|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2012
2.1.2013 10:57:54   
biba_leze*
Pozdravček,
če katero zanima, ugodno prodajam odlično ohranjena oblačilca za fantka in punčko, večinoma malo nošena, nekatera samo oprana ali še z etiketo. Vabljeni na ogled albumov. Zainteresirane pišite ZS, da se dogovorimo naprej user posted image

http://www.mojalbum.com/biba1234

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Novembrčki 2012
2.1.2013 17:05:42   
rakica82
Hej,

tudi z moje strani srečno 2013! naj bo tako kot si same želite.

Mi smo v redu, rastemo, na prvem pregledu je imela 4580g in 55 cm. Včeraj je imela že 4800, pa smo imeli prjšnji teden posvetovalnico.

pri nas imamo krčkeuser posted image , oziroma jo napenja in joka da se ti trga srce, ji dajem biogajo pa homeopatijo. Upam ,da čimprej mine.

zvečer še vedno nagaja ,vsak drugi dan traja 2 uri da zaspi. čez dan pa itak še vedno precej spi, jo kar budim da ne spi predolgo. Ponoči se dejansko dojiva enkrat ker večinoma ne zaspi prej kot ob enajstih zvečer in potem se zbudi okoli petih. Mi je pa enkrat že spala od 22h do 5huser posted image . Upam, da bo to kmalu stalnicauser posted image

Smejemo se tudi že, prvi nasmešek je dobil tati par dni preden je imela 4 tedneuser posted image

v glavnem se imamo lepo, malo naporno ker imam obe doma, Sara bo imela kmalu 18 mesecev in imam dve v plenicah. Ampak se da.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Novembrčki 2012
3.1.2013 8:34:58   
Jakisonček
Rakica, tudi moja Lina ima krčeke. Vsak večer nekje ob osmih. Precej je odvisno od hrane, kaj jaz jem, ker včasih sploh ni hudo, sploh če tamala veliko kaka. Ampak imam kapljice od Waya -LGG (so nove) in moram reči, da res res pomagajo. Ker se krčeki hitro umirijo. Sicer pa tudi naša zvečer težko zaspi, jo moramo precej po rokah nosit, da mrkne. Ponoči pa dokaj lepo spi. Enkrat 3 ure, enkrat 5 ur skupaj, potem se pa dojiva. Meni mleka malce primanjkuje in moram dodajat. Redi se mi pa ne kaj dosti. Bom videla, kaj mi bodo rekli v ponedeljek na posvetovalnici. Kar pa sem žalostna je pa to, da se ji je pojavil atopični dermatitis na obrazu, kar pomeni, da je na nekaj alergična. Že pri sinu smo dali celo kalvarijo čez s temi alergijami, zdaj je še pa moja miška to tudi pokasirala. Samo upam, da ne bo zelo hudo.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Novembrčki 2012
3.1.2013 20:29:22   
RozaRoza
Pozdravljene!

Najprej vse srečno in vse lepo v letu 2013, predvsem pa, da bodo naši user posted image zdravi...
Tudi mi imamo precej težav s krči, sicer ne vem ali so kolike ali ne... v bistvu zadnje 3 dni kar precej prdi... In to ga očitno boli, saj se ful napenja in jamra zraven, včasih tudi joka... Pogosto se zaradi tega tudi zbudi... Upam, da bo čimprej boljše...
Imam še eno vprašanje... kako pogosto čistite vašim malčkom nosek in kako ga čistite...

Lepo se imejte...

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Novembrčki 2012
3.1.2013 22:27:59   
rakica82
Ja teli krčki so res grozni. Samo nimamo kaj , počakt da prerastejo, vsaj tak oje blo pri nas prvič. čperav imam ozdej malo hujše, ampak se tolažim da mine.

mleka imam pa jst na srečo dost, mala se pa redi ko pujsekuser posted image , prej sem jo dala spat pa sem jo gledala se mi zdi da je zdej v parih dneh ratala prav bulica.

Jakisonček kako ap zgleda ta dermatitis? ker moja miška ima zdej že ene 14 dni po obrazu in po vratu rdeče pikice, ji nočejo zginit, širijo se pa tudi ne. na posvetovalnici jih je imela šele ene par pa je rekal pediatrinja nja ji s fiziološko čistim pa bmo videli. Samo ni nič boljše, v dveh dneh so se razširili kolikor so se zdej pa nočejo stran.

