|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Visanne
15.7.2013 14:55:44   
sitka mala
No, pa da še jaz malo izkušenj povem.
Visanne jemljem od aprila, naj bi jih pa do septembra, ko imava s partnerjem posvet za IVF.
Počutje je (strnjeno v eno samo besedo) grozno. user posted image Od izpadanja las, suhe kože in mozoljev, otečenih gležnjev do nihanja razpoloženj (trenutno sem v redu, čez pol ure lahko pa tudi jokam in razbijam vse, kar mi pride pod roke). user posted image In ko sem ginekologinji to povedala, me je samo pogledala in rekla, da bom že potrpela do septembra, ker ona noče riskirat, da se mi endometrioza spet razraste (bila sem operirana zdaj aprila že drugič)... user posted image In tako sem prišla ven iz sobe vsa objokana in z rdečimi očmi. Vesela bi bila, če bi tudi meni dala tiste tri mesece, da probava po naravni poti. Kaj mislite?
Aja, stara sem 28 let, na otročku se trudiva dobro leto.

(odgovor članu DORISINKA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Visanne
16.7.2013 14:09:28   
ela23
Tudi pri meni sumijo na endometriozo (z UZ je viden 3cm velik endometrij na L jajčniku, desni je zraščen z maternico). user posted image Naslednji mesec sem naročena na posvet v leonišču pri Bokalovi, kjer bom verjetno izvedela datum operacije. A po novem po vsaki operaciji predpišejo te tablete ali imaš možnost, da pred umetnimi postopki še vseeno poskušaš zanosit na naraven način?

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Visanne
17.7.2013 9:31:18   
sitka mala
Jaz sem tudi pri Bokalovi... Mislim pa, da je samo pri meni tako, zaradi ponavljanja (2x operacija, 2x ista velikost cist). Ti samo reci, če si želiš po naravni poti. Visanne pa se mi zdi da kar redno predpisujejo, saj naj bi bile edine tablete, ki pomagajo, da se endometrioza ne širi.

Vidim, da vas ni veliko na teh tabletah.. Na začetku sva seksala z zaščito, potem pa mi je Bokalova rekla, da lahko tudi brez. In sedaj imam že cel teden, vsak drugi dan grozne slabosti, prsa me bolijo, od treh testov je bil edini jutranji +... Nekaj sem že brala o lažno pozitivnih testih, pa mi nekako ni čisto jasno user posted image . Mi katera zna razložiti?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Visanne
17.7.2013 15:50:05   
Night
sitka mala, kdaj si delalal test, da je bil +? Si mogoče noseča? Meni so rekli, da moraš uporabljati zaščito na Visanne, ker zanositev ni priporočljiva? Ne vem, jaz v času jemanja nisem sploh imela menstruacije, tudi ovulacije ne, tako da nisva bila zaščitena, ga je pa vseeno pred izlivom dal ven.
Visanne lahko odkloniš, tvoja pravica je, da v telo vnašaš samo tisto, kar sama hočeš!! Mogoče vseeno potrpi te tri mesece, če te jeseni čakajo postopki, ker bo tako lažje uspelo - če se ti v tem času endometrioza spet razpase, moraš spet na odstranitev, to pa ni rešitev. Stranski učinki znajo biti hudi, meni so se pojavili šele po nekaj mesecih, na začetku sem bila v redu. Ampak vsaka ženska drugače prenaša hormone.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Visanne
19.7.2013 12:51:25   
sitka mala
Ja, ko sem jaz Bokalovi omenila, da uporabljava zaščito zaradi večje možnosti izvenmaternične nosečnosti, me ja samo čudno pogledala in rekla, da ne potrebujem nobene zaščite. Test sem delala s prvim jutranjim urinom, bil je +. Sem ga pa še enkrat naredila včeraj, in je bil - (isto jutranji urin).
Odločila sem se, da bom vseeno delala test vsaj na 14 dni, če se slučajno kaj prime, da takoj neham jest Visanne.
Saj vem, da mi doktorica hoče samo dobro (no ja, ona hoče, da grem čista, brez cist v postopek), čeprav bi jaz vseeno rada poizkusila tudi po naravni poti. Ponavadi ti dajo po operaciji ali po terapiji z Visanne vsaj 3 mesece..

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Visanne
16.8.2013 10:05:41   
sitka mala
Ima mogoče katera probleme s željo po seksu?? Pri meni je vse ugasnilo user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Visanne
26.8.2013 15:37:15   
Night
sitka mala, ja, to je bil pri meni najbolj pomemben razlog, zaradi katerega sem prenehala z Visanne (no, potem sva se odločila še za otročka, ampak tudi če se ne bi, bi jih nehala jemat). Pri meni je libido tako upadel, da se sploh nisem počutila več kot ženska, ampak kot ena stara teta. Bilo mi je grozno, bila sem tudi malo že depresivna zaradi tega, ker mojemu partnerju seks pomeni veliko (tudi meni, a v tistem obdobju sem si mislila, da tudi če nikoli v življenju več ne seksam, tako mi je vse dol padlo).

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Visanne
28.8.2013 9:30:13   
sitka mala
Oh Night, ko bi tudi jaz lahko kar prenehala, bi bila najsrečnejša oseba! user posted image Do septembra, se pravi do konzilija jih moram jemat, potem pa upam, da se me bodo usmilili in mi magari kaj drugega napisali, če mi že morajo. user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Visanne
20.9.2013 10:40:17   
sitka mala
Punce, kdaj ste dobile M po prenehanju? Jaz imam po 2 dneh grozne krvave izcedke, da o bolečinah ne govorim.user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Visanne
7.1.2014 15:49:13   
megi.megi
Živjo.

Stara sem 32 let. Pred dvema letoma sem bila na laparoskopiji zaradi globoke endometrioze in endometrioze na jajčniku. Pred tem sem trpela grozne bolečine. Približno pol leta po operaciji se je stanje izboljšalo, končno me ni več bolelo pri spolnih odnosih in menstruacije so bile neboleče. Po enem letu (od operacije) so se bolečine vrnile. Spet so mi potrdili širjenje žarišča in takrat sem dobila tablete visanne. Sprva sem bila nad rezultati navdušena (nobenih bolečin) in namenoma nisem prebrala stranskih učinkov, da ne bi kaj podzavestno vplivalo name. Sedaj jih jemljem pol leta. Drastično mi je upadla želja po spolnosti, tako kot so rekle ženske pred mano, tudi če nikoli več ne bi. Na tem "področju" sem čisto otopela. Ne vzburja me niti, kar me je včasih najbolj. Nisem oseba, ki bi brala stranske učinke in forume, ampak zdaj vse to berem. Ker se počutim izgubljeno in samo. Verjamem, da ste tudi ženske, ki jih tablete zgolj in samo koristijo, privoščim vam iz srca. Imam partnerja, ki sem mu zelo všeč in bi veliko seksal z mano, jaz pa že skoraj brezčutna. Na momente sem obupana.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?