|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.2.2014 13:14:35   
savanah
ojla punce, se spet malo javljam...spet se probavam mal odklopit, in ne brat o vseh nosečniških in nenosečniških zadevahuser posted image ampak čisto ne gre...se mi pa zdi da sem se že malo popravilauser posted image . sedaj čakam na UZ ki ga imam čez dobre 2 tedna, kdaj imam O me sploh ne zanima, slončkala bova takrat ko mi bo pasalo..in pika in konec! ah ja...ko bi le bilo tako lahko...ko bom pa približno teden dni pre M bom pa spet čisto nora z vsemi znaki čakala na pozitiven test ki ga ne bo...in spet jovo na novo. pismu se tole že vleče, kar sita sem že vsega. včasih mi vse tako do*izdi da si rečem da ga sploh nočem..ma grozna sem, vem.

drugače pa Pia, ti kar pogumno s testom! če se ne motim je to prva runda?user posted image . ti rečem, če ne prvič, pa drugič ali tretjič, več ne bo sigurno! ampak mislim da boš že zdaj srečka. seveda držim pesti, in ti pošiljam kup user posted image user posted image za srečo pa še enegauser posted image za pogumuser posted image

tara9, ne obupaj še. veš kaj bolje da je upanje do zadnjega, vsaj jaz sem vse do zadnjega testka zelo vesela, ker mislim da sem nosečkauser posted image user posted image , ampak res prav žarimuser posted image , potem pa žalost, tuga..ampak kaj to bi bilo tako ali tako tudi če se nebi veselila, tako sem pa vsaj malo vesela in vsaj kake tri dni se počutim nosečouser posted image user posted image

pust, ma nevem, jaz se ga niti ne veselim. tudi glede na to da sem nora na sladkarije, na krofe niti nisem...tudi našemit se ne mislim, ker nimam nobene ideje. da sem pa kar nekaj na pol pa ne bom!user posted image . sva pa šla z dragim lansko leto na eno mini zabavico, pa mi ni bilo nekaj uaaau.

no zdaj bom pa utihnila, me dolgo ni potem se pa kar razpišemuser posted image . UŽIVAJTE

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.2.2014 13:14:43   
asyka
Morem priznat, da nisem bila kaj preveč razočarana nad belino testka, čeprav moram priznati, da me še vedno begajo tele slabosti, zamujanje in podobno. Čisto po pravici pa me vse skupaj tudi skrbi, ker če tole ne misli prenehat bom šla do zdravnika, da mi kri pregleda. Ker mi ni normalno in nekako nimam v spominu, da bi se kdaj tako počutila.

Moj je sicer včeraj rekel, da zakaj uničujem teste, če pa popoldan v tako zgodnji nosečnosti tak al tak ne bi pokazalo. Po svoje ma prav, ker res spijem ogromno vode, ampak pač ja... No, zaključil je, da se bomo pač malo bolj pričeli trudit in jaz sem vesela user posted image

Žabinčica preko ODD prodajam voščilnice in pa pomagam pri izvajanju delavnic, ki jih kolegica izvaja preko svojega sp.

misi skoda za zobek. Upam, da je vsaj bolečina popustila. Meni je enega takšnega zobozdravnik rešil v zadnjem hipu, ker mene ni nič bolelo a vneto tako, da me je spraševal če sem imuna na bolečino user posted image Zdaj se z osmicami hecam, ker sta se 2 odločili, da bosta na dan pogledali.... kak pa to boliii...

Moj pust bo letos delaven, imam v Celju delavnico poslikave obrazov. Jaz verjetno ne bom nič posebnega za pusta, razen tisti dan ko imam poslikave bo verjetno kaj narisano na obrazu. Nazadnje sem bila pa v 2 letniku faxa, Catwoman user posted image Smo s še 2 sošolkama imele trio power girls. Ena je bila še Batwoman, druga pa Superwoman (oz ona je na vsak način hotla bit Superman, tak da si je potem ene zokne za hlače dala in je res zgledalo ko večji pimpek) user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.2.2014 14:04:38   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Moj je sicer včeraj rekel, da zakaj uničujem teste, če pa popoldan v tako zgodnji nosečnosti tak al tak ne bi pokazalo. Po svoje ma prav, ker res spijem ogromno vode, ampak pač ja... No, zaključil je, da se bomo pač malo bolj pričeli trudit in jaz sem vesela user posted image

