|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 11:54:14   
TANTRA
Punce živjo,
joj kako sem jaz zaspana. Komaj držim oči odprte , pa čeprav sem spala tako kot običajno. Drugače pa imam napet trebuh in konstantno bolečino, danes me je začelo špikat v prsih, povišano temperaturo pa že 10 dni. Skoraj bi rekla, da sem noseča, pa le test lahko to potrdi, ampak moram počakati saj je danes 23 dan ciklusa in 10 dan od ovulacije...
Kar domov bi šla lenuharit...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 12:47:13   
tejča
Hojla,

jaz in moj dragi sva šele ta mesec začela delati na bebici in ne vem, če bo imelo ta mesec smisel delati test, ker nimam nobenih znakov. Sem pa redno pri kolegici čez cesto, ki ima rok čez 14 dni in sem ji že ponudila prevoz do porodnišnice, če bi bil slučajno njen dragi tisti čas v službi ali kje daleč. Počuti se super in sedaj samo še čaka na srečni dan. Tako je to! Eni prej, drugi kasneje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 13:54:56   
simi73
Punce, dan
sam na kratko, da se javim: sem se včeraj dobila z emo in sva eno fajno čvek rundo udarile . Zelo fajn punca, sam se ji je že videlo, da je utrujena od celodnevnega dela na sejmu. Bo pa zato dva dni doma počivala konec tedna , pa njen jo bo crkljal .
Čakam tečko , pa se še nič kaj ne kaže, razen da me že več kot deset dni ful joške bolijo, pa kar nekam razbohotile so se . Počakam še par dni, pol pa delam test, sam nimam nobenga filinga in mislim, da je to sam od klomifena .
Tud če pride tečka, mislim da ne bom preveč razočarana, ker sem se že kar nekam navadla vsak ciklus da pride . Bo že enkrat.
Zato pa punce, držite se in stiskam za vse, ki je ne pričakujete.
Lep dan, Simi73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 14:20:23   
Anonimen
Weila punce!
Mi je še vedno (ne) čakamo. Šestega maj bi nas obiskala. Testa še ne upam naredit, ker sem ga prejšnji mesec ne vem kolikokrat pa je bilo vse negativno. pih pih
no ta tako zdaj živim z mislijo: mogoče pa smo , ma saj sigurno nismo, mogoče pa smo
Drugače pa življenje teče tako, kot je treba, edino zaspana sem bolj, kot navadno... hm hm Vidim, da se Tantri podobno dogaja. Še katera zaspana?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 14:22:20   
Anonimen
aja bambi: za nalepko uporabi aceton

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 18:58:33   
tinkamiška
Tudi jst se oglašam bolj na brzino. Malo prej sva prišla iz SG iz 3D UZ, kjer sva opazovala najino Izo, ja, so potrdili, da ima luliko . Sem pa malo žalostna, ker sva bila notri samo pol ure, ker sem jst spet skupi zlezla. Kr naenkrat mi je ratalo grozno slabo in me je oblil pot in tist šum v ušesih... , no pa sej so me potem porihtali, mol so mi noge v luft držali in vodo sem morala pit,...baje se je to zgodilo zaradi pritiska na veno(poleg mojega nizkega pritiska). Eh, no, samo, da je najina pika vredu, da sva jo vidla in nama je kazala jeziček, čeprav je bilo vse bolj nahitro. So nama pa vse posneli na tisti USB ključ in zdej jo lahko tudi doma gledava

MucaMaca, jst sem tudi gledala nadaljevanko in se mi tudi dopade, čeprav sem jo malo zamudila, je prava popestritev na sporedu

Bambi, poskusi zmočit tisti del, kjer je ostala nalepka z toplo vodo(z gobico) in dodaj malo detergenta za posodo, ger fino dol

Tantra in Simi in UnderEja, držim pesti!!!! Pa za vse ostale punce tudi, normalno !!!

Anitka, zdej je pa res čas, da dočakaš svojega in potem bomo držale pesti še zate !

Lepo bodi še vse ostale pupe in veliko mislim na vas!!!


Tinka

P.S. Jutri pobegneva na Pag do ponedeljka in bom za kratek čas pobegnila tudi iz foruma. Bom pa zelo mislila ba vas! Se oglasim, ko pridem nazaj    

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 19:07:19   
Anitka
Hej Tinka!

Verjamem, da je zelo dober občutek gledat svojo pupiko na 3D UZ. Kar se pa tvojega pritiska tiče pa ti želim, da težave čimprej minejo.

Ja jaz sem svojega dočakala in smo bili že nekaj v akciji. Jaz sicer upanja za ta mesec nimam, ampak bomo videli. Sem se pa odločila, da če ne rata v roku dveh mesecev, bova za nekaj časa "prekinila z delanjem otroka" Pa tudi na inseminacijo se še ne bom naročila, bom najverjetneje počakala tja do novega leta z naročanjem. Če nama ni usojeno nama pač ni. Jaz enostavno ne zdržim več pod takim pritiskom, zato bo najbolje, da vse skupaj malo odmislim. Upam,da me razumete.

