Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... po tistem izračunu bi naj bila 7.3. ampak ne vem, ker tisto naj ne bi bila še prava M zaradi KT...
pa vseeno veselo 
me tako matra, da me bo cisto izzela.
Cimpreje naj gre...da bomo pridni.
do mene pa je vsa hinavska.na zalost se na eni dejavnosti videvamo.na sreco 1x na mesec ali dva...pa jo imam dovolj za 10let...
vse kar je meni všeč njemu ni in obratno ... imam na zalogi taaaak lepa imena, pa super grejo k priimku,... aah
sej vem, da je še čist prehitro o tem se pogovarjat, ampak vseeno no ...
čestitke in želim vam čimbolj mirno in zdravo nosečnost in na koncu predvsem zdravega
) in hujšanjem+pa še 3 otročke imaš doma + služba – klanjam se ti. Meni enostavno več kot 3x na teden ne znese … mah saj bo. S kilami ni krize, samo počutje je boljše po športanju, ker si naredil nekaj zase…
in to dva!!! In se ju moram čim prej znebit... ma ktera kak recept, ki deluje? Sem si dala včer silkapur gor, pa se mi zdi da me celo zateguje... pomaga pa en ****, se mi zdi da je še mal slabi...
ulije, da grem lahko dat kri zaradi hormonov. Medtem sem se vrgla v hujšanje. Se mi je v glavi naredil tisti slavni KLIK, sedaj je pravi čas. In seveda ga moram ubogat