Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

,ima pa moja dolgolaska temence,kar sem upala da se jim bomo izognali ker imamo resss velikooo laskov,venar sem odkrila mustelo in morem reči da res deluje
ne prenese kapice na glavi??? pri nas je cela štala vedno ko se oblačimo za ven.sem že mislala da se bo sprijaznala,pa se nekot noče
..ahh bo že....
. Jst ga mam počasi res dosti. Sploh ven ne morem v takem, sploh ne z obema hkarti.
. V tej Ljubljanski kotlini pa še sonček ne pride do nas - obup! Je pa napovedano čez vikend na Primorskem lepo, pa bomo šli malo na izlet. V mislih sem imela Piran, ker mi je fulllll všeč. Odpade pa Portorož in soline. Ima katera še kakšen predlog, da ve da se da veliko sprehajat in da je kaka fajn gostilna z morskimi jedmi tud usput, po možnosti na terasi, da bo pupika v vozičku pančala?