čščenje noska fiziološka, jaz ji kar vsak dan, če ne pozabim, da m v vsako nosnico kapljico ali dve. Dokler so tako majhni nimaš kaj drugega. Mi smo potem malo kasneje pri priv nabavili nasopure samo to imam osamo za takrat ko je res prehlajena, da ji zvečer pred spanjem fajn sčistiva.

naša miška se mi je pa prej obrnila s trebuha na hrbet, očitno res ne mara past kravicuser posted image . mala telovadka moja

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Novembrčki 2012
4.1.2013 5:28:07   
shuibingyue
iPaga Multi-functional stand for iPad Mini,iPad2,iPad3.Promotion : $7.99 !! http://snipr.com/25obiw9

(odgovor članu Austeja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Novembrčki 2012
4.1.2013 9:49:58   
Jakisonček
Rakica, atopični dermatitis zgleda najprej kot pikice, ki se širijo v flekce in je koža zelo rdeča in zelo suha. Otročka ponavadi še to srbi in potem je ves nemiren, itd. Ko gre za alergijo, je lahko še več drugih znakov (driska, sluz v blatu, suhi izpuščaji po celem telesu). Ker pa sem to dala čez že pri sinu, vem kaj me zdaj čaka še pri hčerki. Iz svoje prehrane sem izločila mleko in pa šli smo na hipoalergeno mleko, ki je ogabno za otroke. A kaj naj, mojega mleka je premalo. Tamala se mi pa prav smili.
Noseka pa jaz ne čistim vsak dan, ker ni potrebe. V stanovanju imamo dost vlažno, in dokler se nosek ne maši ali kaj podobnega, jo pustim. Mam dost težav z AD-jem. V ponedeljek na posvetovalnici pričakujem, da bomo dobili še kakšno kremo, ki blaži te izpuščaje. Čeprav je že zdaj mažem z negovalno kremo.

(odgovor članu shuibingyue)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Novembrčki 2012
4.1.2013 20:08:22   
tinka986
Tudi jaz se pridružujem lepim željam ob novem letu.

Midve sva imeli posvetovalnico ob enem mesecu in desetih dneh starosti. V tem času je miška zrasla za 10 cm in se zredila za več kot kilo. Torej pridno rastemo in se redimo. Se samo dojiva, hvala bogu imam zaenkrat še zadosti mleka. Podnevi spimo, ponoči pa malo manj. Zvečer jo matrajo krči in prav tako kot pravite nekatere rabiva skoraj dve uri, da zaspiva. Ponoči se zbuja navadno dvakrat, ampak hitro zaspi nazaj, razen če se zbudi okrog četrte ure zjutraj. Potem pa z veliko težavo zaspi, če sploh.

Nosek tudi midve čistiva s fiziološko raztopino, navadno dvakrat na dan. Ko pa se kopava, pa ji nosek umijem z mao bolj mokro krpo in se tudi fajn odmoči. Potem uporabiva kar palčke, sem jih navajena od mojih mlajših bratov in sester (ko sem pomagala moji mami).

Kako pa kaj kopanje? Za našo bebico ne morem rečt ali se rada kopa ali ne. Ko zlezeva v vodo ji zelo paše in se z velikimi očmi ozira okrog. Po dveh minutah pa se začne jok. Včasih traja dokler je skoraj popolnoma ne obrišem, včasih pa še dlje. Parkrat pa je šlo tudi čisto brez joka. Pa ne morem ugotoviti kaj bi lahko bilo krivo za jok. Mogoče samo ni razpoložena.

Lepo se imejte in izkoristite lepo vreme za sprehode - v naravi, ne po trgovinah user posted image

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2013 14:52:20   
RozaRoza
Pozdravljene mamice…
Danes je naš mali prvo noč skupaj prespal 6 ur user posted image … Kako fajn, sem se končno malo naspala… Potem pa se je zbudil lačen kot volk… In ko je naš mali user posted image lačen, potem ni šale user posted image … Hoče jesti takoj, ampak res takoj, drugače je vik in krik. Na srečo se še polno dojiva…

