|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
18.6.2013 14:55:00   
Neala
Joj, prejšnji mesec, ko sva sicer pred ovulacijo (ker v času O je bil službeno odsoten), sem potem imela en kup nekih "znakov" kot še nikoli prej. Res so me boleli jajčniki in tiščalo me je v maternici in to čist vsak dan. Zvečer, ko sem ležala pred tv, sem prav čutila bolečine in to kar fejst. Prsi so me bolele nenormalno, še nikoli tako. V glavnem, prav čudno je bilo vse... No, pa je M vseeno prišla user posted image , pa itak sva "hopsala" prezgodaj, ker je O bila šele čez nekaj dni, tako, da ni bilo niti teoretične možnosti, da bi kaj bilo user posted image .

V prvi nosečnosti pa sem dobila prve znake ravno okrog izostanka M. Poleg bolečih prsi (ki niti niso znak), mi je bilo miceno slabo. Ravno toliko, da sem čutila vse nekje "v grlu".

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
18.6.2013 16:27:41   
Tippi
Aha, klele so pa zdejle O dnevi. Ali pa prihajajo! user posted image Tko da pridne bit! user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
18.6.2013 21:14:39   
Metuljčica 2013
user posted image držim pesti za ČISTO VSAKO user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ticker mi zamuja za dva dni :D ampak se mi ga ne da nastavljat na novo :P

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 7:34:26   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
Aha, klele so pa zdejle O dnevi. Ali pa prihajajo! user posted image Tko da pridne bit! user posted image


Hehe, pa še res je user posted image . No, moji bodo šele naslednji teden, tako, da zaenkrat o "namišljenih znakih", ki jih je bilo vse polno že prejšnji mesec (ko sploh še nisva prav delala na "projektu") še ne morem govoriti user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 8:32:10   
*tedy*
tud pri nas so dnevi polni ljubezniuser posted image user posted image

sicer pa bi skoz neki jedla in nevem kam naj pripišem ta znakuser posted image user posted image in to same sladke stvariuser posted image


(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 9:31:59   
zlatolasek
Dobro jutro....a je vam tut kej vroče??? user posted image

No, moji plodni dnevi za ta mesec so sicer že pase, ampak zanimivo je pa to, da ob prejšnji O sem imela fulllllll občutljive prsi, tko da sem jih mogla dodatno podpirat z rokam, ko sem šla dol po stopnicah user posted image , zdaj pa nič bolečih jošk, ampak vsi ostali znakci (sluz, bolečine v predelu jajčnika, mozoljčki in uiber user posted image razpoloženje. Očitno se znaki pri meni spreminjajo, tko da suma sumarum mi znakci (kateri koli pač že) NIČ ne morejo napovedat. Aja, bolečine v predelu jajčnikov so se pri meni spet pojavile cca 2 dni po O in seveda napihnjenost!

Kako je pa kaj s seznamčkom, ali ga bo še katera probala narest.....bolj uspešno kot jaz user posted image


(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 9:52:40   
snika
Zdravo punce, kako ste kaj? Evo seznamček narejen, jaz naj bi jo dobila 30.6. ali 1.7. bomo videli. Sem pa malo odmislila stvari, tudi BT si ne merim ta cikelj, ker sem po tem samo nervozna in gledam kdaj se bo BT spustila. Upam, da nam tokrat uspe, pri meni je sedaj že 1 leto okoli.



user posted image


user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


1.7.
Tippi
zlatolasek
Snika

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

11.7.
Neala

15.7.
ela23

20.7.
Anonimen



SKUPAJ NAS JE : 8
user posted image NOSEČK:
ODSTOTEK:

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013


_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 10:00:00   
Neala
Ooo, snika, super za seznamček in hvala!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hm, če bomo res tisti teden rezervirali dopust, potem me ravno v času NEpričakovanja M sploh ne bo tu user posted image  in bom na morju NE pričakovala.

Joj, zlatolasek, veš kako so mene prsi bolele prejšnji mesec?? Kot sem že rekla, nisva niti delala pravi čas, ker še O ni bilo, ampak potem sem imela takoj po O take znake, da dol padeš. Prsi so bile težke, ogromne, vroče na dotik. Še moj je rekel, da takih jošk pri meni še ni videl in tipal user posted image .

