|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
20.3.2013 15:47:22   
issa_
ojla!!

heheh.. ah ja top miganje... vedno nekaj časa delaš pol te mine, pa pol pste..heheh v glanem vsako leto isto, ko papride poletje sem pa jezna da nisem miglala še bolj..hehehe..v glavnem se pravim stara pesem pri meni user posted image user posted image user posted image

ah sdaj jaz bi tudi šla na kako zumbo,pa ne gre, je treba šparat user posted image tako da more domače miganje bit dovolj... nekak se spravljam končno dabi šla laufat, mislite da bi mi ratalo?? hehehe user posted image user posted image

jojooj jaz bi tudi z našim pesotom mogla it v šolo..samo nevem če bo šlo..user posted image se je pa zelo popravil,..samo je še vedno zverina...user posted image user posted image user posted image

tak moja dva fantiča že zganjata galamo...mi imamo oblačno zunaj..ma katera kaj sončka za posodit??

lp

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Septembrčki 2011
20.3.2013 16:12:13   
Jessy82
Hej!

Tudi pri nas ni sončka, se je skril user posted image .

takotako, pregled je pri 1,5 letu v posvetovalnici, kjer dobijo 3. (zadnji) odmerek cepiva proti tetanusu (mislim, da user posted image ). Smo dobili vabilo danes, ampak je pristalo na čisto drugem naslovu (so narobe napisali hišno številko) in še dobro, da je majhen kraj, da so javili, da je k njim prišla naša pošta.

Issa, glavno, da se vsaj malo miga, boljše malo kot pa nič user posted image . Pa, itak ti bo uspelo. Go for it girl user posted image . Ti si kar naredi načrt katere dneve in ob kateri uri boš šla tečt, pa je. Tak kot bi na Zumbo šla, ko si vzameš čas in se ne da prestavit.

Nisem šla zdej za nazaj brat, če sem že napisala en program za doma vadit. Issa, poglej na youtube, Jillian Michaels, slabih 30 min na dan, rezultati so tudi super. Če sem že omenila, se opravičujem user posted image .

Jaz končujem Insanity v nedeljo, v ponedeljek si vzamem fraj in si ob materinskem dnevu privoščim tortico, v torek pa naprej z miganjem. Kombinirala bom Jillian in tek, ker grem na DM tek junija. Gre še katera?

Lp

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Septembrčki 2011
21.3.2013 18:57:46   
issa_
čer!!
ooo tek. hmm.. mislim da nisem dovolj pripravljena user posted image bi pa šla..mogoče nasledno leto.. ja morem povedat da sem migala... bodyrock.tv samo sem na youtubu pobrskala, zdaj ta nova njihova stran mi ni všeč, ker več ne najdeš stvari tako lepo kot je bilo na stari strani.... morem povedat da čutim vsako sleherno mišico na stegnih, riti, trebuhu, na hrbtu,..aaaaa... danes ne bom, bom pa jutri...
za insanity si že pravla ja, za jillian michaels pa še ne..user posted image bom pogledala...
če pa kaj poveš večkrat pa tudi nič hudega..user posted image

se bo, malo se že v red spravljam...pooočasiii, pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Septembrčki 2011
21.3.2013 21:49:23   
takotako
Ja sej vem, da bi lahko šla tudi jaz tečt-zastojn. Sam k itak nikol ne grem. Je pa ta zumba -se mi zdi-ful poceni kle pri nas. Vodi jo ena punca in je 20evrov za dvakrat na teden. s tem da je 100m stran in grem peš-to mi je res pomembno, da mi ni treba avta zalaufat.

Pasja šola je pa pri nas nujna ker bo velik pes. In ker moj oče ni glih v top formi ga lahko povleče potem ko bo velika. Zato sem se odločla da bomo pa zdaj imeli poslušnega psa. Pa jo moram kar pohvalit. s tem da moram res it z njo na sprehod, pa igrat se pa skakat, pa tako dalje. Ker drugače mi pobezlja v enem dnevu. sam je še mlada..

Men pa ni nič rekla da je kaj zdaj za cepit. Vse prej sva bile normalno cepljene.. Rekla mi je da pri treh dobimo na dom vabilo????

