Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, je in se previja. Budnih obdobij je res zelo malo, pa še ponoči dobro spi. Ali je to normalno. Malo me je tudi strah zaradi hranjenja oziroma dojenja. Kaj naj naredim ali jo naj budim ali kaj? Običajno se zbudi tako na 2 do tri uri čez dan, da se previjemo in najemo, če pa traja več jo pa sama zbudim. Glede na to, da ne joka preveč mislim, da bi moralo biti OK. Kakšne pa so vše izkušnje? Jo buditi, je to res malo preveč da toliko spi...?

...vmes je jedel in zaspal nazaj...zdaj bo pa itak spet celo noč spal kot vedno (vmes 1x ali 2x je)...torej vse skupaj nekje 17 ali 18 ur...UAU!...čist po mamici je
-stara pa je skoraj 3 mesece. Skratka....jest je ne bi zbujala če bi bil to moj 2.otrok, no razen v primeru če res ne bi bilo pridobivanja na teži!
, pa saj ko razmišljam se Maša nekako zbuja na 3 ure čez dan, da jo podojim in previjem. Je pa res, da me malo skrbi
za težo in komaj čakam patronažno jutri ali v torek, da jo stehta. Mož je sicer rekel, da se mu zdi, da je že malo zrasla, pa ne vem ali je to mogoče v 10 dneh ali pa tudi.