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 10:05:09   
snika
Neala- sva že dve, meni so se tudi prejšnji cikelj tako povečale prsi, bile so res trde in boleče. A je vseeno prišla točno user posted image . Ti znaki so tako dvomljivi, sedaj sem 2 dni po O, in me tudi že bolijo prsi tako da nevem kaj naj si mislim. Bomo videli, sem se pa odločila da bom zamenjala genikologa, samo je ta h kateremu bi šla sedaj na dopustu. Ker moji je čisto vseeno koliko časa se že turidiva, ni naredila nobenih preizkav. Ta h kateremu se bom prepisala naj bi bil zelo vredu in se zavzame za pacientko.user posted image

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 10:35:51   
*tedy*
snika kar zamenjaj ginekologa. Imam eno prijateljico, ki sta se tudi dolgo trudila, ko je zamenjala ginekologa je naredil vse preiskave ene tablete ji je dal in v prvo je zanosila, pa je imela zelo neredne menstruacije tud na 40-50 dni.....skratka naj te pregleda tako kot mora...

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 11:15:22   
zlatolasek
Neala in snika: ja, tudi jaz sem imela prejšni cikel boleče prsi, sedaj pa nič. user posted image

Snika: jaz bi na tvojem mestu zamenjala G, če že sedaj nisi zadovoljna, potem je bolje da zdaj ko boš noseča user posted image , imaš G ki mu zaupaš. JAz sem ravno zdaj bila primorana menjati G, ker je šla moja privat. No, pa sem imela to srečo, da sem dobila še boljšo kot prej user posted image Sem ji takoj povedala kako je in mi je sama predlagala, da mi bo dala Klomifen.
Pa hvala za tako lep seznamček user posted image

Sicer pa, kar se mojih bolečin tiče, upam, da ni kakšna cista, glede na moj PCO. user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 11:39:40   
Neala
Ah, ja, ti ginekologi. Res je važno, da se zavzamejo, pa da ne pustijo kar leto in več brez nekih daljnjih preiskav.

Zlatolasek, jaz nič ne vem o PCO, zato mi prosim povej, kako ti to lahko vpliva na zanositev? A se to vidi na UZ? Saj potem te G lahko pogleda, če bi ti kaj sumila...

Punce, ki imate že otroke; koliko so kaj stari vaši malčki? Naša je bila 4 leta, tako, da bomo imeli kar veliko razliko. Ampak po pravici povedano prej nisem bila pripravljena. Celo na začetku, ko sem rodila in prvi dve leti sem skos govorila, da bomo imeli samo eno user posted image . Potem pa, ko smo bli s "ta hudga" ven, me je pa spet prijelo user posted image .

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 12:15:49   
zlatolasek
Neala: glede PCO je tako, da pri meni že od nekdaj nimam rednih M, kar pomeni da so cikli dolgi od 35-neomejeno dni, kar pa naj bi imelo seveda tudi vpliv na O oz, pravijo, da kadar so tako dolgi cikli, verjetnost da sploh pride do O majhna. Potem pa je tu še polno drugih znakov od povečane telesne teže, do prekomerne poraščenosti itd. Tako da sva se prvič tudi kar matrala, dokler nama ni G dal Klomifena, potem pa je ratalo v prvo. user posted image

Ja, razlika pri nas bo tudi velika (več let), žal. Saj me je že vmes parkrat prijelo, pa nikoli ni bil "pravi" čas, pa saj zdaj tudi ni idealen. Samo se bojim da bomo s tem mišlenjem prišli do res čisto prevelike razlike, jaz tudi ne bom več rosno mlada pa še to, da tudi moja plodnost ni tipitopi.


(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 12:53:52   
snika
Jaz sem bila 2 meseca nazaj pri svoji G, sem se prijavila na UZ, in po me je kregala kaj hodim tko hitro na UZ da eno leto pa ni veliko. Pri meni je bil bolj problem to da sem imela prekratke cikle, pred user posted image pa sem vedno imela po 6 dni rjavega izcedka. Zelo moteče. No in sem ji že prej povedala glede rajega izcedka pa ni nič nardila po so pa meseci kr tekli. No in po mi je dala takrat tudi Klomifen. Sedaj teče že 3 mesec od začetka te terapije pa še vedno nisem zagledala +. So se mi pa cikli podaljšali na 29 dni vsaj nekaj dobrega, rjavi izcedek pa je samo en dan preduser posted image . Tako da upam da nama bo res kmalu uspelo, saj bi bil že čas.
Sem pa brala, da naj bi ti G moral narediti preglede, če ni zanositve, a moja je čudna kot da ji je vseeno, saj bo enkrat pa tud čez 3 leta. Jaz na to gledam malo drugače, saj sem vsak mesec zelo razočarano ko priteče, a grem vseeno z dvignjeno glavo naprej.

