Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

od Kanglerja, ti je jasno, da ni kriv, ker on kaj tako obširnega še prepisat ni zmožen za moje pojme. Je pa skrajni čas da njemu in podobnim
stopijo še kam drugam kot na prste !
...ker kakor koli obrnem, imam jaz krepko drugačne izkušnje...niti pod razno se mi mentor ni okrog obračal in kar tako malo podpisoval v tri krasne....v toliko enih malenkosti se je spravljal in tako vse po reklcih je bilo treba narediti da glava boli...danes ga za to spoštujem, takrat sem ga pa velikokrat prklinjala...koliko enih meilov je šlo sem in tja , ko je zahteval še sto in en dodatek in dodatno hipotezo....koliko enih ur sem presedela ob njem na faksu, da je bila stvar do pike tako narejeno kot je on zahteval....enako lahko rečem za vse diplomante ki jih jaz poznam, pa naj so diplomirali na moji univerzi ali kje drugje....je pa res da nikogar ne poznam , ki je diplomiral na Dobi....
Ne verjamem...to pa res ne! To si moral nekaj pomešat...