|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.12.2014 13:54:14   
Tara9
Oj hoj,

spet ste se načvekale, nisem si ravano vsega zapomnila, ker sem leteča user posted image , sem se pa prebila čez vse.

Najbolj so mi mafini v spominu user posted image , MD jaz nimam izkušenj z njimi, se mi pa sline cedijo zaradi tebe. Zadnje čase imam napade na sladkarije, ufff. Mi je moj miklavž (možek) polno čokolade prinesel, tako da se nažiram že od petka, me bo jutri strah na tehtnico stopit pri G user posted image .

Melanie super za 5. mesec user posted image . Meni pa čas ne gre prehitro, najbrž sem nenavadna nosečka user posted image , jaz komaj čakam da svojo princesko primem v roke, tako da ne bi nič časa ustavljala, upam, da bo šel hitro naprej in bo april zdaj zdaj tukaj.

Vse najboljše naši skupinici user posted image  user posted image  user posted image , je najboljša na tem forumu. Tako da MD in Žabinčica in tudi vse ostale seveda, vi kar nalulajte pluske, ampak nas ne zapustit, ker bi bilo dolgčas brez vseh vas.

Joj meni je uspelo v soboto večino daril nabavit in sem prav vesela, kakšno olajšanje ufff. Ostal je še možek, ki ima tudi rostni dan ta mesec, ne vem z čim naj ga razvajam, ampak nekaj bom že pogruntala.

Nič šibam nazaj delat, lep začetek tedna

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
8.12.2014 17:01:50   
..noname..
MD takole ti bom povedala...sama velikokrat delam muffine...če jih pečem ravno prav, da so mehki, se prilepijo na papir, če jih pečem dlje, grejo lepo iz papirka, vendar je skorja bolj hrustljava...tako, da niti sama ne morm povedat pravega recepta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4777
8.12.2014 19:16:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD takole ti bom povedala...sama velikokrat delam muffine...če jih pečem ravno prav, da so mehki, se prilepijo na papir, če jih pečem dlje, grejo lepo iz papirka, vendar je skorja bolj hrustljava...tako, da niti sama ne morm povedat pravega recepta user posted image

ja, taki so bili našiuser posted image user posted image , a jih ni večuser posted image user posted image . Bo potrebno očitno spet v peko se podati. Sedaj bom začela malo eksperimentirat z osnovnim receptom. Imam v zamrzovalniku borovnice in mislim, da je še nakaj ribeza, tako da bodo kakšna runda sadni na vrsti

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.12.2014 19:32:09   
..noname..
Jaz sem danes naredila štrudel....že dolgo nisem delala rolade, drugače pa rada vedno kaj novega ustvarjam....kmalu bo prišla na vrsto peka piškotovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4779
9.12.2014 9:23:01   
Melanie1
Dobro jutro!  user posted image

maffini - mmmmm, jih obožujem. Najraje s čokoladnim biskvitom in koščki čokolade. Prvič tudi meni niso najbolj uspeli, vsaj kar se tiče vizualnega dela, okusni so bili. Drugič sem jih malo preveč zapekla. Potem pa sem pogruntala pečico in sedaj jih naredim vrhunske.

MauMow- pozabila komentirati tvojo voščilnico. Mi je všeč. Preprosta, pa kljub temu zelo elegantna.

pralni stroj - včeraj popoldne nagajal. Najprej sploh nisem ugotovila, da nenormalno dolgo pere. Potlej sem ga ugasnila, odprla filter. Na filtru ni bilo nič posebnega, voda pa je vseeno počasi odtekala. Tipam s prstom in natipam nekaj mehkega. Se trudim izvleči, pa ne gre. Še poskušam in končno izvlečem... nogavico. Kako je tam zašla?! Pojma nimam. Vse skupaj sem zaprla in še enkrat zagnala pralni stroj. Tokrat uspešno. user posted image  Vmes sem še pobrisala poplavo v kopalnici. user posted image

Drugače pa imamo bolnika doma. V nedeljo ponoči je zbolel sine. Bruhal kot vidra. Tudi včeraj dopoldne, popoldne pa je še zakuhal. Jedel ni nič, ga pa silim s pitjem. Ob enajstih grem domov in prevzamem vlogo bolniške sestre. user posted image

Pa včeraj končno (!) tudi pri nas sonce. Danes ga še čakamo...  user posted image

Lep dan vsem skupaj!!!   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4780
9.12.2014 10:06:25   
Bluegirl

Ojla,

kaj, obletnico imamo?user posted image Super, Melanie, da si se spomnila. No, jaz sem se pridružila malo kasneje, sem pa tu gor že več kot eno leto. Jooj, kako teče čas...