Je pa tamal atak hudiček mali. danes mi je mami pripeljala jo že ko ji je zaspala v avtu in jo sklekujem ko jo je mela še v naročju in tamala v spanju pogleda in se mi reži.
Če pa kaj ušpič se pa takooo k meni stiska pa mi daje lupčke. Mula mala...
Pa sam da omeniš da bomo kam šli-ona gre po budno in teži da jo oblečem. Pol pa včasih jo kar na teraso spustim sam da ne teži... Če pa grem ven z njo se pa kar med hojo ven na glas smeji.
No spanje je še problem. In ne vem kako začet... Pač nosit jo mora da zaspi. a je kakšna možnost d ajo na kako ninico-igračko navadim...? Kak nasvet? pa ja vem da sem sama kriva. :) to sem vedla že k sem jo crkljala. sam sem si rekla zadnji otrok je ki ga boš lahko pestala ... no in evo. jo lahko pestvam nosim kadarkoli ... ona hoče ;)


(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Septembrčki 2011
29.3.2013 8:47:08   
issa_
jutroo!!!

tak po dolgem času spet jaz user posted image , no zadnjič sem neki pisala pa je vse nekam zginlo..grrr.... pa sem bla tak jezna, da sem kar vse vgasnila... user posted image

no jaz zdaj vsak dan migam,..hihihi..malo tak malo drugače, v glavnem hb za youtube user posted image user posted image nevem kaj bi blo,če ga nebi bilo...hahaha (hec)!

hmm pasja šola,.bo samo nevem še kdaj.saj se je kar popravil, ampak očitno sma oba trmasta, pol pa pride kam pride...tukaj pač ne velja pravilo, da pametnejši preneha, ker če se od njega nekaj zahteva mora to naredit,ker itak zna, samo sprobavle..user posted image tako da ja očitno mamo že pasjo puberteto ali pa se že najavlja...user posted image user posted image user posted image


Naš Jan pa ga te dneve nekam biksa, ti zobi so katastrofa do zdaj jih je bilo zelo malo, zdaj bi pa kar vsi ostali zamudniki ven prilezli, tako da je njegova volja temu primerna..user posted image
So se mi pa pišeka spet prehladila!! res komaj čakam malo topline in sončka!!



pa ostale kak ste...kako boste jajčka frbale??

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Septembrčki 2011
29.3.2013 11:13:58   
takotako
JAz jih ravno v cvičku kuham. Pa ne zgleda ravno lepo... moram počakat da se ohladijo v njem

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Septembrčki 2011
29.3.2013 11:39:31   
Jessy82
Živjo!

Issa, tudi mi smo nekaj prehlajeni, že 2 dni kar precej kašlja, iz noska mu teče. Po moje ga tudi grlo boli, samo ko ne zna povedat. user posted image  Se ponoči pogosto zbuja zaradi kašlja, pa tudi v vrtcu je včeraj slabo spal.

Jajčka bom jaz letos kar v industrijske barve pobarvala, sem jih pa eno leto kuhala v refošku in so super izpadle (jih je pa treba pustit nekaj ur noter), obarvajo se vijolično in dobijo majhne kristalčke. user posted image  Mi smo sicer mešana družina (kar se vere tiče), sama sem ateist, moj je kristjan, malega pa nisva dala krstit. Če bo hotel, se bo že potem krstil in vse ostalo naredil. So mi pa všeč ti običaji in jih bomo tudi imeli, v cerkev mi pa ni za hodit user posted image . Nimam pa nič proti.

Miganje pri meni se nadaljuje, sicer ne tako naporno, kot je bil Insanity, po youtube mal iščem razne zadeve (Jillian Michaels, Brazil Butt lift,...), komaj pa čakam, da lahko grem tečt, da vidim, če sem kaj kondicije nabrala z Insanity-jem user posted image .

Pri našem pa se bojim, da bo kmalu user posted image  postal, če ga ne bova mal štopala. Opažam, da ker je majhen, se nama vse kar naredi, zdi smešno, vsem njegovim foram se smejiva (skoraj vsem). In potem včasih pri kakšni stvari pomislim, da pa ni najboljše, da se mu smejiva. Bo treba mal bolj strogo nastopit pri nekaterih stvareh, da naju ne bo kmalu okrog prsta vrtel. Saj mu ne pustiva vsega, ampak bi ga lahko pri kateri stvari še mal bolj na red navadila. Je ta prvi in se še vsega učiva.

