Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

mislim, da manj kot včeraj.
   mislim, da manj kot včeraj.  
    ...tako, da imam bolj probleme z utrujenostjo... drugače me pa joški bolijo, noge, na bušiju ne morem več spat...apetita tudi še nimam neki full...pa dopoldan nimam glih prijetnega občutka v želodcu, bruham pa zaenkrat ne.... komaj že čakam prvi pregled, sploh, ker je to moja prva nosečnost :)
  ...tako, da imam bolj probleme z utrujenostjo... drugače me pa joški bolijo, noge, na bušiju ne morem več spat...apetita tudi še nimam neki full...pa dopoldan nimam glih prijetnega občutka v želodcu, bruham pa zaenkrat ne.... komaj že čakam prvi pregled, sploh, ker je to moja prva nosečnost :)  
   uporabljala in nimam ene same strije na trebuhu, je pa res velk odvisno od dednosti, če si nagnjen k strijam jih boš dobu pa če daš sebe nevem kaj
   uporabljala in nimam ene same strije na trebuhu, je pa res velk odvisno od dednosti, če si nagnjen k strijam jih boš dobu pa če daš sebe nevem kaj 
			 , dan zaključim s sladoledom
  , dan zaključim s sladoledom  vmes pade še kak jogurt, za kosilo je pašta na hiter način, ali solata in zrezek. Trudim se, da bi zdaj bolj zdravo jedla. Verjetno s hrano ne dobim dovolj vitaminov, mineralov zato jemljem Elevit.
   vmes pade še kak jogurt, za kosilo je pašta na hiter način, ali solata in zrezek. Trudim se, da bi zdaj bolj zdravo jedla. Verjetno s hrano ne dobim dovolj vitaminov, mineralov zato jemljem Elevit.  

. Očitno pri meni vse pride malo kasneje
 . Očitno pri meni vse pride malo kasneje  Dobila sem 14 dni počitka
   Dobila sem 14 dni počitka 
			 .
  .