Tara, nisi čudna, jaz sem bila ista. Komaj čakala, da dobim svoj zaklad v roke in da bo zdrav. Sem pa imela v nosečnosti kar nekaj težav in sem se kar bala, da bi šlo kaj narobe...

Šibam, ni časa. Se še kaj javim.

Pozdravček.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
9.12.2014 10:25:45   
flay
Pozdravljene!

Čestitke za obletnico vsem ki ste tako dolgo ali malo manj na tej temi...
Povejte mi kje lahko pogledam slike, napr. voščilnico ? Se ne znajdem.

Melanie1 oooo bogi, želim tvojemu sinčku da se čimprej pozdravi.

Jaz tudi zelooo rada pečem, takrat ko mi čas dopušča...sedaj ko ima ta mali dieto brez glutena sem bila pridna in se naučila veliko novega user posted image ...torta brez glutena,
biskviti, razna peciva. Do dveh let in pol smo imeli pa dieto brez jajc in mleka, tako da sem se tudi v tem zverzirala user posted image . Štrudel sem delala prejšnji teden in smo ga kar hitr zmazali.
No, eldino brezglutenskega štrudla mi ne uspe narediti. Se mi testo full trga user posted image malo sem spraševala okoli in baje se vlečeno testo brez glutena ne da narediti.
Bom pa danes kruh pekla zvečer ( ko je sveže pečen smo kar vsi na brezglut.dieti tako je dober) user posted image

Da še malo preidem k temi delanja nauser posted image
Sedaj si merim O. ampak mam težave ker nikjer nisem dobila CB ovulacijskega testa (digitalnega) Tega sem uporabljala prejšnji mesec in mi je bil vrhunski. Pri teh ostalih pa mi tako niha tale hormon, da sploh ne vem pri čem sem.
Na 9 dan cikluca sta bili črtici skoraj enako močni user posted image , na 10 dan ciklusa pa upada ob 16 uri še vidna ob 20 uri skoraj nič vidna. Kaj je zdaj to ? Prejšnji mesec sem imela o 14 dan ciklusa in v jajčniku špikanje čutila na 15 dan. Čeprav to špikanje ni vedno mogoče v vsakem 4 ciklusu nekje.
Bomo videli kako bo naprej. Ampak res več ne vem ali bi šparali semenčeca do 14 dne ciklusa al naj začnema kar user posted image No sej na 9 dan v cik.sva, ker se nisva mogla zadržat user posted image .
lep dan

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
9.12.2014 10:30:15   
MauMow
Kako ste kaj?

Pri nas je vse umazano user posted image , imamo vsak drug dan malo snega, pol pa sol posujejo in rata ena velika ''čorba''... Drugače mamo pa lepo od -2 do -4 tako da ni mrzlo.

Kolikor zgleda se je moj cikel spet raztegnu..... Danes 13 dan in niti še ne čutim niti malo špikanja... No upam da ne bo treba ''25 let'' čakat na tole špikanje. Ampak zgleda pa da bomo spet okoli 20 dneva imeli šele O. Če jo bomo sploh imeli (no upam da ja glede na to da sem jo do sedaj vedno imela). Delam pa tudi O teste za back up, če bi se ''mogoče'' zgodilo da nebi čutila nič user posted image .

Ja tole delanje na bebiju je res pravi projektuser posted image

U obletnica user posted image Super!!!