Punce držte se in se beremo,

Anitka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Za nas (273.nadaljevanje)
14.9.2005 19:20:50   
tinkamiška
Oh, Anitka, še kako te razumem in srček me boli skupaj s tabo, kadar si žalostna In res ti želim, da vama pomaga Klomifen in da bo konec teh zopernih razočaranj in konec s tem pritiskom in se boš končno lahko malo sprostila

Pa tak sonček si, da veš in jst sem prepričana, da je tudi vama usojeno!!!!!!!!!!!!!

Lubčka

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 7:48:06   
ameli
ozdravljene. Jaz sem se že sicer eno rundo poslovila, ampak še očitno ne bom tako hitro šla . Saj če sem čakala na svojo pikico dolga 4 leta, bom sedaj še teh nekaj dni tudi potrpela. Sem pa se šla včeraj uredit k frizerju, da se me ne bo prestrašila .
UnderEja in vse ostale, pri meni je bil prvi znak strašna utrujenost in zaspanost. Sem se tožila, da če nisem noseča sem sigurno zelo bolna!
Tinka uživaj s na morju, ker drugo leto pa bosta morala že za Izo tekati in ne bo mira .
Anitka, nama je uspelo prav v ciklusu, ko bi morala papcat klomifem in potem iti na IUI, pa sem si zaradi novoletnih praznikov vzela pavzo , mogoče uspe tudi vama.
Drage moje uživajte s svojimi te lepe jesenske dni. Jaz se šele sedaj prav zavedam, da se nama bo življenje vsak čas spremenilo za 360 stopinj. Saj sva pripravljena in se tega veselima, skupaj sva uživala dolgih 11 let, pa vendar ..... nikoli več ne bo, kot je včasih bilo...... in prav je tako.
Lep dan
Ameli

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 8:32:08   
TANTRA
Dobro jutro moje drage,

včeraj sem po kosilu zaspala in ko sem se zbudila ob 7 zvečer se mi je samo še spalo... Trebuh me še kar boli, temp. je še vedno dvignjena.. Tako sem utrujena...Včeraj sem v trgovini v delikatesi čudno vihala nos, tako mi je smrdelo...Pa podočnjake imam!
Skoraj bi rekla, da sem saj sem v obupnem stanju...Verjetno bom šla prej domov in ležat....
Je še katera tako uboga????
Drugače pa Anitka, mogoče pa se bo ko boš najmanj mislila prijelo....
Simi, UnderEja kako sta pa vidve? Še katera tako uboga?


(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 8:55:54   
biba77
Jutro...

Punce, jaz sem 2 dni lezala z vrocino in antibiotiki, tako, da se nisem mogla nic javit. No, zdaj se bom ze nekako pobrala...
Larisa, jaz v tem ciklusu zaenkrat nimam nobenih stranskih ucinkov Klomifena. Danes je sele 4. dan jemanja (8. dan ciklusa).
Emamair, zal mi je, da nisem prisla na sejem. Sva z dragim imela namen ta teden prit, potem pa ta moja vrocina in nos in grlo in se vse ostalo... Boljse, da me ni bilo blizu...
Anitka, drzim pesti, da bo danasnji UZ ok! Jaz imam naslednjega v ponedeljek. Zaenkrat dobro kaze.
Bambi, jaz bi tudi raje poskusila z gobico in detergentom; aceton zna na dolocenih plasticnih povrsinah tudi skodo naredit. Bi bilo se hujse kot pol nalepke.

Pridne bodite, pupe...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 9:38:00   
simonas
Pozdravljene punce!

Končno sem vas našla . Nekako nisem vedela kje na forumu bi iskala temo "za nas" a mi je vendarle uspelo.

Bambi, punce imajo prav. Gobica in cet pa dolgo namakat in bo šlo dol. Jaz tako spravljam nalepke s kozarcev in steklenic, pa je bilo do zdaj še vedno uspešno.

Nekaj je bilo govora o znakih... Meni se je ful luštalo pizze, ki je drugače nimam nevem kako rada in prve tri mesece sem bila non stop zaspana. To je bilo sumljivo, saj sem drugače pravi ponočnjak.

Držim za vse, ki ne pričakujete . Novička vas bo najbrž presenetila, ko boste najmanj pričakovale.

Naš že pridno brca. Vsak dan malo bolj močno, očitno in bolj pogosto. Ponoči pa me najraje nabrca v mehur, da moram malo na nočni sprehod. Drugače pa bolj kot ne počivamo. Prepovedano mi je sesati, likati, mesiti... če se pregrešim, pa me naslednji dan huda bolečina pod trebuhom spomni kaj sem ušpičila . A glavno da je naš ok.