Glede kopanja… Tudi naš mali user posted image (še) ne uživa zelo… Včasih mu paše, je priden, spet drugič pa se po nekaj minutkah prične jokati… Včasih je v vodi ok, potem ko pa ga brišem in ga preoblačim v pižamico, pa joče… Odvisno od njegovega razpoloženja, se mi zdi… Pa utrujen ne sme biti preveč, ker potem mu tudi ni všeč… Drugače pa se kopamo na 2, maksimalno 3 dni… Umivam ga samo z vodo, enkrat tedensko s trdim milom… Pa na lase mu ponavadi dam mičkeno otroškega šampona, ker ima zelo goste lase…

Kdaj lahko začnemo uporabljati kopeli za otroke? Sem dobila v dar kopel Penaten »za lahko noč«…

Danes je pa tako lep dan, skoraj pomladni user posted image Smo ga izkoristili za dolg sprehod. Mali je užival, no spal… tako kot vedno v vozičku in v avtu… hehe…

LP...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2013 19:38:41   
Jakisonček
Moja miška pa uživa v vodi, prav rada se kopa. Do zdaj se mi še ni jokala. Res pa je, da vedno poskrbim, da slučajno ni lačna ali pa zaspana. Kopam jo na 2 ali 3 dni. V vodo sem že dala par kapljic kopeli, ampak ker ima suho kožo, raje dam par kapljic mandljevega olja. Glavico pa ji operem s peno od mustele - odlično proti temencam.
Današnji dan smo izkoristili za do zdaj najdaljši sprehod in posledično mi miška že cel dan drnjoha. Me zanima, kaj bo ponoči. Je pa tudi moja današnjo noč spala 6 ur in sem prišla malce k sebi. Me pa skrbi, ker zgleda, da bo mojega dojenja počasi konec. Mleko mi ne nastaja več na polno, pa čeprav pijem in jem normalno. Mi je kr hudo zaradi tega. Prvič sem namreč dojila 7 mesecev.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2013 21:40:44   
rakica82
Moja je tudi zelo rada v vodi. Tusi jaz gledam n to ,da ni lačna ali pa preveč zaspana. Tudi jaz ji dam v vodo malo mandljevega olja.

Super za spanjeuser posted image , naj traja. Tudi mi smo že spali 6 ur skupja, tudi več. ni pa tak ovsak dan, kakšen dan se zbudi rpej kakšen spi več skupaj.

tudi mi smo bili danes velik ozunaj ,že dopoldne pol urce, popoldne pa 2 uri. Je pa spala samo v vozičku ,ostalo skoraj nič. JE ni zgleda nič zmatralo, bomo videli kako bo ponoči.

Jkisonček to je pa škoda za mleko, samo nimaš kaj, sekiranje ne bo nič pomagalo.

Meni je to čsito neznano, zakaj se nekaterim to dogaja. Jaz sem prvič dojila brez težav, zadnji večerni obrok pred spanjem smo ukinili pri enem letu. pri nas zakon ponudba-povpraševanje res drži.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Novembrčki 2012
6.1.2013 8:59:52   
Špelička
Kok je fajn tole vreme a, mamo lepo zimo za vozičkanje user posted image . Midve greve kar dvakrat na dan na sprehod, tako da sva minimum 3 ure zunaj. Pupika spi cel čas, vrneva se domov ob tajmingu za dojenje in potem še en krog.

Mi se kopamo na 5 dni, saj bi jo še več, ker zelo uživa, ampak mamo tako nepraktično za kopanje, da je ful dela, da vse naštimamo. Drugače se pa vsak dan masiramo - pogledala sem si na netu kakšni so prijemi in ker je sedaj to tok v modi, sem probala in naši bebici je zelo všeč, kar gode zraven - ful cute user posted image .

Sedaj se pa user posted image že oglaša - čas za papico.

Mamice uživajte še naprej!!!

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Novembrčki 2012
8.1.2013 13:42:13   
Jakisonček
No pa smo tudi mi dali čez prvo posvetovalnico. Naša miška se je zredila slabo kilo in zrasla 5 cm. Imamo težave z alergijo na mleko in jajce in z zavračanjem adaptiranega mleka. Tako, da se trudim z dojenjem kolikor se da, upam, da se mi bo količina mleka tudi zvišala. Ker če mi bo še naprej zavračala flaško, bova imeli težave s težo. Jaz sem na strogi dieti, brez mleka in jajc.
Še eno vprašanje - a boste dale cepit otročke za rota virus? Cena cepiva tudi ni tako mala (150 eur). Pri sinku sem že doživela to okužbo in ni bil cepljen. Zdaj ne vem, ali se odločit za to, ker če tudi je cepljena, se še vedno lahko okuži.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Novembrčki 2012
9.1.2013 8:34:37   
rakica82
Jakisonček to je pa obup, taka dieta. Jst bi umrla. Čeprav za male sončke potrpim ovse to je res. Upam ,da se vam uredi.
Moja prva ni nikoli sprejela flaše, sem si sčrpala melko da bi lahko kam šla pa sva probal ji dat po flaši, jok da je groza. I nje ni nikol imela.
Dojenje je blo pri nas zakon. uapm da, se ti uredi mleko, sej itak veš pristavljat, dosti pit, počivat...

