Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, zelo zelo. čeprav se vse nosečke zavedajo, da se nosečnost dogaja v njih samih (le kje bi se drugače
, ker vemo zakaj jih imamo
vesela, hkrati sem vam pa nevoščljiva. In se sprašujem, kdaj se vam bom tudi jaz spet pridružila.
še kar ni. Jo čakam in čakam, ampak ona je očitno na dopustu. Grrrr.
.
za srečo vsem.
jaz sem pregledala vse žive mace in na koncu kupila neko bio verzijo. Lila, koliko je pa dnevno zaužiješ? Jaz zjutraj spijem čajno žličko.
. Sm vesela ful, me pa mal skrbi kaj za vraga so ble tiste rjavkaste nitke od M do predvčerajšnim? Vem da je to teško govort in tut men je nerodno take stvari sprašvat, ampak vseen če je mela kera SS a to boli ko hudič' A je možno da sm se js čistla pa da ni blo bolečin? Kaj naj pa zdej nrdim G mi je reku naj pridm 28.6. na pregled, glede na današnji rezultat mam dve možnosti prva je da pridm normalno takrat ko je reku, druga pa je da jutr pokličm in povem na čem sm. Ampak glede na to da naročajo šele nekje v 6 tednu me bo naroču pol šele julija al pa če mu še enkrat povem za te izcedke me lahko naroči že kej prej. Sm zakomplicirala ane :) hehe upam da razumete kaj čm povedat. Uglavnm sm vesela ampak nebi rada prehitevala stvari in se bom ZARES veselila šele ko mi bo G na prvem pregledu dal materinsko pa vpisov PDP :).