Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
in se mi še vedno dogaja, da obrnem imeni, sploh če prej od drugi razmišljam in prvo oštevam
ali pa zato rahlo krvaviv, ker imam premalo progesterona. Niso mi točno še povedali, samo moja G sumi na to. Testov mi še niso delali, da bi točno vedela, da mi ga primanjkuje. Ker danes je 35 dan in je bilo samo nekaj kapelj krvi, ravno toliko, da jo opaziš.
, Šmartno pri Litiji
, Zasavje
. Mi smo imena na podoben način izbrali, za večjega je meni tudi ime v glavo prišlo in smo pri njem ostali, za malo je izbral mož, ampak že dolgo pred 1. nosečnostjo, ko sva se pogovarjala o otrocih, je rekel, če bo imel kdaj hčero ji da tako ime. Tako, da z imeni midva kaj veliko dela nisva imela
. Jaz bi edino mogoče ločila tiste, ki že delajo na + in nas, ki bomo enkrat letos začele. Tak da je razvidno, da se lahko pridružijo tudi vse, ki bodo letos načrtovale, končno je tako sploh ta tvoja tema nastala.
ali