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 13:50:55   
zlatolasek
Snika: joj tole s tvojim G je pa prav žalostno, jaz ti še enkrat svetujem da menjaj čim prej. Sem pa zadnjič brala, da je pri ženskah, ki imajo kratke cikle lahko vzrok v kratki lutealni fazi al kaj že (tista faza po O), ko se naj bi maternična sluznica debelila. Če je čas od O do M krajši kot 10 dni, potem to ni ugodno za vgnezditev in posledično zanositev. Sem pa to raziskovala ravno zato, ker se je to zgodilo meni v prejšnem ciklu, 7 dni po O je prišla M. G ponavadi potem predpišejo ene tablete (utrogestan sm mela jst v prvi N) da vzdržujejo neko raven hormona progesterona in potem naj bi bilo vse ok. Ker pa klomifen dokazano tanjša sluznico maternice, bi blo fajn, da tvoja G vsaj to preveri, mogoče je pa v tem problem. Ne vem....samo laično razmišlam...user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 19:02:52   
Night
snika, nujno zamenjaj ginekologa. In smernice so jasne, par ima po enem letu rednih spolnih odnosov pravico do nadaljnje obravnave. Če se tvoji G ne da, zamenjaj, ker to ni pošteno do tebe.
Bi te pa potolažila, ker sem tudi sama imela te izcedke pred M. Meni so se začeli že npr. 5. dan po O, torej na 19. dan in trajali do M na 28. dan, torej je bilo hujše kot pri tebi. Jaz sem Utrogestan jemala več mesecev in mi je ta izcedek preprečil, a ker vseeno nisem zanosila in so mi šli hormoni na živce, jih tistih mesec, ko sem zanosila, nisem jemala. In izcedek se mi je tisti cikel začel ravno tako 5. dan po O, ampak je potem pred M izginil, kar nikoli prej ni. Tako da se očitno da zanositi tudi s tem. Če pa jemlješ Klomifen, ta tanjša sluznico in ponavadi vedno predpišejo še progesteron zraven, ki sluznico primerno odebeli.

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
19.6.2013 19:25:14   
snika
Ja vem, da stanjša sluznico, zato sem prejšnji cikelj pila tudi čas krvomočnice, ki pa naj bi jo debelila. In res prvi dan M so iz mene prihajali krvavi kosi =/ sem se malo ustrašla. Tako da nevem če bom še pila čaj, naprej pa je bila M normalna, trajala je pa le 3 dni. Ponavadi je dolga vsaj 4 dni.

Ja G bom apsolutno zamenjala, trenutno je novi izbrani G na dopustu, takoj ko bo možnost se prepišem pa bomo videli kako bo pri njem. Njega vsi hvalijo =)

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
20.6.2013 6:45:14   
mamica deklicam
še mene na seznam, ampak pod x. Moji zmešani cikli mi preprečijejo, da bi lahko točno vedela, kdaj jo naj ne pričakujem user posted image

Upam, da se vračajo nazaj v normalo. Takoj po posegu (laparoskopija in histeroskopija) mi je prišla na 40 dan, sedaj na 34 dan. Me pa moti, da je bil včeraj kot prvi dan, krvavitve pa praktično nič. Upam, da bo danes bolj konkretna.

Glede ginekologa se strinjam, da je dobro imeti dobrega. Jaz sem bila dosedaj z mojo zadovoljna, ji bom pa drugi teden zatežila, da naj ugotovi, kaj je narobe z menoj, da imam sedaj neredne cikle in dolge menstruacije.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
20.6.2013 7:02:16   
Radenska_
Ojla!

Dajte še mene prosim na seznam, lahko kar pod 25.7. Če bo pa kaj drugače pa še javim za popravek.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
20.6.2013 9:54:42   
zlatolasek
Dobro jutro bodoče user posted image !

