Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ali
PRIČAKUJEMO

Ampak življenje gre naprej, dala mi je veliko pozitivnih stvari in vem, da je vedno ob meni ter da me bo pazila, ko ponovno zanosim.
šla
. In ker že nekaj časa delava na
si redno merim bazalno temperaturo, ki naj bi narasla ko pride o (vsaki mesec je bilo tako), ta mesec pa sem imela že včeraj povišano temperaturo (36.74), danes je sicer malo padla (36.59) ampak je še vedno povišana. Slišala sem da je možno da imaš o takoj po menstruaciji če imaš kratke cikle jaz jih imam pa običajno na 34 dni.
, verjetno bo jutri temperatura že padla)
da konkretnoo proslaviva, velja?
lep dan vam želim
Oh...naj mi prosim prosim pokloni april
Kdaj je pa NE pričakuješ?
Tudi sama upam, da imata štorklji tak pomen.. Čisto potiho si res želim dvojčka (mogoče pa jih bova imela, saj jih imamo tudi v družini po obeh straneh). Sicer pa imam samo eno željo, ne glede na št. otrok - samo, da bi bil/bila živ/živa in zdrav/zdrava! Samo to.
Aja, ful mi je všeč, ko me kličeš češnjeva cvetka, zveni zelo prikupno.
česar me je malo strah.
pa recimo...hmmm...na cartkanje s tvojima sonckoma...in tako...velja pikica? Samo nic se sekirat in nic dovolit grdim sanjam, da ti pokvarijo dan.
-->
...Čerpav bi takoj mela dvojčke :)