Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Za nasmejat se

. pasiram ji ne, ker je brezveze isto pljuva ven, če ji ni. pa glede na to da ima 7 zobkov in bo vsak čas tudi osmi zunaj se mi ita kne zdi smiselno, ker zna lepo grist.
tako da sploh ne vem, kako se lotit tega
po eni strani bi ga še ful dojila, po drugi me pa kr malo skrbi zaradi službe...saj je še 3 mesece do konca porodniške, ampak vseeno. Me pa kar potolaži, da vas še veliko ponoči doji
tiče. moja prva je prvi zobek dobila točno pri 7 mesecih in pol, pri 16 mesecih je mela 16 zobkov, manjkajo samo še zadnji ki zrastejo nekje okrog drugega leta.
Zdaj me zanima, kaj vse in kako sploh izgleda vso to traganje s prtljago? OK, vsega res ni nujno potrebno imeti s sabo, veliko se lahko kupi na morju, kljub temu, pa vseeno rabiš voziček, posteljico (?), plenice,..... Skratka kako je s tem, me lahko prepričate in letimo še letos
?