Takotako, pri spanju ste poskusili, da se zraven uležeš? Ker zdej pa nima več 5 kg, da bi jo nosila. Verjemi, vem kak je to, ko ga moraš vedno nosit, da zaspi, smo mi našega tudi dolgo. Potem smo pa začeli prakticirat, da sem se ulegla zraven, pa smo počasi prilezli do tega, da ga ni blo treba več nosit. Smo mi imeli zadnjič en dan, ko ni in ni hotel zaspat opoldne, tak da sem ga nazadnje mogla nosit. Skoraj 14 kg že ima, tak me je hrbet bolel, ko sem ga odložila, da groza. Nam z ninico ni uspelo, je ni sprejel, ima pa eno plišasto igračo, ki jo tudi v vrtec nosi, ampak pri spanju ne pomaga kaj dost. Vsaj doma ne.
Jaz bi pa rada eno stopnjo dalje od tebe, in sicer, da bi mali sam zaspal zvečer, ga mora vedno eden od naju uspavat. Imamo pa tak postopek: večerja, tuširanje in v posteljo. V postelji še spije mleko z malo čokolina in potem ga je treba uspavat, mu pet, mrmrat (tudi tega sem ga jaz navadila). Aja, pa naš ima eno navado/razvado, da me vedno za lase drži, ne more včasih zaspat, tudi ponoči kdaj, da me prime okrog vratu in me za lase drži, včasih se tudi igra z njimi. Kar ni vedno fajn user posted image , ker me potem cuka in vleče (ne namenoma).

Aja, pa še pri kahlici tudi ne vem kaj naj naredim. Vbistvu se je v vrtcu začel postopek odvajanja od pleničke. Pleničke še vedno ima, ampak jih dajo po obroku, pa po spanju malo na kahlico. In je naš baje zelo priden, še pokaže, da gre na kahlico, ampak doma pa nikoli. Ne vem, al ga ne znam naštudirat al kaj? Nikoli ne opazim, da bi dajal kakšne znake oziroma je že prepozno, ker že opravi svoje v pleničko.

Lepe praznike vam želim, upam da bo vreme kaj lepše, da bomo lahko vsaj kaj ven šli.

Lp

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Septembrčki 2011
6.4.2013 11:25:40   
issa_
ojla!!

tak malo pišem po dolgem času. nekak mi ni zneslo ali sem bila zvečer zmatrana, pa nisem šla nič gor.user posted image
danes mi vse šteka, res..aaaa..........

no kaj se je med tem časom dogajalo, nič pametnega.
jajčka nismo barval, ker jih je moj ata ene 30, pa če bi še mi, pol res ne vem kdaj bi jih uspeli pojest. sma pa jih z večjim polepla z sličicami za jajčka,.. smo pa se imeli res leto za prznični vikend.. sem vztrajala in smo potem le grilali, hehe jaz pa svek sma zunaj stala in pihala, da se je fajn zakurlo... res da smo rabli za celotno rundo ene dve uri, ampak tak smo planirali bolj pozno kosilo po obulnem zajtrku...user posted image user posted image so pa bli čevapi in preutničke... hehe kak jih obožujem!!


mi še kar kašljamo, sicer samo ponoči, ampak je dovolj da ga zbudi in da stoka...user posted image drugače pa ok, čakam novo rundo tečnobe od zobkov.. madonca njemu pa res počasi zobki ven lezejo.user posted image zdaj jih imamo nekje 8, če se ne motim.

z miganjem še kar ni nič, sem bila zdaj ta teden boga, pa še skoslaufala naokoli...aaa se vem, se bom pridna..user posted image



spimo mi kar vredu, smo pa imeli en dan (takoj ko se je ura menjala) da je jokal skoraj celo uro, samo sem hodla na vsake toliko ga položit nazaj, dudo popravit in kužka pobrat. se je pa prav vidlo da je poslušal kje sem, če sem ostala v zg. nadstropju ni jokal, če sem pa šla dol pa se je drl ko jesihar, samo je po dobrih 40 min, sam zaspal ko bolhica.


tudi pri nas v vrtcu ga dajo na kahlico.. doma tudi ne pokaže kakšnega interesa. vem da ko bom tudi jaz uvedla neko rutino s kahlico bo doma tudi zlaufala, ker že tudi je. ko smo mogli zaradi vodenih koz na pleničnem predelu,..samo smo pol to malo pozabli!

tak malo na hitro...


lepo bodite!!!

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Septembrčki 2011
10.4.2013 8:26:44   
Jessy82
Pozdravček!

