Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tko da gre za bolj zgodnjo nosečnost, kar je men kar jasno, glede na to, da je bila O šele nekje 7. feburuarja... 
, potem pa na delo.
imele nosečniški trebušček, pa čutile brce,... ja pa ne gre tako
punce
,tako da bom poročala če pride na obisk ali ne.upam da je ne bo,ker ponavadi mi gre res na živce,ker morš skos letat na wc pa menjavat vse.Bi mi pasal 9 mescev odmora od nje
?mene zanima kok se takim trebuh pozna
. Zdaj pa uživaj, ker hitro mine teh čudovitih 9 mesecev. Glede spasmexa, jaz ga osebno ne bi jemala preventivno, ampak samo ob krčih-to je moje laično mnenje.
Kako pa se kaj pocutis? Ze kaj vec znakov? Glede spasmexa pa ti svetujem, da ga ne jemljes "preventivno" ampak, ko zacnes cutiti rahle krce (bolecine) ga vzemi.
. Obakrat sem z dojenjem v roku 6 mesecev spravila kile stran. V prvo sem šla celo krepko pod prejšnjo težo, ker sem zelo morala pazit kaj sem jedla. Je pa po mojem vse odvisno od dednosti in same nosečnosti.
. Ampak nekaj bo treba.
, pa želim veliko
!
moj prijateljcek je zobozdravnik - ce se nikogar nisi nasla, gres lahko k njemu, ker ti povem z preverjeno - je super! Dela tudi z otrocki, tako da ti to vse pove...super je res! Javi, ce rabis kontakt.
Ampak je vceraj rekel, da komaj caka, da bova hudo pridna, ko se vrne, ce slucajno ta mesec ne bo
ampak je zjutri