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
9.12.2014 10:46:55   
Tara9
Dannnn,

vse po vrsti ste nekaj pridne, glede peke piškotov, tort in vsega. Jaz sem na tem področju bolj kot ne antitalent, oziroma bolje rečeno, nimam niti volje, da bi se česa lotila. Seveda bi z veseljem vse popapcala, ampak ubadat s tem je pa muka user posted image . Sicer se spravljam, da bom letos za božič neko tortico naredila, ampak bomo še videli, me trenutno drži, ampak do takrat je še daleč user posted image .

Pri nas še vedno traja renovacija wc-ja, zraven še dimnik oblačiva v nek kamen, in me je včerja kap, ko sem domov prišla, je moral mojster eno steno nekaj odbijat, tako da je bil prah vsepovsod user posted image . Si ne predstavljam, da bomo še kdja čisto imeli user posted image . Sem pa v soboto pametno oprala vsa okna in zavese, ker nisem vedela, da se bo še prašilo. Bravo jaz user posted image .

MauMow se strinjam, delanje na malčku lahko pravi projekt postane. Sem vedno mislila, da bo to vse gladko prišlo, brez neke procedure, pa se je vseeno zapletlo. Zato zdaj še toliko bolj komaj čakam, da pridem do končnega cilja in sem malo neučakana. Držim pestke, da bo kmalu O, vidva pa veselo na delo user posted image .

Bluegirl si kar predstavljam kako si se počutila v nosečnosti. Pri meni na srečo za zdaj vse poteka bp, upam, da bo trajalo, itak da bo user posted image , ampak jaz se vseeno ne morem 100% odklopit. Mogoče ker sva se malo bolj namatrala za to štruco in si jo tako zelo zelo zelo želim, da resnično komaj čakam, bi najpreje preskočila zimo user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
9.12.2014 16:23:12   
Melanie1
Ufff, komaj naložila voščilnice v album. Milijonkrat me je vrglo ven. Grrr...

flay - če si želiš ogledati npr. moj album s slikami, klikneš moj NICK in se ti odpre novo polje. Izbereš ALBUMI in se ti prikažejo sličice... user posted image

Naš bolnik je bolje. Bruhal je samo enkrat. Za kosilo si je poželel špagete s tuno v smetanovi omaki. user posted image Je posnedel krožnik in pol. Vse je ostalo v želodčku. user posted image Vročine nima.

Grem naprej... Zavese so že oprane. Danes pomijem 5 oken (od 12). Potem ostanejo še balkonska vrata (3+ 1 terasa... ta šteje za dva user posted image ...Vsak dan nekaj... user posted image user posted image user posted image

Pozdravček... user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
10.12.2014 11:10:55   
flay
jutro user posted image
melanie1 hvala za pomoč. Zelo lepe so user posted image voščilnice.

Anjjaa kje si, kako si? Sem se kar navadila, da si aktivna tule gor... upam, in držim pesti, da imaš kaj veselega za nas...

Mou Mow kako kaj kaže o. Jaz jo tudi čakam in merim. Sem mislila, da je bila že na 9 dan, ampak mislim, da ne ker je še druga črtica vedno prisotna...s temi lističi meni ne gre najbolje user posted image
papa

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
10.12.2014 11:52:55   
MauMow
Kr gre... no testna crtica se vedno ni enako mocna kot druga. Tako da se cakamo vrhunec. Spikanje tudi ni se prisotno. No malo se mi zdi da kurbla to je pa tudi to. Pa sem danes ze 14 dan. Cakamo user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
10.12.2014 12:36:59   
Lunica0
Pozdravljene,

Jst sicer user posted image pricakujem v petek,samo me ze danes nekaj sraufa v trebuhu,razn da mi francoska zelo pase,ostalih znakov nimam...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
10.12.2014 13:32:57   
Anjjaa
Heiii....cisto sem oddtavala. Sem v ponedeljek dobila M. Ocitno so bili znaki pac znaki ki jih zenske hocemo imeti....
Zdj cakamo da bo konec potem pa veselo na delo.
Mogoce se bo pa novo leto zacelo z enim velikim plusem
Povejte mi glede ovulacijskih testov. Da ali ne???? Pa ce katere priporocate???

Drgace pa za vikend se bom tudi jaz spravila v peko peciva. Nardila bom ali Pijano nevesto ali Kokosovo pecivo. Kaj predlagate??