Astra tudi jaz nisem ušla vnetemu grlu in antibiotikom. Kar gnojna angina se me je lotila. A tokrak sem jo za spremembo prebolela dosti prej in lažje kot običajno.

Skrajno lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 11:45:10   
emaa
Živjo punce. Malo pregledujem po forumu. MOram rečt, da je bilo naporno na sejmu, pa tudi fino, sem se z Jančiko in Joe-m načvekala v ponedeljek, potem v torek pa še s simi73. Je bla pa na sejmu čez vikend nora gužva, se ni dalo hodit, sem mogla sodelvcem karto ven nest sem rabla 10-15 minut, da sem šla 200m, za znoret.
Bambi večino nalepk se spravi dol s fenom, usmeriš nanjo, mislim, da izsuši lepilo in gre takoj dol.
Drugače sem pa danes lena, čakam na plačo, sem že bolj brez denarja, pa bo treba še kako stvar nabavit. Drugače punce držte se, bom še malo okoli pogledala, pa kaj več napisala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 11:51:10   
Anonimen
Jaz mam pa zadnje case tak cuden feeling na RR oziroma na tem delu foruma.

Veliko fosilk je izginilo na druge portale in forume, in zdaj prevladujejo teme kot joj 2 meseca se ze trudimo pa se nic ipd. Seveda vsaki posebej iskreno privoscim pluseka, ampak meni osebno je kot fosilki precej tezko brat take teme, puncam, ki so v raznih postopkih pa se bolj, ali pa sem le jaz morda tako cudna.

Sej sploh ne vem, kaj bo rada povedala. Boljs da se spravim dol z RR...za vedno.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 11:57:04   
biba77
MucaMaca, feeling te vara!
Saj smo tukaj... Samo casa za cvek ni toliko kot poleti.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 11:59:11   
emaa
točno tako, še smo tukaj, meni je celjski sejem sovpadal z dobrim zagonom nove RR, zdaj sem nazaj

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:05:10   
Anonimen
Pa vama ni nic hudo pri srcu, ko bereta take teme? Ali pa ko kaksna punca, ki se *ze* 2 meseca trudi, na veliko pametuje? Saj vem, da ne mislijo nic slabega, a vseeno.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:14:30   
emaa
ignoriraš mucamaca, na slab dan, pa se trudiš, da nisi preveč sarkastičen. Jaz na to pač gledam tako, da smo si različni, poznam punce, ki so se prvi mesec poskušanja tako sekirale, da bo konec sveta, jaz se še zdaj ne, pa so ble takoj noseče. Se mi zdi, da more biti hudo, če te vse tako hitro prizadane kot nekatere punce, misli si svoje, saj veš, da nas je veliko takih, ki pa vemo kako je po letu, dveh, pa da se vse preživi.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:15:04   
simi73
MucaMaca, veš jst pa take teme kr ignoriram. Ker nekatere res stokajo že po prvem mesecu neuspeha. Pa ne smeš se preveč sekirat, ko bo čas bo tud nam uspelo . Veš ena moja sodelavka pravi, da mora univerzum dušo pripravit in sprostit za to, da bomo imele . Včasih moraš pač mal več čakat .
Sicer pa sama preberem več al manj sam tiste poste, ko so mi imena avtoric bolj znana (so dlje na RR). Se pa sama tud manj znajdem kot na stari in se mi večkrat niti ne da pisat. No danes se mi pa delat ne da kaj preveč

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:18:16   
Anonimen
Bom skusala upostevat tvoj nasvet.

Upam, da se nisem zdaj vsem povprek zamerila.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:21:00   
emaa
nobenemu se nisi zamerila, zakaj pa, vsaka malo drugače razmišlja, vsak dan pa ne moremo biti super tolerantne, samo pobegnit nam pa spet ne smeš, to pa ne, te bomo po nagi riti z gajžlo (še vem ne kaj to je )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:23:45   
simi73
emamair je napisal/a:

te bomo po nagi riti z gajžlo (še vem ne kaj to je )


(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:24:26   
Anonimen
Z gajzlo...ouch...pa sej pa nisem bla nic poredna, sej sem vedno pridna punca.

Hvala vam, punce!

We fosilke rule all the way!

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:27:36   
emaa
me veseli, da druge veste kaj je gajžla, to pr mojmu doma pravjo, jaz si v glavi zmeraj predstavljam dilo z žeblji, ne vem zakaj mam take čudne predstave.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Za nas (273.nadaljevanje)
15.9.2005 12:34:48   
simi73
čuj ema, jst pa mislim da si fejst napačno predstavljaš . pr nas je gajžla=bič (tak za konje)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?