Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
res popolnoma različni...

,kot pravi rakica ti rečem tudi jaz ...MUSTELA v peni je zakon in nič drugega!!kupiš jo v lekarni ali mullerju je malo dražja ampak resnično pomaga,javi kako bo.
....dobili smo prvo pikico in po 6 urah po cepljenju je tako jokala ko ni v 3 mesececih skupaj
...drugače pa mene že nekaj časa tako vrat boli in posledično so tu vsakodnevni glavoboli.......ima katera podobno težavo...mislim da bi to lahko bilo od sklanjanja k moji
.....mamice lep dan pa se beremo
. Naša tudi zaspi nekje okoli 20h, in se je danes tudi zbudila malo čez polnoči in potem ob 4h, pa potem bolj malo spala in je bla malo čez pol sedmo pokonci.
. Mi bomo tudi pri 4. mesecih začeli z GH, bom poklicala patronažno naslednji teden, da nam razloži s čim začeti.
. Ne razumem, zakaj vsi mislijo, da ko imaš pa enkrat otroka, si pa nujno potreben nasvetov od vsakogar, brez da koga kaj vprašaš. Al to sam mene tok moti
.