Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ej kje je še to. Mi bomo šli na Hrvaško. Grčijo mi moj dragi obljublja že sedem let. Toliko kolikor sva skupaj a mislim, da je letos ne bom videla. Da pa gremo na Hrvaško, je to pri nas že VAUUU! Ker morate vedeti, da moj ne mara hrvaške in kar je z njo povezano. Je pa lani, ko nam je njegov kolega posodil prikolico, sam izjavil, da gremo letos na Pag. Bo njegov brat eno žensko poklical, ki tam oddaja apartmaje in bomo šli na otok.

in zraven 4.teden... :)
.. bi bilo krasno!!!!
Se nikamor ne mudi. V primeru nosečnosti, je otroček že itak v tebi, pridno raste in se razvija...
... Zdaj vsaj veš na čem si. Navijamo za naslednji mesec.
,oba otroka sta že najstnika, da niso načrtoval...in si mislm, že 2 leti si želim, da bi se tko pr men naredil in bi bla presenečena na koncu meseca ampak se ni, bo zdej treba zavestno it v to.
, se priporočam.
mlade...