Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tako da ne grem niti naslednji mesec v nov postopek ampak šele z menstro v juniju...nimaš kaj, raje se najprej pozdravim, pa grem zdrava v nov postopek in upam, da uspe takoj in da se ne matram spet tako kot v prvo..
Danes sem klicala na kliniko, da izvem kaj so določili na konziliju včeraj. V glavnem, sledi dolgi postopek...me je kar mal groza. In glede na to, da bo moja 3 menstruacija šele v začetku junija, je to prepozno za dolgi postopek, tako da bom nadaljevala šele septembra...sem kar mal žalostna
Nekje sem zasledila, da mora bit prvi dan zadenj M za dolgi postopek do 23.5.
da ti vse poštampljajo.
. Drgače pa sem super vesela za tvojo celico in močno, močno navijam, da je zmagovalna. Drugače sem jaz o.k. jutri imam UZ pa da vidimo kako rastejo foliklčki pri meni. Ene dva dni me je špikalo, sedaj pa nič več, tako da res ne vem kaj naj pričakujem
še vedno ni (danes 49 dan), upam, da pride do konc tedna. Vas berem in navijam za vse, se kaj javim ko bo končno kaj pricurljalo.