Tara9
|
Jutro, evo tudi mene na starem mestu ob jutranjem izpijanju kavice . Vikend je bil lušten, tudi pri nas smo odprli sezono roštiljčkanja, v soboto smo jedli meseka , včeraj pa ribice. S tem da se zdaj močno močno izogibam kruhu in krompirju, da vzdržujem svojih +14 kg , oziroma da jih čim manj presežem. asyka dobrodošla nazaj. Tudi jaz sem se večkrat spomnila nate in seveda upala, da se nam še kaj javiš. Ti privoščim, da kmalu ne bosta več v dvoje, vidiš, da je vse mogoče . Čokoladka bravo za uspešno zamenjavo G. Ti želim, da boš veliko bolj zadovoljna kot prej in da se vama bo s pikico posvečala toliko kot bosta potrebovali. Janchek tudi mene so na začetku nosečnosti nekaj časa jajčniki boleli, tako da kaj pa veš . Melanie jaz se za zdaj nekako držim , trebušček se mi vse bolj spušča, zaradi česar vsaj malo lažje diham . Doletelo me je nočno lulanje, ki sem se ga uspešno izognila skozi celo nosečnost, zdaj pa malčica kar orenk natisne moj mehur in ni druge kot il lulat. Drugače me pa noro bolijo medenične kosti, ampak hvala bogu samo v ležečem položaju, tako da dan preživim normalno, spanje je pa projekt, toliko da ne kričim zraven, ko se obračam iz boka na bok . Imam povšter med nogami, tako da sem nekako osvojila tehnika obrata s čim manjšo bolečino. Bomo že. Sicer pa smo bili včeraj donošeni . NIč, toliko od mene, čaka me jutranji sprehod in trgovina, imam prazen hladilnik, tako da moram malo zalogic naredit . Lep začetek tedna želim
|