Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 19:59:46
|
|
|
|
maltezanka
|
Živjo, jaz sem imela kratek postopek z gonalom. Bilo je tako: ko sem dobila menstruacijo sem poklicala na GKLJ in so mi dali datum za prevzem gonala. Šla sva z možem tja, podpiala papirje, vse izvide sva imela s sabo in pri nasledni menstruaciji sem začela s pikanjem. Ne vem kaj so tebi rekli, jaz sem imela tako. UZ je pa sedmi dan po menstruaciji se pravi 6 dan po pikanju Upam, da sem pomagala Želim ti veliko sreče in dobre volje m
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:13:19
|
|
|
|
rosse
|
Hvala za odg. Sama naj bi šla s to menstruacijo v postopek. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:15:01
|
|
|
|
rosse
|
Maltežanka, čisto sem zmedena. Če se mi je danes zvečer začela menstruacija, potem gre lahko mož po gonal, sama imam pa 7 dan ultrazvok? Sem prav razumela??????
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:20:28
|
|
|
|
SILVA
|
Kje pa si v postopku ?
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:22:20
|
|
|
|
rosse
|
V Mariboru. To je moj drugi postopek. Prvi postopek je bil dolg, sedaj imam pa neposredno vključitev.
< Sporočilo je popravil rosse -- 18.10.2012 20:23:55 >
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:27:08
|
|
|
|
SILVA
|
To ti bodo pa punce pomagale, ki so v postopku v MB Jaz sem v Lj in je tako kot je rekla maltežanka A vama na kliniki niso dali nobenih navodil, če ne pa navsezgodaj jutri poklicat pa ti bodo vse lepo razložili.
|
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:33:18
|
|
|
|
rosse
|
Silva, hvala za pomoč.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Naravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.