Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa nič, je vse belo in lepo
. Sicer pa zadnje tri dni daje, da grem večkrat kakat in to bolj redko. Imam pa še ta problem, da full kašljam že od punkcije dalje in se sploh ne umiri. Ja noro je, sploh ne vem kaj naj si mislim. Aja pa včeraj sem kar jokala brez kakršnegakoli razloga, ampak vse mi je šlo na jok. Upamo na najboljše.
, pol je pa hvalabogu prenehalo. Tako, da čez kaka dva dni, pa bo lep +, mater si pa karakter, da ne lulaš
.
.niti malo nobene črtice zraven-delala sem FS. tko da me je to res potrlo, danes sem pa že bolje.Zgleda da tko mora bit. Drugač pa znake imam še zmeraj iste,samo da me je danes začelo v križu bolet kot pred
. Zdaj pa nevem, v ponedeljek imam krvni test a naj vseeno grem al kako zdaj naprej? imam tud pingvinčke sam nevem kdaj in kako naprej...
da malo popraviš povprečje!
), dobre misli.
uuffff, to pa bo doza! To me bo razganjalo
In upam, da bo to rundo ratalo
Sem se pa trudila spremljat debato, vendar tudi to neuspešno, je toliko novih, da sem komaj vse prebrala. Vidim, da si že čisto pred postopkom, si že dobila vse v naprej al greš v ponedeljek /torek zjutraj še to iskat? Jaz imam v četrtek pregled in s špikanjem naj bi začela okrog 15.2., razen če me bo spet dal na daljši postopek, potem pa že nekje okrog 10.2.. Se bom pustila presenetit.