Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pripravila super meni.
. File lososa posoliš in poporaš. Stran ki nima kože namažeš na tanko z zenfom. Pustiš nekaj ur. Tik pred peko vzameš skledo, not sipaš japonske drobtine (obvezno japonske), nasekljaš svež peteršilj, svežo baziliko, limonino lupino in 1-2 žlici olivnega olja (za 2-4 mini filije). Zmešaš- masa mora biti še vedno zelo suha. to maso pol daš na lososa, na tisto stran ko ni kože. koža pride dol, na naoljen pekač. Drobtine daš kar n adebelo (itak se ti vsuvajo dol) in daš v pečico. V bistvu ful malo dela, ne rabiš bit zraven in zelo slastno. Te drobtine so zelo hrustljave. Pečeš do 15 minut, ozodvisno kolk želiš met lososa pečenega
, bom zagotovo pripravila kakšno fuzijo okusov
Ok, tud sicer ne uporabljam veliko drobtin, ampak jih bom pa res kupila.
, pa se vse tudi tukaj konča.
.

