Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Glave nisem pomolila ven že 2 dni.
vsem!
Hipotetično če jaz plačujem redno vse obveznosti do banke, ne vidim razloga, zakaj bi tujci hodili v mojo hišo. Pa tudi ne vidim nobenega smisla v teh obiskih. A to imate prav v pogodbi napisano?
. Mogoče gre za leasing ali kakšen kredit, kjer je dejansko banka navedena v zemlj. knjigi kot lastnica nepremičnine in se le-ta prepiše na njiju ko je kredit v celoti odplačan? Potem banka dejansko hodi kontrolirat stanje "svoje" nepremičnine?
...
Javi, kako je bilo...
.Jaz sem bila v torek na UZ-ju ledvic in je hvala Bogu vse tako kot mora bit.Mi je delu UZ en mlad fant,ki se verjetno še uči,pa mu je mentorca rekla da naj mi za vajo pogleda še ostale trebušne organe,ki pa so tudi vsi brez posebnosti.Drug teden v četrtek me še čaka UZ črevesja potem pa nazaj h G!!Ja takle mamo pri nas,pestro je letamo od dohtra do dohtarja in februar bo minil kot bi mignu!!
..