Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
: 
Rekla je samo, da če bom noseča, ga jemljem naprej, drugače pa spet potem po ovulaciji začnem, vmes prekinem. Mislila sem, da pač
pride normalno, in bom takrat prenehala, sedaj pa berem, da pride šele po nekaj dneh prenehanja jemanja, da med jemanjem naj ne bi, da jo šele to sproži... Tko da moram torej najbrž prekinit sama....ojoj. Saj bi poklicala h G, pa so ti prazniki, šele v TOR. Pa, če mi morda katera, ki jemlje Dabroston ali Prometrium (podobna zadeva) zna povedat, kakšna navodila je dobila ona...cikle pa imam neredne (sedaj že 32. dan, O pa bila 20. dan).
,
,
Sem se že zjutraj ob 6ih razjokala
. Bila je samo ena črtica, imam pa seveda namišljeno senco druge črtice
točno en dan pred O in do sedaj sem bila tako zelo optimistična, da ta mesec bi pa res lahko uspelo. Zadnje dni pa se mi vse bolj zdi, da ne bo nič..
Pa še tej znaki - ko bi bili vsaj jasni, da bi človek vsaj približno vedel pri čem je, ne pa da takole zafrkavajo...prsi me bolijo ful, ampak kaj ko je to mogoče samo pms
in hvala bogu, nisem mogla vrjet je moj G takoj reagiro, res da je rekel da bi mogoče kak kg lahko zgubila, drugače pa more moj
na spermiogram, a to delajo tudi v ZD al bo mogel v bolnico? Prvo more seveda k svojemu po napotnico.. Naredil mi je tudi UZ in glede na to da sem med O in M in ni vidu nič, mislim da se bom ta mesec tudi lahko poslovila od
. Orehovo olje ne poznam, sem pa čitala veliko o konopljinem olju in ga nekaj časa celo jedla (žličko na dan z limono in vodo čez), pa se mi je zelo uredila prebava.