Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

), ki je visok 1m, širok pa mislim da kar 3m. Samo ne vem ali ga bomo lestos napolnili. Ker bo potrem treba kar pazit, da mi ne bo katera noter zlezla in se utopila.
  ), ki je visok 1m, širok pa mislim da kar 3m. Samo ne vem ali ga bomo lestos napolnili. Ker bo potrem treba kar pazit, da mi ne bo katera noter zlezla in se utopila. 

in celo predčasno
   in celo predčasno  okrog sedmih sem na wc papirju opazila rahlo krvav madež. Potem sem dala tampon notri in ko sem šla prej na WC pa ni bil čisto nič na njem. Sej bo jutri prišla v vsej svoji veličini
   okrog sedmih sem na wc papirju opazila rahlo krvav madež. Potem sem dala tampon notri in ko sem šla prej na WC pa ni bil čisto nič na njem. Sej bo jutri prišla v vsej svoji veličini  tako da bomo mogli v nov krog...
   tako da bomo mogli v nov krog...   tako da tete še ni in naj bi prišla šele v nedeljo.
   tako da tete še ni in naj bi prišla šele v nedeljo.   

mislim da je lagal da je ločen vedno ko začnem temo pride kjera vmes
   mislim da je lagal da je ločen vedno ko začnem temo pride kjera vmes  itak moramo pa še dva ciklusa počakat potem pa pa že poletje in se bomo morsko ljubili
  itak moramo pa še dva ciklusa počakat potem pa pa že poletje in se bomo morsko ljubili , otroc na morju ne bi hodili zgodaj spat....pa nenapovedani obiski.....skratka bova morala bit iznajdljiva
  , otroc na morju ne bi hodili zgodaj spat....pa nenapovedani obiski.....skratka bova morala bit iznajdljiva