Tara9
|
Dannnn, vse po vrsti ste nekaj pridne, glede peke piškotov, tort in vsega. Jaz sem na tem področju bolj kot ne antitalent, oziroma bolje rečeno, nimam niti volje, da bi se česa lotila. Seveda bi z veseljem vse popapcala, ampak ubadat s tem je pa muka . Sicer se spravljam, da bom letos za božič neko tortico naredila, ampak bomo še videli, me trenutno drži, ampak do takrat je še daleč . Pri nas še vedno traja renovacija wc-ja, zraven še dimnik oblačiva v nek kamen, in me je včerja kap, ko sem domov prišla, je moral mojster eno steno nekaj odbijat, tako da je bil prah vsepovsod . Si ne predstavljam, da bomo še kdja čisto imeli . Sem pa v soboto pametno oprala vsa okna in zavese, ker nisem vedela, da se bo še prašilo. Bravo jaz . MauMow se strinjam, delanje na malčku lahko pravi projekt postane. Sem vedno mislila, da bo to vse gladko prišlo, brez neke procedure, pa se je vseeno zapletlo. Zato zdaj še toliko bolj komaj čakam, da pridem do končnega cilja in sem malo neučakana. Držim pestke, da bo kmalu O, vidva pa veselo na delo . Bluegirl si kar predstavljam kako si se počutila v nosečnosti. Pri meni na srečo za zdaj vse poteka bp, upam, da bo trajalo, itak da bo , ampak jaz se vseeno ne morem 100% odklopit. Mogoče ker sva se malo bolj namatrala za to štruco in si jo tako zelo zelo zelo želim, da resnično komaj čakam, bi najpreje preskočila zimo .
|