Žabinčica preko ODD prodajam voščilnice in pa pomagam pri izvajanju delavnic, ki jih kolegica izvaja preko svojega sp.

user posted image user posted image user posted image za odločitev, potem pa bomo za naslednji mesec fejst navijale, če tokrat nič ne bo. Kaj pa je odd? Se da te voščilnice kje videt; pa kašne so cene? Super lepo se sliši. Kje v Ce pa imata te poslikave? Mi sicer nismo s tistega konca, smo pa recimo dovolj blizu, da včasih zaidemo tja malo na izlet (sva z možem en čas tam živela). Čeprav ta vikend skoraj sigurno ne bomo tam.

Midva sva v soboto povabljena na en roj. dan, tako da ne bo nič z maskiranjem, ta mala dva pa itak obvezno v maske, ampak verjetno kar v torek user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.2.2014 14:12:46   
asyka
ODD je kratica za osebno dopolnilno delo :) Skrajšano, ker je prenadolgo za pisat hehe...

Ja jih je kje za videt na FB v iskalnik vpiši Tyana Craft. Nekaj jih imam pa tudi tukaj na RR v albumu naloženih. Cene se pa trudim postaviti vsaj realno s porabljenim materialom in pa s kompleksnostjo čestitke. Svojega časa, ki ga vložiš notri ne moreš računati, ker bi presegel vse meje zdravega okusa. Recimo tam nekje od 3 € za najbolj preproste do 7, 8 za tiste bolj "posebne". Vabila ali pa zahvale so potem cenejše, ker pač gledaš količinsko, da je pa več vzel.... Sem zdaj ravno v izdelavi dizajnov otroških vabil, ker jih želiva vključiti v ponudbo za otroške rojstne dneve.

V Celju imava delavnice v prostorih mestne četrti Nova vas. Danes pa fiksno zveva ali imava poslikave v soboto ali torek, ker tokrat oni prirejajo pustno zabavo za otroke in se še niso odločili kdaj bi imeli raje.

< Sporočilo je popravil asyka -- 26.2.2014 14:13:47 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.2.2014 18:03:55   
*misi*
asyka,tara9 in vse ostale bejbe mocno stiskam pesti za vse nas!

Mene drgac od dons ponoc ful bolijo joske, tok da tut spat nism mogla na trebuhu. Tko da mislim da se bliza tecka, ampak kancek upanja je pa vseeno se.

Ja glede osmic cist razumem, jaz sem operirala vse 4 pred 10imi leti. Spodnje so mi rastle v sedmice, zgornje v sinuse user posted image in te operacije so bile zeloooo zeloooo grozne. Pri spodnjih so mi vp rvi spahnili celjust in posledicno je prislo do poskodbe celjustnega sklepa. V drugo so mi poskodovali jezicni ziveci, zato sem na desni jezika zdaj brez obcutka, okusa. Zdaj zadnje 3 leta se sicer vraca,ampak je se vedno napol. Pomoje imam od takrat tak strah pred zobozdravniki, da vedno ko pridem na pregled se tresem in dobim panicni napad. Brez anestezije se sploh vec ne usedem na stol. Ceprov je vcasih bolj nadlezna kot ce bi mi na hitro povrtala, pa vseeno, me tako skominja ko cutim da mi po zobu vrta.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.2.2014 21:59:11   
jabuk
Ojla,

tudi jaz sem se odločila, da začnem z načrtovanjem otroka.

Pr meni je sedaj malo zmede, ker sem mesec nazaj končala z jemanjem KT in sedaj ne vem, kdaj dobim menstruacijo. KT sem jemala do konca, dobila menstruacijo, sedaj pa čakam kaj bo. Vmes sem imela nezaščiten spolni odnos. Vem, da je potrebno zaradi različnih razlogov raje počakati par mesecev po jemanju KT, vem pa da s tem ne škoduješ zarodku.
Imela sem bolečine bradavic, ki pa so se sedaj malo ponehale, vendar je to lahko predmenstrualni znak. Ker sem jemala KT 5 let, sem že malo pozabila kako je bilo z znaki menstruacije pred jemanjem KT.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
27.2.2014 7:05:45   
*misi*
jabuk dobrodosla user posted image najprej ti svetujem da gres v lekarno po Tifol oz po folno kislino. Meni je moj G rekel, da ko preneham s KT naj jemljem folno, da se telo hitreje ocisti.