Radenska: dobrodošla user posted image

Moje jutranje poročilo: špikanje v jajčniku je minilo, napihnjena sem še vedno kot slonček Neli user posted image , in zgleda da me daje PMS, ker že ko samo pomislim na kaj lepega se mi ulijejo solze. M (ne)pričakujem naslednji vikend, razen če ne bo spet kej skrajšan/podaljšan cikel. Ker pri meni se nikoli ne ve....

Kako pa ste kej ostale? Tiste, ki vas O še čaka, močno držim pesti da bo user posted image obrodilo sadove, za tiste ki pa čaka(m)jo na D day pa upam, da čim preje mine.


(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
20.6.2013 10:31:08   
Neala
Dan...
Uh, je vroče. Ampak hvalabogu za klimo v službi in doma, tako, da vročino začutim samo zunaj.

Ja, moji O dnevi bodo naslednji teden oz. morda že od nedelje dalje.

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
20.6.2013 20:36:31   
Tippi
Pri meni je O mimo. Vsaj zdi se mi user posted image Ampak jaz ne dam preveč na to, nadaljujeva z dragim z istim tempom user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
21.6.2013 19:41:50   
zlatolasek
Helou!

Tipp: you go girl! user posted image

Neala: ti se kar po Tippi zgleduj, če bosta že prej fajn aktivna je to samo dobro, lahko da bo pol punčka user posted image

Moji znaki: joj, včeraj sem bla že fuuuul vesela, da se je špikanje v jajčniku končalo,zvečer sm že zelo težko ležala na trebuhu zaradi povečanih prsi, no dans me pa spet nekej švasa tam dol no user posted image Res se bojim da ni spet kakšna cista, potem se mi bo cikel spet podaljšau. user posted image Ah ja, kaj vse psiha naredi.

Drugač se pa moj komaj zadržuje od veselja in upanja, da bi lahko kej blo. Oba si pa najbolj želiva met dvojčke, že od nekdaj. Itak je najbl pomemben da sploh bo, in ko bo, da bo ZDRAV, vse ostalo je drugotnega pomena.

Nič, imejte lep vikend, midva bova malo frej user posted image

Drug teden se pa počas že začne odštevanje, a ne punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
21.6.2013 20:19:05   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek

Helou!

Tipp: you go girl! user posted image

Neala: ti se kar po Tippi zgleduj, če bosta že prej fajn aktivna je to samo dobro, lahko da bo pol punčka user posted image

Moji znaki: joj, včeraj sem bla že fuuuul vesela, da se je špikanje v jajčniku končalo,zvečer sm že zelo težko ležala na trebuhu zaradi povečanih prsi, no dans me pa spet nekej švasa tam dol no user posted image Res se bojim da ni spet kakšna cista, potem se mi bo cikel spet podaljšau. user posted image Ah ja, kaj vse psiha naredi.

Drugač se pa moj komaj zadržuje od veselja in upanja, da bi lahko kej blo. Oba si pa najbolj želiva met dvojčke, že od nekdaj. Itak je najbl pomemben da sploh bo, in ko bo, da bo ZDRAV, vse ostalo je drugotnega pomena.

Nič, imejte lep vikend, midva bova malo frej user posted image

Drug teden se pa počas že začne odštevanje, a ne punce user posted image user posted image user posted image


Kaj pa čmo druzga user posted image
Ja, drug teden bom že tipala zize user posted image , če se kaj dogaja.
Ne obremenjuj se preveč z negativnim. Pravijo, da si potem z negativizmom dejansko prikličeš kaj slabega. Vse bo dobro!! Boš videla! user posted image
Hvala. Tudi tebi lep vikend in čim več mečkanja user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.6.2013 20:20:29 >

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
21.6.2013 20:38:11   
zlatolasek
Tippi: maš čisto prav glede negativnih misli, se strinjam. Ampak ko začne človek malo realno gledati, potem mi je jasno, da so ta mesec moje šanse za zanositev praktično nične (beri zgoraj). Ker pa je želja iz dneva v dan večja, pa upanje tudi raste in se moram potem malo nazaj držat, da ne bom preveč razočarana.

Sicer pa držim pesti za vse vas, navijam za vsako in upam, da bo julij prinesel čim več pluskov. user posted image user posted image


(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?