Naslednji vikend pa pogen na Predbozicni Dunaj. Tako da malo sprostitve bo. Novo leto pa se nevema kako in kaj. Moj je tako 14 dni doma koncnooo drugace ga imam samo za vikendeuser posted image . Cez teden ga ni(tako da je itak celi cudez da nama bo uspelo na dojencku glede na to kako poredko je doma)user posted image

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
10.12.2014 14:21:42   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Anjjaa

Povejte mi glede ovulacijskih testov. Da ali ne???? Pa ce katere priporocate???

Jaz jih uporabljam. Najbolj tapocen listke user posted image - v prvo so pomagali upam da v drugo tudi

< Sporočilo je popravil MauMow -- 10.12.2014 14:25:02 >

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
10.12.2014 15:20:15   
..noname..
Da vas pridem malo pozdravituser posted image nisem pozabila na vas, samo nikakor ne najdem časa, da bi prišla goruser posted image

Oh, Anjjaa tole mi pa res ni všeč....sm mislna, da vama je uspelo.

Prazniki: te praznike bova kar doma, za novo leto greva pa mal v tujino pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
10.12.2014 18:36:23   
Žabinčica
Dober večer user posted image .

Kako ste kaj? Samo da vas malo pozdravim...pa vsaj malo pokomentiram...in nas seveda vse pohvalim za našo obletnico user posted image . Lušno je tukaj čvekat z vami, še sploh z določenimi, ki ste mi kar blizu in sem še danes vesela da sem ponovno odprla to temo, ko so staro zaklenili user posted image .

Mafine smo ravno danes pekli...ene takšne božične :); jih pečemo v tistih silikonskih modelih, tako da ne uporabljam tistih papirnatih vstavkov. Samo namažem jih kar konkretno z oljem ali maslom in gredo lahko in lepo ven (samo res morejo biti modeli fejst mastni).

Tudi drugače smo čisto že v božičnem vzdušju, izdelovali smo voščilnice, okraske, risali, že brali malo knjigic o zimi...skratka decembrsko. Zdaj še samo da zapade malo snegeca in bo božič bel-pa bo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
Prazniki: te praznike bova kar doma, za novo leto greva pa mal v tujino pogledatuser posted image user posted image user posted image

Kam pa kam? Saj veš da ne morem da ne bi vprašala user posted image ?

Mi bomo tudi božič doma, večerja v ozkem krogu s kakšnim dobrim vinom ali šampanjcem, darila, pecivo, kak božični film. NL pa k vzhodnim sosedom malo na par-dnevni izlet in namakanje v termah user posted image .

Pa ostale, kaj načrtujete za praznike?

Neposredna povezava do sporočila: 4792
10.12.2014 19:01:42   
Lunica0
a mislite mogoče da je to dober znak za user posted image , če sem prej dopoldne hodila 1 uro na skoraj vsake 10 minut na wc....

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
10.12.2014 19:35:28   
Cuker*

IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0

a mislite mogoče da je to dober znak za user posted image , če sem prej dopoldne hodila 1 uro na skoraj vsake 10 minut na wc....

To ni zanesljiv znak. Kaj pa test?

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
10.12.2014 22:01:09   
flay

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kr gre... no testna crtica se vedno ni enako mocna kot druga. Tako da se cakamo vrhunec. Spikanje tudi ni se prisotno. No malo se mi zdi da kurbla to je pa tudi to. Pa sem danes ze 14 dan. Cakamo user posted image