Mislim, da bo moja tecka zdele v parih urah pricurljala, ker me ze posteno zbada v trebuhu. No, naj cimprej da bo gmah user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
27.2.2014 9:05:44   
Tara9
Moja tečka se je pa odločila, da se konkretno poigra z mano. V torek rahel rjavi izcedek, tri kapljice, včeraj do večera nič, zvečer še nekaj roza kapljic, danes spet nič. Sem prav živčna ker ne vem kaj je narobe, upam, da nisem spet kakšne ciste dobila user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
27.2.2014 10:53:17   
jabuk
Hvala za nasvet :)

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.2.2014 11:32:59   
asyka
Popenila booom... Danes je že 3 dan od kar je ni.... tardeče mislim. Včeraj zvečer sem bila 100% da bo prišla v roku parih minut in sem si celo tampon dala za ponoči, ker kadar jo dobim ponoči me drugače čaka naslednji dan še čiščenje jogija in vsega... Pa nič... Danes tako čudno črviči, da sem na 5 minut na wc-ju in itak prepričana, da bo prišla. Pa prsi me malo majn bolijo, kar me ponavadi par urc pred tetko. Upam, da pride...

Pismo, v življenju mi ni zamujala za več kot 1 dan. Dejansko sem vedno imela tako točno, da sem lahko rekla skoraj na uro natančno kdaj bo prišla. So se vedno vsi norce delali iz tega, ker noben ni mogel verjeti kako natančna je. Zdaj me pa takole heca. user posted image

Ah ja grem v steno gledat naprej, mogoče se tam napiše kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.2.2014 11:51:33   
*misi*
A je to neki v zraku al smo vse tko napsihirane user posted image pr men tut se kar nic, samo kriz me je zacel bolet prejle tko da nej ze prtece noooo

Jz se vedno stiskam pesti za vse nas da bomo vseen zagledale user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.2.2014 12:28:14   
jabuk
Stres tudi kar dobro vpliva na delovanje menstruacije...Jaz se spomnim, da ko sem bila v srednji šoli sem se bala, da sem zanosila. In čakam in čakam na mesntruacijo, in je ni bilo...Bolj, kot sem čakala nanjo, večji stres je bil. Potem pa je le prišla z 10ih dni zaostnka.
Sicer pa hvala bogu vam, da imate redno menstruacijo. Jaz sem jo dobila šele med jemanjem KT.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.2.2014 12:46:15   
*misi*
Ja jaz sem mela tocno do ure, kot je napisala ASYKA, odkar smo se odlocili za drugega me pa heca. Psiha ja, nimam kej

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.2.2014 13:17:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Ja jaz sem mela tocno do ure, kot je napisala ASYKA, odkar smo se odlocili za drugega me pa heca. Psiha ja, nimam kej

ja, je psiha. Jaz sem jo imela točno na uro, dokler se nisva odločila, da bova imala otroka, no takrat se je začel hec. Tako, da saj vem da bom sitna, dokler ne bomo čimbolj odmislile, bomo vsak mesec enako ugotavljale, da je ni in ni od nikoder

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.2.2014 13:23:03   
jabuk
Dajte si vložek v hlače in probajte delat druge stvari, ki vam bodo odmislile misli na nosečnost user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.2.2014 13:39:23   
perla*
jabuk ahahahaha legenda! user posted image  Dobr fora ja! Le iz teorije, jo je treba v prakso spravit.

