Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

v marcu. Danes prisla
...
in dveh iui nama še vedno ni uspelo zagledati magični plusek, tako da greva sedaj naprej na ivf in upam da bova imela kaj več sreče. za vse ostale pa navijam da zagledate magični plusek v mesecu marcu .
Upam, da nam ta mesec uspe ... Ko vidim kako dolgo na
. Nikoli se ne veselim dnevov pred M!!
, test bom naredila enkrat proti koncu tedna, 9. ali 10. (lahko zapišete na seznamček)
PRIČAKUJEMO
. Včeraj bi jo mogla dobit, pa je danes še vedno belina, ni povečanega belega toka, ni nič, razen bolečih prsi. V jajčniku me na vsake tolko nekaj zareže, vendar to ni ista bolečina kot pred
ne pričakujem čez ene par dni ampak rjav izcedek jo veselo napoveduje... Moj je že malo pozabil na leto pa pol ko sva delala na prvi
, in je zdej po 3m že kr nekaj nervozen. Jaz pa mam tok stvari res za počet, da nimam niti časa mislit na to. Po sexu se kdaj spomnim, da mogoče pa se le bo kaj prijelo, no pa vidite, ne razmišljam o tem pa vseeno ni še pluska. Skratka, malo je v glavi, malo je vse skup od sreče odvisno, veliko pa od naših telesnih sposobnosti=plavalčkov in jajčkov
Ammm kdaj test pokaže nosečnost??? Mogoče res nekje 9-10dni po O, ker mene recimo med vsako O špika neke 3dni skupaj, tako da ne morem niti natančno povedat, kdaj se O zgodi. Zato bi mi test mogoče res pokazal plus še pred izostankom
Nooo imejte se skrajno lepo in