moumow jaz tudi čakam in merim...sem 12 dan ciklusa in je komaj opazna, med tem ko je bila na 9 dan veliko bolj močna, kakor ostale dni do sedaj user posted image bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo...
Mi lahko katera pove, kako to deluje v praksi. V navodilih piše, de ne smeš pit pred izvedbo testa. A se to držite? torej 4 ure preden narediš test ne smeš nič piti? Meni je to full težko, ker drugače pijem veliko vode.
Zanima me tudi če imaš odnos drugi dan ko hormon upade torej drugi dan po vrhu, ki pokaže listič, je prepozno, da se oplodi?
anjjaa pa tako sem mislila nate. Pa bo božiček nosu + Glede ovul.testov, jih je meni tudi gin.svetovala. Vendar iz psihološke strani se mi zdi, da se kar obremenjujem s tem. Jaz sem si kupila v mullerju te ki so v plastiko oblečeni in so mi ok, kupila sem tudi v lekarni ene na s... (take kvadratne) so bili tudi vredu. Te iz dm pa mi niso bili ok , oz nič mi ne pokažejo user posted image .
Najbolj pa sem bila zadovoljna z CB digitalnim testom, ki pa gre baje iz prodaje in ga v tem mesecu nikjer v Mb ni bilo več za dobiti user posted image
vem, da nekatere naročajo preko neta, to pa še nisem probala. Aja pa tudi mikroskop obstaja in po slini vidiš ali je o, ali ne. Kupiš ga 1x in ga imaš skoz. Sem se odločila če ta mesec nič ne bo, bom si ga nabavila.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
10.12.2014 22:54:17   
Anjjaa
Ja lazni znaki so bli 😤

Ja te teste kokr berem po netu ene hvalijo ene pa zelo kritizirajo.
Niti nevem na kateri dan nak zacnem delat ker je moj ciklus neredn. Zdaj je bil 33 dni. Si bol pa verjetn kupla kr v Mullerju pa z tistimi delala ta mesec.
Vem edino to da O nimam na 14 dan ampak kasnej. To sem pa sigurna. Nevem kako so ene zenske lahko take srecnice da jim v prvo uspe user posted image nardit. Ene pa celi doktorat nardimo zraven 😆

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
11.12.2014 6:57:04   
MauMow
Flay takole je da tale druga črtca se ful smešno kaže. Pri meni kak dan orng vidna drug dan komaj kaj.... KO bo O mimo se ne bo nič videla - tako je pri meni, dokler je pa opazna je velika možnost da še do O ni prišlo. Ko je bila O je bila pa črtica bolj močna od druge in itak sem takoj vedela da je to to. Aja pa pokazala se je takoj ko sem namočila.

Glede na to kdaj testirat. Jaz mam tak sistem. Zjutraj grem na WC, pol pa na sprehod s psom. In pol ko sem nazaj (cca30 do 45 min) grem na wc in naredim test). Tako ni jutranji ampak potem naslednji.user posted image

Ne vem ampak špika me skoraj nič ne... Le kaj bo iz tega meseca. Malo mi je čudno ker sem vsak mesec mela krče

< Sporočilo je popravil MauMow -- 11.12.2014 6:58:09 >

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
11.12.2014 7:23:02   
Anjjaa
Prejsnji mesec sem delala te teste. Cetrtek ni bilo crtice petek in sobota je bila komaj opazana v nedeljo pa sploh nic od nic crtice. Ni je bilo.
Nevem a se delala prepozno al mam hormon tok nizek da ga komi zazna???
Vglavnem ta mesec jih bom delala bom vidla kako bo. Zdej se mam M. Kaksna 2 dni se.

Danes greva pa popolda v Lj. Mal sopping mal v mesto lucke in zakuhancka. Si je moj ze namislo predcasnega bozicka innto je treba potem kr kupituser posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
11.12.2014 8:36:03   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Anjjaa

Prejsnji mesec sem delala te teste. Cetrtek ni bilo crtice petek in sobota je bila komaj opazana v nedeljo pa sploh nic od nic crtice. Ni je bilo.
Nevem a se delala prepozno al mam hormon tok nizek da ga komi zazna???
Vglavnem ta mesec jih bom delala bom vidla kako bo. Zdej se mam M. Kaksna 2 dni se.

Danes greva pa popolda v Lj. Mal sopping mal v mesto lucke in zakuhancka. Si je moj ze namislo predcasnega bozicka innto je treba potem kr kupituser posted image user posted image

Odvisno je tudi od testa. Moj ima zaznavo za 20, veliko jih ima 40 kar je malo preveč. Poglej koliko ti piše.

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
11.12.2014 9:19:23   
Melanie1

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?