne? Kot je radenska napisala je to malenkost v primerjavi z vsem špikanjem in punkcijo in vsem kar moramo me čez dat.