Včeraj smo imeli posvetovalnico oz. sistematski pregled. Mali je pri dobrih 19 mesecih velik 91,5 cm ter težek 13,5 kg. Vse je OK, malo je zajokal, ko ga je cepila, drugače je bil priden. Popoldan se mu je malo poznalo, da je bil celjen, ker je bil bolj umirjen kot ponavadi, pa malo vročine je imel. Tudi ponoči ga je mal kuhalo, tak da sem mu Calpol dala in je potem lepo spal do zjutraj.

Navajanje na kahlico sem sedaj prestavila bolj na poletje. Če pokaže, da gre na kahlico, ga seveda takoj slečem in dam nanjo, ampak zaenkrat še ni doma nič naredil. Glavno, da v vrtcu to opravlja vsak dan, sčasoma bo pa tudi doma.

V vrtcu smo dobili že vpisnice za naslednje leto. Ste jih tudi že ve?

Oooo, issa .... čevapčiči ... user posted image , zdej prihaja čas piknikov, komaj čakam.

Takotako, če imaš pa tak blizu Zumbo, pa še tak poceni je, pa kar tja hodi. Pa še v družbo greš malo user posted image .

Super, da se je začelo lepo vreme, bomo lahko kaj zunaj naredili, letos bova z dragim pri mojih sorodnikih pomagala obdelovati vrt, tako da bomo imeli malo več sveže, domače zelenjave. Nama bodo tudi odstopili kakšen košček zemlje, če bova hotela kaj drugega nasadit. Bomo združili prijetno s koristnim, sveža zelenjava, miganje in svež zrak  user posted image .

Lep sončen pozdrav!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Septembrčki 2011
10.4.2013 22:10:56   
takotako
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Moja razvajena Tjaša je zaspala v svoji postelji, brez nošenja in petja...user posted image user posted image user posted image user posted image . V roki ma racmana, in pa eno hello kitty na glasbo.
Ja mal sem mogla bi na koncu pri njej da sem jo mal pobožala. sam me hrbet od tega nič ne boli... OOOO da bi le tako bilo naprej.

Ja zumbo mam blizu, sam zdaj so vse vzuni in je ukinjeno 1krat na teden. Tkao da imam samo dvakrat. Pa še to bom hoidla samo aprila. Ker je je velik dela na vrtu.

Midva bova letos mal povečala vrt- oz.jaz. Predvsem zaradi rož. Jutri pripravim, da zorjejo-al kaj že s tisto malo mašino ati naredi. potem pa sajenje... OOOO komi čakam.

Ampak zdaj bo lažje k mi mala sama spi hahah...

Lep pozdravček

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Septembrčki 2011
15.4.2013 20:58:12   
issa_
čeeer!!

waaaa sončeek!! kak sem ga vesela user posted image user posted image morem priznat da smo spet fasali nek črevesni virus, ampak tamali je danes in večraj ok, brez kar koli. ta večji pa tudi. sta bila že polna energije, tako da jutri gresta vsak na svojo stran user posted image endino mene še želodec boli,..ni mi nič drugega kot to pa glavobol,..ah danes sem komaj za malim laufala..pa dobro samo da sta zunaj in da uživata, sem pač to urco zdržala, več pa res ne bi....user posted image user posted image
hmm zanimivo je to, da se je to že drugič zgodilo, ko je moj dragi neki eksperimentiral z hrano...hmm mislim da bom do nadalnega raje jaz kuhala..ziher je ziher user posted image user posted image user posted image

jaz grem jutri tudi k mojim vrt pomagat zrihtat,.mojemu atiju se je pa ta "mašin" pokvaril.. tako da bomo kar na staro varianto porihtali..user posted image letos bom še tudi mi si gor vrt naredili, da bo res zelenjave, čez leto..hehehe...višek pa bomo spravili user posted image user posted image

naš mali je res parava trma..če mu kaj ne paše, že žačne kričat,.. jao! včasih je res naporen!user posted image
midva pa tudi tu pa tam kahlico pogrejema...včasih je, včasih pa ne. priznam da zdaj te dneve ko sem bolj boga, glih nisem kahlice okoli nosla. se bo še čas.


ja jessy ni ga boljšega kot pa na grilu pečeni čevapi in ražniči!!! mmmmmmmmmm obožujem user posted image user posted image

sem povedla da mi je dragi kupil kolo..juhu,.. bomo se fijakal naokoli!!! user posted image

takotako user posted image user posted image user posted image user posted image barvo tjaši!!! pa da bo vedno tak pridno zaspala...!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


migajmo na sončku.. juhu...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 111
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?