Najbolš, da se gremo igrico: pišemo kaj vse smo počele in naštevamo lahko vse, razen tega da smo se ukvarjale z user posted image . Kako smo preusmerile pozornost? Kako smo se zamotile? user posted image

Jaz sem v obdobju ravno po M in nekaj dni pred O. Sem si zafilala urnik. Ta teden delam na sebi in za dušo: sem šla na nohte in obrvi zrihtat, včeraj na depilacijo, danes na nego obraza (če ne mi bo darilni bon preteku user posted image ). Verjetno najbolš, da si še eno masažo najdem pa je :-) Potem sem pa drug teden ready za user posted image
Ampak potem je treba še obdobje po O in pred M preživeti user posted image  user posted image  S stola bom padla od smeha.
Lep dan vsem. Pošiljam sončka*

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.2.2014 13:50:32   
jabuk
user posted image

Ja, lažje je pametovat, kot pa  naredit-meni gre pametvanje ponavadi kar dobro hehehe :)

Jaz sem pa še študentka in bi blo fajn, če bi se učila, saj naj bi učenje preusmerilo misli....sam ne pri meni :)

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.2.2014 13:57:27   
jabuk
Se mi pa sedaj nekaj vrti v glavi....čudn občutek.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.2.2014 7:11:56   
*misi*
No, pa sm jo docakala. Zbudila sem se v mlaki krvi-dobesedno user posted image

Zdej sem pa ze malo zmedena, ne vem kaj je zdej za en hudic. Gremo v nove boje, upam da bodo uspesni

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.2.2014 8:18:57   
Tara9
Madonca misi midve sva usklajeni, da bolj ne moreva bit user posted image . Tudi jaz sem jo dočakala danes zjutraj in sem je prav vesela, ker me je že skrbelo kaj dogaja tam spodaj. Zdaj pa v nove boje user posted image , sem se odločila ohranit optimizem. Bom pa poskušala podelati na svoji psihi, ne vem še kako, ampak bom. Čim manj interneta, čim manj razmišljanja o tem in user posted image ko nama bo pasalo.. Mogoče mi tista luna, ki jo je poslala žabincica res prinese boljši rezultat, ker mi točno sovpada z naslednjo O user posted image .

Asyka kaj novega pri tebi? Jaz še zmeraj upam, da ni pms, ker imaš sumljive znake user posted image .

Nič zdaj se bom pa vrgla v delo, se bom bolj službi posvetila in drugim stvarem okrog sebe, upam, da bo šlo user posted image . Želim vam lep vikend

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.2.2014 9:07:25   
Pia*
Pri meni tudi še vedno nič. Sva se včeraj dogovorila z mojim, da bova jutri zjutraj skupaj naredila test.

Me pa stalno špika v jajčnikih in mislim, da ravno zaradi tega hodim pogosto na WC.

Tako, da jutri bo jasno kaj se dogaja. Že sedaj vem, če bo test neg. mi ne bo treba ur računat, ko bo prišla tečka. Očitno preizkuša moje "slabe" živceuser posted image

Sicer se bo slišala grdo ampak ne mislim slabo mi je fino priti na RR in prebrati vaše zapise, tako vsaj vem da nisem edina in predvsem, da nisem čudna.
Večina mojih prijateljic je zanosila po "pomoti", tako da kaj pomeni se truditi, grizeti nohte, računati kdaj bo kaj jim je popolna neznanka, da bi bil pa kdo še zaradi tega živčen jim je pa že bizarno.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.2.2014 9:18:11   
jabuk
Jaz tudi mislim, da manj se sekiraš, bolje je ;)

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.2.2014 10:15:36   
*misi*
Hehe Tara9 no vidis, neka kemija je med nama, da sva tako usklajeni user posted image

Jaz bom tudi zdaj probala malo odmislit in se umaknila iz neta, ker mi prevec dela psiha in vidim, da ni ok tole sanjarjenje. Slonckali bomo, ko nama bo zapasalo in to je to. Bolj planiram, slabse je.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.2.2014 22:13:15   
_pika_
Sej ne morem verjet svojim ocem.druga crtica na o testu je bila prvic v zivljenju cist rahla.sej vem da to se ne pomeni o,amak crtica je.upam da pride do o ta cikel.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.3.2014 7:56:56   
jabuk
Pika, le tako naprej user posted image .... Jaz pa cutim, da bo prisla gospa na obisk, ker imam na momente krce.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!