špelička midva imava majhno kopalnico in zato malo kopava kar v lijaku. Sva že pr iprvi to delal pa dosti mojih kolegic udi, kaj bi komplicirali

rotavirus midva ne bova cepila ,tudi prve nisva. Kolegica je cepila dvojčici, na koncu je cela družina dobial rotavirus in sta ble celo v bolnic. NI garantrirano da potem ne dobijo.

sva jo pa cepila proti pnevnokoknim okužbam pa zdej jo bomo za klope.

jaz sem bla včeraj pri ginekologinji, vse ok, eno kilo že v minusuuser posted image . pa spet kondomi do nasledjnega pluskauser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Novembrčki 2012
9.1.2013 15:32:30   
Špelička
rakica82 Jaz sem imela tudi včeraj ginekologinjo, tudi vse ok. Ostale so še 3 kile. Danes začnem hodit na pilates, sicer doma že telovadim, pa na vadbo s našo pupiko. Zima je trenutno zelo lepa, ampak nikoli ne veš, kdaj se bo obrnilo in na vozičkanje ni preveč za računat. Drugače mam pa apetit večji kot v nosečnosti user posted image . Še dobro da polno dojim, da mala višek popapa user posted image .

Mi ne bomo cepili za rota virus, jaz sem zelo skeptična do vseh cepljenj, tudi tistih obveznih.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Novembrčki 2012
9.1.2013 21:58:18   
tinka986
Tudi moja gin. je rekla, da se je maternica odlično skrčila in da je nasplošno vse super. Me je še nekaj spraševala o kontracepciji in vidla moj odziv, potem pa rekla: "Se vidimo ob naslednji nosečnosti, kajne?" user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Novembrčki 2012
12.1.2013 21:46:08   
zori82
pozdravljeni

izdelujem magnetke oz. črke za vrata otroške sobice...več na http://www.facebook.com/Crkarije

lp

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 10:36:40   
Meemee
Pozdravljene mamice.

Tudi jaz bi se vam pridružila. Sem vas občasno brala že med nosečnostjo, pa ni bilo časa za komentiranje. Zdaj pa vidim, da niste tako zgovorne in vam bom lahko sledila. user posted image

24. 11. sem rodila prelepo punčko. Doma imamo že 2,5 leti staro navihanko, ki ima malo sestrico neskončno rada user posted image user posted image user posted image

Zdajle moram leteti, ker se mali sonček oglaša. Tako da kaj pokomentiram pozneje.

user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 12:55:07   
rakica82
meemee dobrodošla. imata najini princeski na ist dan rojstni dan, s tem da imamo doma še eno ki je ravno včeraj dopolnila leto in poluser posted image

tudi naša ima rada sestrico, ko jo dam na tla se noče več igrat ampa kraje tamli znosi vse svoje igrače. jo morem pa ful gledat ker še ne zna pazti in bi šla kar čez njo, pa včasih jo neki cajta boža pol pa kr zagrabi. ampak če pa tamal joka me vedno pride iskat ,takoj me vleče da greva pogledat kaj jeuser posted image

druagče mala prido raste in prespi noč oziroma mi spi od nekje 22h pa tam nekje do 5h, se previjeva podojiva in potem ponavadi spi nekje do 8huser posted image .

