Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Midva že imava eno 4-letnico doma, zdaj pa sva ta mesec bolj za hec začela delat na drugem. Ampak res za hec, ker sva samo enkrat v času ovulacije. Ampak počutje imam pa čudno: zelooooo boleče prsi, topo tiščanje oz. rahla bolečina v predelu maternice in jajčnikov... Tega ponavadi nimam. Imam pa M za dobit šele drug teden, tako, da iz "znanstvenega vidika" ni ravno logike, da bi imela znake že tako zgodaj. 
še vedno ni, morala bi priti včeraj...sem pa zjutraj delala test vendar negativno... oz čisto čisto rahla črtica skoraj nevidna, če bi ga moj vidu bi reku da nič ne vidi
...mogoče pa je res ni bilo in se mi je samo zdelo
držim pesti da ti uspe tako kot nam vsem ki še čakamo...
. Menstruacije imam zlo čudno odkar sem prenehala s kontracepcijo. In zato posledično tudi ni ovolacije. Sedaj sem se prvi mesec odločila, da si kupim teste za preverjanje ovolacije, da bom točno vedela kdaj jo imam saj imam zelo dolge cikluse. Dobila sem jo 21 dan po končani menstruaciji. To je bilo včeraj. S fantom sva imela spolne odnose en dan prej, ker ga včeraj ni bilo doma
zanosim???
zdaj pa sam uživej!