imamo pa problem ker ni precej bruha zadnje dni skoraj po vsakem obrokuuser posted image , najprej takoj pol pa včasih še celo uro zatem pljuva ven, vačsih manj drugič večuser posted image . pri prvi nismo imeli težav s tem, morem vprašat pediatrinjo če je vse v redu. samo imamo šele 30 pregled.
zdej ne vem al je to zadnje dni povazano s tem da ima zamašen nosek malo, smo vsi smrkavi v hiši.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 13:30:50   
Jakisonček
Rakica tvoja dojenčica je kot bi mojo opisala. In glede spanja in glede polivanja. Zadnji teden je začela precej polivat, celo ves čas ji dviguje prebavljen mlekec in se bojim, da ima malce refluksa. Zdaj sem ji dvignila malce ležišče in pa po hranjenju pazim, da je vsaj 10 minut v pokončnem položaju. Seveda na rokah. Glede na to, da vedno manj dojim, bom morala še pogruntat katero adaptirano mleko ji paše. Trenutno se kar borim, da sploh kaj flaške poje in mi zato še vedno zelo slabo pridobiva na teži. Stara bo 2 meseca in še nima 5 kg. Bom čez 14 dni pediatrinjo prosila, da se opravijo kake preizskave (če se ji bo zdelo potrebno). Predvsem za alergije na mleko.
Sicer pa je pridna in zelo rada opazuje bratca, kako se igra. Veliko pa se mi smejčka, ko ji pojemo in se ti takrat kar srce topi od sreče.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 14:34:09   
Špelička
Naša pupika tudi že pridno pančka celo noč, spat jo dava okoli osmih-devetih in potem spi do petih zjutraj, se podojiva in spet spi do devetih - ko bi le trajalo user posted image . Čez dan pa skoraj nič ne spančka, morda dvakrat po 15-30 minut, več ne. Je pa ful lačna, čez dan se dojiva na 2,5-3 ure, ampak bi mala jedla tudi na vsako uro in pol. Dude nikakor noče zagrabit in potem tlači pest v usta ali pa če se pestva, cuza cunje user posted image .

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 17:03:23   
rakica82
pridne puce kako lepo spijouser posted image user posted image user posted image

jakisonček jaz jo imam nujno na rokah po hranjenju tudi po pol ure pa ne pomaga kaj dosti, mi včasih pljune takoj ven, pol pa kasneje kot praviš ti prebavljano mlekoo. tudi mene skrbi da niam refluksa, bom tudi omenila pediatrinji.

špelička naša prva punca je pri 8 tednih spala čez dan dvakrat po 15 minut in potem celo noč tako da to je super.

je pa logično potem čez dan več jedla, da je pomanjkanje hrane od ponoči notri dobila. ta pa tudi čez dan večinoma na manj kot 3 ure čez noč zdrži več kot 7. je pa itak to superuser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 20:07:35   
me83
Zgleda novembercki pridno polivajo,...
Nas tudi kar veliko poliva, se najbolj sicer ko se dojiva leze. No vsaj na tezi lepo pridobiva,... V 1m 1.4kg, sedaj pa cca 1.2,...

Punce kako imate taktiko da otrocke date v pojsteljo? Nama se nas takrat kar pogosto zbudi, oz. ful hitro za tem in potem je cela umetnost da zaspi nazaj user posted image tako ga zdaj, ko se ponoci zbudi kar pustim pri nama v pojstelji, ker me je strah tvegat user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Novembrčki 2012
16.1.2013 21:41:08   
tinka986
GLede polivanja smo pri nas isti, čeprav je že malo bolje, kot je bilo. Glede spanja pa še nismo tam kot ve. Naša punčka zaspi okrog 21.30, potem se zbudiva ob 1.00 in potem še enkrat okoli 5.00. Včasih se tudi zgodi, da težko zaspi nazaj.

Jutri bomo stari dva meseca in tudi mi še nimamo 5 kg. Pa se prav nič ne sekiram, ker je še vedno polno dojena, pa še rodila se je z 2740g. Bomo videli, kaj bo rekla na pregledu 24. 1..

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Novembrčki 2012
17.1.2013 9:20:39   
rakica82
imamo pa vse težave s polivanjem očitno. upam da se uredi kmalu.

mi imamo glih okoli 5kg, bo pa v soboto stara 8 tednov, je bila pa res rojena s 3700g in pri enem mesecu imela 4580g.

dajanje spat v posteljo, skoraj vedno se zbudi ko jo dam notri, ampa kže od začetka vztrajava da zaspi v svoji postelji, jo pobožam pustim malo lučko in grem nazaj do nje če je treba, ji dam dudo...na začetku je malo jokala zdej pa že ve da je noč za spanje in da če gre v posteljo je cajt za spat. pri nas smo glede tega striktni, tudi pri prvi sva bial in zdej res lep ospi pa tamala tudi že.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?